- 18 Nisan 2024
- 133
- 138
- 18
- 26
Ne güzel yaaa ben hissetmiyorum hafif böyle benimkiler arkadaşım var onunki dışardan bile belli oluyor bakıncaBen hissediyorumhafif filanda değil cok net hissettiklerim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel yaaa ben hissetmiyorum hafif böyle benimkiler arkadaşım var onunki dışardan bile belli oluyor bakıncaBen hissediyorumhafif filanda değil cok net hissettiklerim
![]()
Benim dün ve bugün belli oldu dışardan cok küçük bi atma şeklinde videosu cektim hattaNe güzel yaaa ben hissetmiyorum hafif böyle benimkiler arkadaşım var onunki dışardan bile belli oluyor bakınca![]()
YaaaKızlar kıpırtıları hisseden varmı benim sanki yatınca bir kitle var karnımda ve onu hissediyorum hafif böyle dalgalanıyormuş gibi falan oluyor varmı hisseden
Kilo onunla ilgili olabilir dengelememiz sart valla. Ama karnim cok once buyudu 6 aylik gibi herkes cok sasiriyorBende gebe değilkende şeker vardı, gebelikte haliyle çıktı. Sürekli diyet yapıyorum ona rağmen bu hafta gelen kilo beni şok etti![]()
Dut kurusu yiyorum ben de bol bol ama kurunu yapmamistim olmadi yapayim ben deBen artık saldım ya her hafta sağlık ocağında yapıp, hastanede tekrarlatıp kadın doğum doktoruma gösteriyordumnormal bence de arada dut kürü yapıyorum gene de
Ben gecen haftalarda 1-2 net tekme yedim ama gecen hafta biraz uzanmam gerekmisti karnim acidi ondan beri hic hissetmedim biraz endiseleniyorum ama zaten erken bir hissetmeydi diye bekliyorim bakalim. Kizimin bir suru disaridan gorunen hareketleri var o zamani bekliyorum heyecanlaKızlar kıpırtıları hisseden varmı benim sanki yatınca bir kitle var karnımda ve onu hissediyorum hafif böyle dalgalanıyormuş gibi falan oluyor varmı hisseden
Bakalim idrarda ne cikacak. Ayaklari da cok hareketliyse aciyabilir cidden.Evet ayakları aşağıda doktorda öyle söyledi ayakları aşağıda olduğu için hareketinden dolayı da böyle hissediyor olabilirsin dedi zaten gerçekten çok hareketli.
Kasık ağrısı olmuyor vajinam ağrıyor resmen enfeksiyondan da şüphelendi idrar vereceğim onun için yarın.
Şükür riskli bir şey söylemedi dinlen kalkma falan demedi ama ben dinlenme modundayım.
Ben ocak ayindan sonra 3-4 hastaneye sordum hepsi yeni fiyat degismisti zaten fiyati verdiler. Bir daha degisir vs de demediler degisik bir tepki olmus cidden agustos sene ortasinda neden zam gelsin kiSelam kızlar, bugün doğum ücretini sorayım diye hastaneyi aradım, ne deseler beğenirsiniz? Ağustosa kadar fiyatlar kesinlikle değişeceği için şuan ücret bilgisi veremeyiz,siz doktorunuzu seçin 28. Haftada arayın dedi kadın. Ee ben neye göre seçeyim belki saçma sapan bir fiyat yani değil mi? Kadına dedim ki piyasa araştırması yapıyorum ortalama üstü mü altı mı diye, bana diyor ki piyasa neyse odur bizde öyle bişe olmaz siz 28. Haftada arayın. Bana çok gülünç geldi. Böyle bişe yaşayan var mı? Size fiyat ne kadar dendi?
Sizde de mi şeker varKilo onunla ilgili olabilir dengelememiz sart valla. Ama karnim cok once buyudu 6 aylik gibi herkes cok sasiriyor
Dut kurusu yiyorum ben de bol bol ama kurunu yapmamistim olmadi yapayim ben de
Ben gecen haftalarda 1-2 net tekme yedim ama gecen hafta biraz uzanmam gerekmisti karnim acidi ondan beri hic hissetmedim biraz endiseleniyorum ama zaten erken bir hissetmeydi diye bekliyorim bakalim. Kizimin bir suru disaridan gorunen hareketleri var o zamani bekliyorum heyecanla
Bakalim idrarda ne cikacak. Ayaklari da cok hareketliyse aciyabilir cidden.
Ben ocak ayindan sonra 3-4 hastaneye sordum hepsi yeni fiyat degismisti zaten fiyati verdiler. Bir daha degisir vs de demediler degisik bir tepki olmus cidden agustos sene ortasinda neden zam gelsin ki![]()
Seker normalde yok ama suphelendim olctugumde aclik 85-90 totkluk 131 cikiyor ust sinirlara cok yakin. Dilim damagim kuruyordu cok tuvalete cikip cok kilo alinca bir olcmek istedim. Seker gebelikte onemli onlem almaya calisiyorum ilerlemesin diye. ama preeklampsi ilk gebeligimde vardi bunda da cikiyor arada tansiyonum muhtemelen yeniden cikacakSizde de mi şeker var
Bende şekker pcos tüp bebek ve hiper tansiyon olduğu için preeklimsiye yatkınlık var önlem alıcaz dedi. Tansiyonum sürekli düşük olmasına rağmen tansiyon ilacına başladık. Araştırdım, bu ilaç erken doğumu filanda önlüyormuş. Malum şekerde genelde erken doğumda söz konusu
Tansiyonunuzu olcun gun icinde sis olursa. Ayak sismesi preeklampsinin de belirtisi. Hani dun cok yoruldugunuz icin de olmus olabilir ama ben yasadigim icin ilk aklima o geliyor o ihtimali elemek icin arada bir olcun isterseniz.selamlar kızlar.. ben bugün şok oldum. Ayaklarım davul gibi şiş uyandım ve bu saat oldu geçmedi hala şiş.. sizdede var mı böyle bir şey![]()
O ne demek bilmiyorum dediğinizi ama ölçerim. Dün oruçluydum biraz yoruldum. Tansiyonum hep normal çıkıyor evime tansiyon aleti aldım hamile kalınca. 11-7 ayarında hep. Bakarım bi teşekkür ederim.Seker normalde yok ama suphelendim olctugumde aclik 85-90 totkluk 131 cikiyor ust sinirlara cok yakin. Dilim damagim kuruyordu cok tuvalete cikip cok kilo alinca bir olcmek istedim. Seker gebelikte onemli onlem almaya calisiyorum ilerlemesin diye. ama preeklampsi ilk gebeligimde vardi bunda da cikiyor arada tansiyonum muhtemelen yeniden cikacak
Tansiyonunuzu olcun gun icinde sis olursa. Ayak sismesi preeklampsinin de belirtisi. Hani dun cok yoruldugunuz icin de olmus olabilir ama ben yasadigim icin ilk aklima o geliyor o ihtimali elemek icin arada bir olcun isterseniz.
Canım seni telaslandirmak istemem ama gebelikte ara ara sisme normal olabiliyor ama yine de tansiyon takibi mutlaka yapmak lazım bir de doktoruna bildir belki perhiz vs verir bir de tsh değerlerine baktirir büyük ihtimalle.selamlar kızlar.. ben bugün şok oldum. Ayaklarım davul gibi şiş uyandım ve bu saat oldu geçmedi hala şiş.. sizdede var mı böyle bir şey![]()
Selamlar, bugün oldu ilk defa, tsh ım yeni bakıldı sorun yok, tansiyonumu da gün içerisinde 2-3 kere ölçüyorum. Yazdım doktoruma bir şey derse bakalım. Teşekkür ediyorumCanım seni telaslandirmak istemem ama gebelikte ara ara sisme normal olabiliyor ama yine de tansiyon takibi mutlaka yapmak lazım bir de doktoruna bildir belki perhiz vs verir bir de tsh değerlerine baktirir büyük ihtimalle.
Yani çok korkulacak bir şey değildir umarım ama yine de ödem varsa ve geçmiyorsa doktora danışmak önemli![]()
O zaman belki çok ayakta kalınca olmuştur o da normaldir zaten sevindim her şeyin yolunda olduğunaSelamlar, bugün oldu ilk defa, tsh ım yeni bakıldı sorun yok, tansiyonumu da gün içerisinde 2-3 kere ölçüyorum. Yazdım doktoruma bir şey derse bakalım. Teşekkür ediyorum![]()
19.00 tansiyon 12/7O zaman belki çok ayakta kalınca olmuştur o da normaldir zaten sevindim her şeyin yolunda olduğuna
Ayaklarını 15 dakika havaya kaldırarak uzan gün içinde ara ara öyle uzanmak da ödemi azaltıyor![]()
Gebelik tansiyonu aslinda dedigim sey. normal cikmasina sevindim muhtemelen yoruldugunuzdan olmustur. Hamilelikte sık sık olcmek gerekiyorO ne demek bilmiyorum dediğinizi ama ölçerim. Dün oruçluydum biraz yoruldum. Tansiyonum hep normal çıkıyor evime tansiyon aleti aldım hamile kalınca. 11-7 ayarında hep. Bakarım bi teşekkür ederim.
Aynen baktım sonrasında araştırdım. Doktorumda yazdı sağ olsun bir sıkıntı yok dediGebelik tansiyonu aslinda dedigim sey. normal cikmasina sevindim muhtemelen yoruldugunuzdan olmustur. Hamilelikte sık sık olcmek gerekiyor
Merhabalar malesef benim de öyleDaha 17 hafta, kafayı yiyorum yahu. Göbek benden önde gidiyor. azıcık uzun cümle kursam oksijensizlikten bayılıcam.61 ile hanile kaldım 64.5 oldum. Ve 1.5 kilosu bu hafta![]()
Merhaba benim de aşırı şiş. Siz neler yapıyorsunuz şişlik için.selamlar kızlar.. ben bugün şok oldum. Ayaklarım davul gibi şiş uyandım ve bu saat oldu geçmedi hala şiş.. sizdede var mı böyle bir şey![]()
Merhaba, dün ilk defa oldu ayaklarımı yukarı diktim öyle yattım 15-20 dk en iyisi o geldi. Bir de yürüyüşe çıktım ben gece o da biraz sanki açtı ayağımı bilmiyorumMerhaba benim de aşırı şiş. Siz neler yapıyorsunuz şişlik için.
7. Haftadan beri ben her ay kan veriyorum tiroitimden dolayı.kızlar günaydın ben şuan 17+ 2 günlük hamileyim. sadece 11. haftada 1 kere kan testi verdim. şuanda da sadece magnezyum ve bir tane multivitamin kullanıyorum doktorumun verdiği. 21. haftada detaylı için başka bir doktora gidicem inşallah bir sıkıntı olmazsa ondan 15 gün sonra gelirsin dedi doktorum bir sonraki doktoruma gittiğimde 23. hafta falan olucak. Okuyorum her gün burayı kan ilacı kullanan, d vitamini kullananlar var. sizce hatırlatmalımıyım doktoruma yada sizler kaçıncı haftalarda kan testi baktırdınız. kafam karışık