Hiç bekleyemedim aşırı stresliydi günlerce uyuyamadığım oldu bir sonraki test gelene kadar. Şimdi de kalbini bekliyoruz o da çok zor haftaya verdiler randevuAy sağlıkla kucağına almak da nasip olsun, sen nasıl bekledin o zamana ya ben 3 gündür zor duruyorum regli öncesi öğrendim acaba kimyasal mı bir şey olur mu inşallah her şey yolunda gider diye kendi kendime tedirgin olup duruyorum
Ay maşallah Allah kalp atışını duymayı da nasip etsinKızlar selam bi kaç gündür yazmamıştım.
Bugün keseyi gördük bizde 5 mm5+2 haftalık
İnşallah inşallah görürsünAy maşallah Allah kalp atışını duymayı da nasip etsinBen de 5+4’üm bugün gidicem ilk kez dua et keseyi göreyim ben de
5+6 da gördüm alttan muayenede ama. Karından görünmedi :)Merveturann canim sen keseyi ve kalp atışını ne zaman gördün
5+2de kesemi gördüm
Kalp atışınida mi o zman gördün.5+6 da gördüm alttan muayenede ama. Karından görünmedi :)
24 Şubat'ta 6+5 te gidicem inşallah duyarımkalp atışı için ne zamn gideceksin
Ayyy hayırlı olsun canım benimmmm darısı kalp atışınaKızlar selam bi kaç gündür yazmamıştım.
Aaa çok sevindimKızlar selam bi kaç gündür yazmamıştım.
8.haftada inşallahAaa çok sevindimkalp atışı için ne zamn gideceksin.
Evet ilkCanim ilk çocuk demi
Evet canımHe bacımkalp duymadık daha dr geç çağırdı baya stres olmayalım diye. 6+0 da kese görmüştük canım
canım yolk gözüktü mü :)Kızlar selam bi kaç gündür yazmamıştım.
Yorum yapın lütfenn çok heyecanlıyımKızlarrr en son Perşembe günü kan vermiştim 1130’du, bu sabah yine vermiştim 5800 çıkmış iyi mi sizce artışı?
Çok iyi bence hatta doktora gitsen kese gözükebilirYorum yapın lütfenn çok heyecanlıyım
Evet bebeğidr kalp atışınıda o zaman gördüm. Ama herkeste böyle olucak diye bir durum yok ilk gebeliğimde 7.8. haftalarda görmüştümKalp atışınida mi o zman gördün.
1-2 saate gidicem inşallahÇok iyi bence hatta doktora gitsen kese gözükebilirkaç haftalık şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?