- Konu Sahibi annabelica
-
Ben de ayni uykudan basjmi kaldırdığım an midem bulanıyor. Sende uyku durumu nasıl kuzumAy benim bulantılarım başlıyo galiba kızlar6. Haftaya giriyorum
Benim son adet 6 mart henüz doktora gitmedimBana 15 nisana randevu verdi doktorum görebilmek için benim son adet tarihimin ilk günüde 7 mart yane bir aylık bir haftalıkken görülüyor galiba
son adet tarihimiz aynı canımMerhaba arkadaşlar benim son adet tarihi 7 mart
Adetten 1 gün önce pozitif gördüm ama cuma günü doktora gideceğim adetim 1 hafta gecikmiş olacak öncesinde gitmek istemedim çünkü 2 ay önce kimyasal geçirmiştim. Sürekli kan vermek stresli oluyor. Çok kasık ağrım var sizde de öylemi. Kimyasal geçirince insan herseye stres yapıyor. Bu arada hamiş arkadaşlara sağlıklı ilerleyen hamilelik geçirmesini temenni ediyorum. İsteyen herkese de yürekten en yakın zamanda nasip olmasını temenni ediyorum
kız niye gitmedin baya olmuşBenim son adet 6 mart henüz doktora gitmedim
Gitsem göremeyecek içime şüphe düşecek 6 haftayı yada 5 bekleyeyim dedim sen gittin mi ne dedi doktorkız niye gitmedin baya olmuş
git mutlaka test yapmadın mı evde?Gitsem göremeyecek içime şüphe düşecek 6 haftayı yada 5 bekleyeyim dedim sen gittin mi ne dedi doktor
Yaptım test evde kan vermedim sadece... Ekimde bi düşüğüm olmuştu yıpratıcı geçmişti o yüzdengit mutlaka test yapmadın mı evde?
benim doktor randevum 15 nisan haftaya inşallah
Hangi ildesin cnm haftaya hayırlı güzel haberler alıcaz inş demekgit mutlaka test yapmadın mı evde?
benim doktor randevum 15 nisan haftaya inşallah
Tahmini doğum tarihi ne zaman?Kendimi Kasım Anasi saniyordum meğer geç dollenme olmuş Aralık annesi oluverdim birden bire.Bu sene kız senesi diyorlar bakalım bebelerin cinsiyet ne olacak
Benimde sabah uyandığım ilk an ağzıma bi şey atana kadar bulanıyor. Bunun için komodine bi çubuk kraker vs koymayı öneriyolar. Yataktan hemen kalkmadan biraz atıştırmak daha sonra ayaklanmak bunları azaltıyormuş sanırım. Deniycem mecbur.Ay benim bulantılarım başlıyo galiba kızlar6. Haftaya giriyorum
Canım ben yurt dışındayım avusturya sen hangi ildensin?Hangi ildesin cnm haftaya hayırlı güzel haberler alıcaz inş demek
bugün vermeye git bence bende merak ettimYaptım test evde kan vermedim sadece... Ekimde bi düşüğüm olmuştu yıpratıcı geçmişti o yüzden
Aralık ilk haftası yüksek ihtimal .Tahmini doğum tarihi ne zaman?
Normalde kalp atisinin duyulması gerekiyorken duyamadi .ölçüm vs yaptı 1 hafta geriden dedi. 6 haftada kalp atışı duyulurmus normaldeay geç döllenmeye doktorlar nasıl karar veriyor yani nasıl belli oluyor ben asırı cahilim bu konularda, merak ettm
Benim sabah kalktığımda olmuyor ama yemek düşününce normal gün içinde hafif hafif bulanıyor. Leblebi yiyorum bulandığında kusmalarım olmadı henüz. Uyku problemim yok sadece ilk öğrendiğim zamanlarda oldu o da düşünmekten psikolojik yaniBen de ayni uykudan basjmi kaldırdığım an midem bulanıyor. Sende uyku durumu nasıl kuzum
Anladım şimdi oturdu kafamda, sağlıklı olsun da gerisi önemli degilNormalde kalp atisinin duyulması gerekiyorken duyamadi .ölçüm vs yaptı 1 hafta geriden dedi. 6 haftada kalp atışı duyulurmus normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?