Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlar ya sabah duş aldım sıkıntı yoktu. İşe geldim az önce bi akıntı hissettim lavaboya gittim ve kahverengi lekelenmem olmuş. Niye böyle oldu anlamadım. Akşam acile gidicem iş çıkışı amaa çok korktum şuan ya
Canım korkma, stres yapma. Kahverengi lekelenmenin normal olduğunu söylüyorlar genelde. Yine de ihmal etme, acile git tabii ama gününü stresle geçirme.

Kızlar ya sabah duş aldım sıkıntı yoktu. İşe geldim az önce bi akıntı hissettim lavaboya gittim ve kahverengi lekelenmem olmuş. Niye böyle oldu anlamadım. Akşam acile gidicem iş çıkışı amaa çok korktum şuan ya
duştan sonra bende de oluyor canım endişelenme diyeceğim ama yine de görünmek de fayda var, sıcak duş alma ılık duş al mutlaka.

Çok iyi olur aydınlanmış oluruz yoksa Puxhu Puxhu beni alıştıracak😀 bi de bi şey sorcam pastörize edilmiş yoğurt ve süt mü tüketiyosunuz ya ben ev yoğurdu zararlı diye okudum doktora da sormuyorum saçma bi sekilde korkudan çoğunlukla hazır alıyorum ama hiç faydalı gibi gelmiyo ev yoğurdu yemek istiyorum ben
Ben yoğurdu pastörize jersey sütünden mayalıyorum, dışarıda açık satılan sütler için risk vardır belki

Ben de hep ev yoğurdu tüketirdim hazır yoğurt hiç sevmem ama ne olur ne olmaz diye pastörize alıyorum ben de.İşiyo da olabilirler valla hiç şaşırmam oyle markalar hakkında öyle şeyler duyuyoruz ki 🤦🏽‍♀️ yapacak bi şey yok hazırdan devam o zaman insallah depolarımda ev yoğurdu kalmıştır da cocugum biraz alır oradan
Ay ben en başından beri ev yoğurdu yiyorum chatgbt ye de sordum sütü iyi kaynattıktan sonra problem olmadığını söyledi. Hazır yoğurtlar işe yaramayacakmış gibi geliyor. Bir şey de olmadı şimdiye kadar bana 🤣

Canım korkma, stres yapma. Kahverengi lekelenmenin normal olduğunu söylüyorlar genelde. Yine de ihmal etme, acile git tabii ama gününü stresle geçirme.
Yani bende okuduğum kadarıyla öyleydi ama umarım problem yoktur.

Kızlar peki yeşillik tüketiyor musunuz? İlk gittiğim doktor bana fazla yeme demişti. O doktorla yollarımı ayırdım ama söyledikleri aklımda kaldı yine de.
Canım yeşillik kısmı da şöyle, karbonatlı suda bolca bekletiyorum öyle yiyorum. Maydanoz yememeye özen gösterdim kasılma yapıyormuş sanırım ama bizzat doktor demedi onu hemşiresi söylemişti 😁 yeşillik yemen lazım lifli gıda yemezsek kabız oluruz ayol

Ben yoğurdu pastörize jersey sütünden mayalıyorum, dışarıda açık satılan sütler için risk vardır belki
jersey ler pastorize mi? onlar da 5lik petlerde satılınca ben pastorize değil sanıyordum ondan bıraktım yoksa bende jersey ile mayalıyordum

Sütlerin belli bi derecede kaynama ve soğuma süreleri varmış bakterilerin ölmesi için. Bu dereceleri ve süreleri evde ayarlamak pek mümkün değilmiş o nedenle ev yordu sütü tüketmek riskliymis. Ama pastörize edilmiş sütlerden yapılabilirmis evde sanırım

Back
X