Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Bence saçmalamış yani yemeden olur mu onları 😂
Valla ben de şaşırdım. Ama eşim bunu duyunca durur mu? Yedirmedi 1-2 gün. Sonra dayanamadım sirkeyle, karbonatlı suyla yıkayıp yedim ama adam doktordan öyle duyduğu için her seferinde zararlı diyor 🤦🏻‍♀️

jersey ler pastorize mi? onlar da 5lik petlerde satılınca ben pastorize değil sanıyordum ondan bıraktım yoksa bende jersey ile mayalıyordum
Üstünde yazıyor canım pastörize diye, en azından benim aldığım markada öyle. Sen de kullandığın markaya googleda bi bak istersen.

Eklentiler

• IMG_6807.webp
    IMG_6807.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 41
jersey ler pastorize mi? onlar da 5lik petlerde satılınca ben pastorize değil sanıyordum ondan bıraktım yoksa bende jersey ile mayalıyordum
Ayni sey poncik. Annem her hafta jerseyden yapip bize de verirdi yogurt almazdik hic. Hamila kaldigim gibi kaymagini yogurdunu biraktik. Marketlerde satilan gorece daha fabrikaayon olmayan markalardan almaya calisiyorum cunku cok tuketiyorum yogurt ayrandir peynirdir

Valla ben de şaşırdım. Ama eşim bunu duyunca durur mu? Yedirmedi 1-2 gün. Sonra dayanamadım sirkeyle, karbonatlı suyla yıkayıp yedim ama adam doktordan öyle duyduğu için her seferinde zararlı diyor 🤦🏻‍♀️
Yok kuşum benim tüp bebek doktorum da çok pinpirik kahve falan içirmiyor mesela. Sadece bana dediği bol karbonatlı ya da sirkeli suda beklet öyle ye dedi. Toksoplazmqdan dolayı o da. Hatta ben domatesi salatalığı da beklietiyorjm sjsjdj

onları da tüketmesek vay bağırsaklarımızın haline, o zaman ıspanak semizotu da yememen lazım ama mecburen onları da bu yöntem ile yıkayıp tüketiyoruz. Ederinden fazla su tüketselerde mecburuz yani 🤷‍♀️

benim de dünden beri aldığım kilolara moralim bozuldu. Standart 53 54 kilo idim hep hamile kaldığımı öğrendiğimde 57 çıktım tartıda zaten kilo almış başlamıştım. Mide bulantım olmadığı ve iştahım çok açık olduğu için daha 10.haftadayım ve 62 olmuşum. 5 kilo nasıl alır insan ya haftada 1 kilo almışım resmen. Reformer yapıyordum ona geri dönücem doktor başla diyince. Minyon biriyim kızlar kilo almak istemiyorum. Canım hep tuzlu istedi özellikle sabahları hamurişine düştüm hep sanırım ondan oldu. Ne yapmalıyım öneriniz var mı? diyetisyene mi başlasam

Son düzenleme:
Kızlar peki yeşillik tüketiyor musunuz? İlk gittiğim doktor bana fazla yeme demişti. O doktorla yollarımı ayırdım ama söyledikleri aklımda kaldı yine de.
Yeşillik olarak maydonoz ve naneyi diyorlar genelde, özellikle maydonoz hatta, yani marul grubu dahil değil 🙂

Ayni sey poncik. Annem her hafta jerseyden yapip bize de verirdi yogurt almazdik hic. Hamila kaldigim gibi kaymagini yogurdunu biraktik. Marketlerde satilan gorece daha fabrikaayon olmayan markalardan almaya calisiyorum cunku cok tuketiyorum yogurt ayrandir peynirdir
Aynı şey derken? şeyi anlmadım pastorizesi varmı jersey'in ben yok diye biliyordum

10 saat uyumusum yine oglen olmus🤣gebeligin en guzel yani sonsuz uyumak sanirim ya ahahaha🙈

Ay ben en başından beri ev yoğurdu yiyorum chatgbt ye de sordum sütü iyi kaynattıktan sonra problem olmadığını söyledi. Hazır yoğurtlar işe yaramayacakmış gibi geliyor. Bir şey de olmadı şimdiye kadar bana 🤣
Ben de başlarda tükettim ev yoğurdu ama risk almamaya karar verdim sonra. Marketten de içeriğini okuyarak alıyorum. Aynen kaynak önemli tabi ama korkuyorum ben 🫠

İzmirde ya da Balıkesir’de yaşıyorsanız güzel ev yoğurduna yakın yoğurtlar var Tire foça yoğurtları bunlar hem pastörize hem de ev yoğurdu gibi tadı
Yok canım maalesef o taraflarda oturmuyorum. Bu markalara da hiç denk geldigimi hatırlamıyorum ama bi araştırayım yine de

Back
X