Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bır kutlama yapacaksınız cınsıyetı ogrendınızmı fıkır açısından sordumaminnn akşama da ufak çaplı bir cinsiyet partisi olacak inş![]()
Öyle de biz de fazla evhamlıyız köylerde herkes kendi yoğurdunu mayalıyor ya ne bileyim bu kadar da ince elemek doğru mu, ben yarın doktoruma sorayım bu durumuBen de başlarda tükettim ev yoğurdu ama risk almamaya karar verdim sonra. Marketten de içeriğini okuyarak alıyorum. Aynen kaynak önemli tabi ama korkuyorum ben![]()
Sorma yaa evham kelimesi göbek adımız oldu delirmeden doğursaydık biÖyle de biz de fazla evhamlıyız köylerde herkes kendi yoğurdunu mayalıyor ya ne bileyim bu kadar da ince elemek doğru mu, ben yarın doktoruma sorayım bu durumu![]()
Silivri’de mi yaşıyorsun askoSilivri ayrani var bi meshur. Onun bir suzme yogurdu oluyor ki allahhh labne gibi sur ekmege yeondan aliyorum hep harika leziz
Dün sağlık ocağı ölçtü benimde 9/6 çıktı normalde dedi kuzum9/7 çıktı düşmüş birazPuxhu anacığım bir tuzlu ayran yapıcak şimdi
Ayyy çok heyecanlı hemen söyleyecek misin yoksa parti var mıyarın çıkıyor bacım![]()
Bazen karnımda ben de böyle hareketler hissediyorum. Sonra daha çok erken diye bağırsaklarımla karıştırıyor olabilirim diye düşünüyorumBide bugün bir kaç kere karnım da pit pit hissettim çok erken dimi ya bebek değildir
Maşallah. Ne güzel haberler bunlarSelam kızlar bebislerimi gördüm çok şükür. 11+3 günlük biri diğeri 11+6 günlük .genel durumları gayet iyi ikili tarama için kan verdim .fetal DNA onermedi .folic asit ve corasprin devam . Elleri kolları maşallah hareketliydi . cinsiyet tahminim var ama 2 haftaya netlessir iyice dedimide bulantım için prilam kullandığımi ilaca rağmen etki etmediğini söyledim. İlacı çok önermedigini yanında tuzlu zeytin bulundur koy bir kavonoza .bak bulantı geliyor mu dedi .gecmezse alırsın dedi. 16 haftada başka ilaçlara gecilecekmis .bakalım şimdilik benden havadisler bunlar
![]()
Masallah canım ne mutlu güzel haberler almışsın usg yok mu yada sakıncası yoksaSelam kızlar bebislerimi gördüm çok şükür. 11+3 günlük biri diğeri 11+6 günlük .genel durumları gayet iyi ikili tarama için kan verdim .fetal DNA onermedi .folic asit ve corasprin devam . Elleri kolları maşallah hareketliydi . cinsiyet tahminim var ama 2 haftaya netlessir iyice dedimide bulantım için prilam kullandığımi ilaca rağmen etki etmediğini söyledim. İlacı çok önermedigini yanında tuzlu zeytin bulundur koy bir kavonoza .bak bulantı geliyor mu dedi .gecmezse alırsın dedi. 16 haftada başka ilaçlara gecilecekmis .bakalım şimdilik benden havadisler bunlar
![]()
Yaaa ondan farklı aslında bagirsak hareketini anlıyorum artık ama bende senin dediğin gibi yok ta daha erken diyorum üçüncü gebelik ya belki 14 lerde falan hissederimBazen karnımda ben de böyle hareketler hissediyorum. Sonra daha çok erken diye bağırsaklarımla karıştırıyor olabilirim diye düşünüyorum![]()
Maşallah canım. Sağlıkla al inşallah ne güzel ikiz annesi mide bulantısına zeytin ekmek iyi geliyor gerçekten ben artık çubuk krakerden ve beyaz leblebiden tiksindim. Zeytin tuzlu domates falan bastırıyorSelam kızlar bebislerimi gördüm çok şükür. 11+3 günlük biri diğeri 11+6 günlük .genel durumları gayet iyi ikili tarama için kan verdim .fetal DNA onermedi .folic asit ve corasprin devam . Elleri kolları maşallah hareketliydi . cinsiyet tahminim var ama 2 haftaya netlessir iyice dedimide bulantım için prilam kullandığımi ilaca rağmen etki etmediğini söyledim. İlacı çok önermedigini yanında tuzlu zeytin bulundur koy bir kavonoza .bak bulantı geliyor mu dedi .gecmezse alırsın dedi. 16 haftada başka ilaçlara gecilecekmis .bakalım şimdilik benden havadisler bunlar
![]()
maşallah canım ne güzel haberler bunlar kardeş kardeş büyüyorlar deseneSelam kızlar bebislerimi gördüm çok şükür. 11+3 günlük biri diğeri 11+6 günlük .genel durumları gayet iyi ikili tarama için kan verdim .fetal DNA onermedi .folic asit ve corasprin devam . Elleri kolları maşallah hareketliydi . cinsiyet tahminim var ama 2 haftaya netlessir iyice dedimide bulantım için prilam kullandığımi ilaca rağmen etki etmediğini söyledim. İlacı çok önermedigini yanında tuzlu zeytin bulundur koy bir kavonoza .bak bulantı geliyor mu dedi .gecmezse alırsın dedi. 16 haftada başka ilaçlara gecilecekmis .bakalım şimdilik benden havadisler bunlar
![]()
En kısa zaman da git canım hem tahlillerine bakılıyor hemde gebelik izlemi yapiliyor 20. Haftata da tetenoz aşısı da var tabiKızlar ben sağlık ocağına hala bilgi vermedim. Versem onların yapacağı bişey var mı yoksa sırf haberleri olması için mi istiyorlar?
Yok canim tam tersi tuzladayimSilivri’de mi yaşıyorsun asko
Benim ikametgah adresim başka şehirde. 2-3 defa aradılar bulunduğunuz yere kaydınızı aldırın sağlık ocağı hekimi de takip etmek zorunda ve aşılarınız için arayacaklar vs. dediler.Kızlar ben sağlık ocağına hala bilgi vermedim. Versem onların yapacağı bişey var mı yoksa sırf haberleri olması için mi istiyorlar?
oyyy maşallah onlara.Selam kızlar bebislerimi gördüm çok şükür. 11+3 günlük biri diğeri 11+6 günlük .genel durumları gayet iyi ikili tarama için kan verdim .fetal DNA onermedi .folic asit ve corasprin devam . Elleri kolları maşallah hareketliydi . cinsiyet tahminim var ama 2 haftaya netlessir iyice dedimide bulantım için prilam kullandığımi ilaca rağmen etki etmediğini söyledim. İlacı çok önermedigini yanında tuzlu zeytin bulundur koy bir kavonoza .bak bulantı geliyor mu dedi .gecmezse alırsın dedi. 16 haftada başka ilaçlara gecilecekmis .bakalım şimdilik benden havadisler bunlar
![]()