- 23 Şubat 2023
- 188
- 36
- 28
- 22
- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.221
o markada geçen ay pozitif gördüm hemen çıktı ama yoktu kan versemmi acabaİnşallah vardır canım gögüs ucu hassasiyeti bende yaşadım ilk predictor onu çok övüyor lar diğerleri yalancı pozitif te veriyor
Elika hamile dıye bır program ındırdı ben ama yıllardır adet günlerımı takıp etmek ıcın p. C dıye bır program kullanıyordumKızlar hangi hamilelik programını indirdiniz ?
Evet galiba canımCanım seninle aynıyız biz sanırım bebeğimizin doğacağı tarih aynı gösteriyor
Canım phılıps aventi indirdim bakalım hoşuma gitti şuan haftalık makaleler vs de var bilgilendirme amaçlı , beslenme kilo vs herşey varElika hamile dıye bır program ındırdı ben ama yıllardır adet günlerımı takıp etmek ıcın p. C dıye bır program kullanıyordum
Canım ben bu akşam kan vercem sonra yarın doktorumu ararım bakalım değerim kaç çıkacak ona göre randevu veririm dediEvet galiba canımsen ne zaman doktora gideceksin
6+3 de bizde ancak yolk keseyı gorduk kalp atışı yoktu haftaya gıdıcemKalp atışı duyanlara sorum var kızlar 6+5 teyim yolk kesem göründü ve geçen haftaya göre kesemin büyümesi iyi dendi.. ama burada okuyorum cogu kişi 6.haftada kalp atışı duymuş. Doktoruma sordugumda da haftana göre gayet iyi gidiyorsun büyümeye bakıcaz takipteyiz dedi. Yakın bir arkadasımla konuştum ben 8.haftada kalp duydum diyor.
Çok kaygılıyım arkadaşlar, aklınıza gelirsem bana da dua eder misiniz
Gec döllenme oluyor bazen gec gelısıyor bebıs ıcın rahat olsunKalp atışı duyanlara sorum var kızlar 6+5 teyim yolk kesem göründü ve geçen haftaya göre kesemin büyümesi iyi dendi.. ama burada okuyorum cogu kişi 6.haftada kalp atışı duymuş. Doktoruma sordugumda da haftana göre gayet iyi gidiyorsun büyümeye bakıcaz takipteyiz dedi. Yakın bir arkadasımla konuştum ben 8.haftada kalp duydum diyor.
Ben de şimdi geldim doktordan 6+2yim crl 5.38 mm kalp atışı da dinledik masallah kuzumunKalp atışı duyanlara sorum var kızlar 6+5 teyim yolk kesem göründü ve geçen haftaya göre kesemin büyümesi iyi dendi.. ama burada okuyorum cogu kişi 6.haftada kalp atışı duymuş. Doktoruma sordugumda da haftana göre gayet iyi gidiyorsun büyümeye bakıcaz takipteyiz dedi. Yakın bir arkadasımla konuştum ben 8.haftada kalp duydum diyor.
ben de aynı bel ağrısı feci oluyorKızlar fazla ayakta durunca 2-3 saat mesela inanılmaz bel ağrım oluyor sizde de var mı bu durum
İnşallah duyarız sen de ben deO
6+3 de bizde ancak yolk keseyı gorduk kalp atışı yoktu haftaya gıdıcem
Cok teşekkür ederimGec döllenme oluyor bazen gec gelısıyor bebıs ıcın rahat olsun
Amin cok teşekkür ederim umarım ben de duyarım..Ben de şimdi geldim doktordan 6+2yim crl 5.38 mm kalp atışı da dinledik masallah kuzumuntez zamanda duyarsın sen de inşaallah üzme kendini o kalp duyulacak
İlk değerin kaçtı senin canım bende 6 haftalık olsun öyle giderim dedim aksilik olmazsa. Eşim ve bende kan uyuşmazlığı var kanama olursa iğne vurulmam lazımCanım ben bu akşam kan vercem sonra yarın doktorumu ararım bakalım değerim kaç çıkacak ona göre randevu veririm dedi
Gün gün gebelikKızlar hangi hamilelik programını indirdiniz ?
Doktorun iyi gidiyor demiş canim. Emin ol keseye bakıp anlıyorlar bir terslik olduğunda söylerdi sana. Gönlünü ferah tutKalp atışı duyanlara sorum var kızlar 6+5 teyim yolk kesem göründü ve geçen haftaya göre kesemin büyümesi iyi dendi.. ama burada okuyorum cogu kişi 6.haftada kalp atışı duymuş. Doktoruma sordugumda da haftana göre gayet iyi gidiyorsun büyümeye bakıcaz takipteyiz dedi. Yakın bir arkadasımla konuştum ben 8.haftada kalp duydum diyor.
Çok teşekkür ederimDoktorun iyi gidiyor demiş canim. Emin ol keseye bakıp anlıyorlar bir terslik olduğunda söylerdi sana. Gönlünü ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?