- 28 Nisan 2023
- 533
- 254
- 23
- 29
Canım 4 hafta için bile çok yüksek değer ikiz bile olabilirMerhaba hanımlar, reglim 8 gün gecikmişti dün öylesine bir acaba yumurtalıklar hala olgun mu diye ovulasyon testi yaptım. Çift çizgi çıktı ama garip geldi çünkü ben neredeyse regl olurum diye düşünüyordum. Sonra gebelikte olunca böyle olduğunu okudum ve hemen erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktım. Yine inanmadım bu sabah 2 farklı markadan yine yaptım ikiside çift çizgi. Sonra doktora gidip kan testi verdim. HCG 4000 çıktıNeredeyse 4 haftalık gebelik demek sanırım değil mi internette böyle yazıyor. Son adet tarihimde 18 Şubattı bu arada. Yarın doktor kontrolüm var sizce kese gözükür mü vajinal ultrason ile? (Bu hesaplamalar doğruysa 2025 Aralıkta doğuracağım gözüküyor )
Merhabalar ben de bu süreçte inanılmaz çok yorum okudum. Tüp bebek transferi ile gebe kaldım çok şükür. Transfer sonrası 6. Gün prodoctor marka gebelik testi ile silik çizgi gördüm. Sonrasında başka bir markadan test yaptım onda çıkmadı. Ben de prodoctor marka olan bozuk diye düşündüm ama doğru sonuç verdi.Selam kızlar ovalüsyonla yumurtlama takibi yapıyordum dün çatlamanın 9.günüydü akşam prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk on dk birşey göremedim ama sonrasında coook silik vardı çizgi ama zor görünen bu sabah catlamanın 10.günü aynı marka testle tekrar yaptım ve ilk 10 dk içinde silik çizgi belirdi pek sevinemedim çünkü bilirsiniz yalancı pozitiftir belki diye yorumunuz nedir prodoctor güvenilir mi ? Daha önce de çok kullandığım bir testti bu ara da 2 gündür kasık ağrım var hafif birde göğüs ağrısı var o da çok az inşallah hamileyimdir
Ben regle 3 gün kala prodoctor test yaptım çıkmadı. Regl olacağım gün innovita test yaptım onda hemen çıktı. Eğer silik de olsa çizgi varsa vardır bence.Selam kızlar ovalüsyonla yumurtlama takibi yapıyordum dün çatlamanın 9.günüydü akşam prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk on dk birşey göremedim ama sonrasında coook silik vardı çizgi ama zor görünen bu sabah catlamanın 10.günü aynı marka testle tekrar yaptım ve ilk 10 dk içinde silik çizgi belirdi pek sevinemedim çünkü bilirsiniz yalancı pozitiftir belki diye yorumunuz nedir prodoctor güvenilir mi ? Daha önce de çok kullandığım bir testti bu ara da 2 gündür kasık ağrım var hafif birde göğüs ağrısı var o da çok az inşallah hamileyimdir
Bende sabah prodoctor çıktı hemde hemen ama az önce awox marka yaptımve negatif moralim bozulduBen regle 3 gün kala prodoctor test yaptım çıkmadı. Regl olacağım gün innovita test yaptım onda hemen çıktı. Eğer silik de olsa çizgi varsa vardır bence.
Canım sabahki pozitif hemen çıkmıştı az önce eve geldim awox marka yaptım ve negatif çıktı demekki sabahki yalancı pozitif miş moralim bozuldu amaMerhabalar ben de bu süreçte inanılmaz çok yorum okudum. Tüp bebek transferi ile gebe kaldım çok şükür. Transfer sonrası 6. Gün prodoctor marka gebelik testi ile silik çizgi gördüm. Sonrasında başka bir markadan test yaptım onda çıkmadı. Ben de prodoctor marka olan bozuk diye düşündüm ama doğru sonuç verdi.
Benim de bu şekilde olmuştu bence moralini bozma. Bir kaç gün daha geçtikten sonra kan testi yaptır mutlaka. Awox ben hiç kullanmadım ama onun hakkında aşırı kötü yorumlar var. Ona bakarak kendini üzme benceCanım sabahki pozitif hemen çıkmıştı az önce eve geldim awox marka yaptım ve negatif çıktı demekki sabahki yalancı pozitif miş moralim bozuldu ama
Yaaa nebilim awox a da çok güvenilir diyenler oluncaBenim de bu şekilde olmuştu bence moralini bozma. Bir kaç gün daha geçtikten sonra kan testi yaptır mutlaka. Awox ben hiç kullanmadım ama onun hakkında aşırı kötü yorumlar var. Ona bakarak kendini üzme bence
Canım sonucun nasıl geldi gittin mi bugün doktoraMerhabalar hayırlı olsunkaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı günde test yapmıştınız ? Benim de tüp bebek tedavisi ile oldu şu anda 10. Günüm. Dün test yapmıştım yani 9. Gün değerim 191 çıktı. Yarın tekrar yapacağım artışa bakacak doktorum
Merhabalar canım evet yaptırdım testi sabah. Çok şükür artmış değerim. 9. Gün 191 di 11. Gün 550 geldi. 15 Nisan da doktorum keseyi görmek için çağırdı. İnşallah keseyi de görebilirsek çok rahatlayacağım.Canım sonucun nasıl geldi gittin mi bugün doktora
Hayırlı olsun canım çok sevindim benimde 236 dan 613 e yükseldi çarşamba günü kese için çağırdı ama aramızda niye çok zaman farkı oldu ki seninkisi hem kalp hem kesemi görmek istiycek ki acabaMerhabalar canım evet yaptırdım testi sabah. Çok şükür artmış değerim. 9. Gün 191 di 11. Gün 550 geldi. 15 Nisan da doktorum keseyi görmek için çağırdı. İnşallah keseyi de görebilirsek çok rahatlayacağım.
O kadar tecrübesizim ki allahım herşeyi sorguluyorumMerhabalar canım evet yaptırdım testi sabah. Çok şükür artmış değerim. 9. Gün 191 di 11. Gün 550 geldi. 15 Nisan da doktorum keseyi görmek için çağırdı. İnşallah keseyi de görebilirsek çok rahatlayacağım.
Ay bilmiyorum ki canım. Bana öyle söyledi ben de çok tecrübesi olduğumdan dolayı hiç sorgulaamdım. Senin Kese haftaya görünüyor müymüş ki.? Bu arada ne zaman transfer olmuştunuz siz ?Hayırlı olsun canım çok sevindim benimde 236 dan 613 e yükseldi çarşamba günü kese için çağırdı ama aramızda niye çok zaman farkı oldu ki seninkisi hem kalp hem kesemi görmek istiycek ki acaba
Aynen ben de öyleO kadar tecrübesizim ki allahım herşeyi sorguluyorum
Doktor 3 katı arttığı için 5 binlerde olur görürüz dedi canım 14 martta transfer oldum 3+6 dedi bugün içinAy bilmiyorum ki canım. Bana öyle söyledi ben de çok tecrübesi olduğumdan dolayı hiç sorgulaamdım. Senin Kese haftaya görünüyor müymüş ki.? Bu arada ne zaman transfer olmuştunuz siz ?
Anladım canım hadi hayırlısı olsun bakalım. Gidince buraya da yaz mutlaka. Ben de 17 sinde transfer oldum seninle aramda 3 gün varmış. Kaçıncı gün embriyosu ?Doktor 3 katı arttığı için 5 binlerde olur görürüz dedi canım 14 martta transfer oldum 3+6 dedi bugün için
3. Gün embriyosu canım 3+6 dedi bugün içinAnladım canım hadi hayırlısı olsun bakalım. Gidince buraya da yaz mutlaka. Ben de 17 sinde transfer oldum seninle aramda 3 gün varmış. Kaçıncı gün embriyosu ?
Benimki de 5. Gün aramızda transferden dolayı da fark var o zaman benimki de hemen hemen seninki ile aynı sanırım3. Gün embriyosu canım 3+6 dedi bugün için
Evet aynıyız ya benceBenimki de 5. Gün aramızda transferden dolayı da fark var o zaman benimki de hemen hemen seninki ile aynı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?