Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Dogum sekli nasildi 4. Nasil olcak

Kızlar selam bebek 17+4 tü 16+4 çıktı bu durumu yaşayan var mı
Ultrason ölçümleri çoğu zaman yanlış çıkıyormuş. Benimde bazen 3-4 gün geride bazen 1 hafta ileride çıkıyor. Aynı doktor aynı alet. Arkadaşlarıma sorduğumda onlarında doğuma kadar sürekli değişmiş ölçümleri takma kafana dediler. Hatta iri bebek dedikleri küçük, küçük bebek dedikleri iri bile doğuyormuş

Allah razı olsun içim ferahladı valla

Yaa öyle mi sağlık ocağı bana o 1 yıl geçerli dedi öyleyse doktora danışıp 2. Dozu bende olmicam ya mahvoldum dünden beri
evet canım tetanoz aşının üzerinden 5 yıl geçmediyse olmak zorunda değilsin. sağlık ocağındakiler bana doktorunuza sorun bazı doktorlar yine de istiyorlar dedi. ben doktoruma sorunca hiç olmana gerek yok dedi.

Bende tetanoz aşisini olmak istemiyorum 6 sene oldu benim 2 kere olmstm

koruyuculuğu 5 yılmış, aradan 5 yıl geçmediği için olmama gerek yokmuş
Sağlık ocağı eskiden 5 yıl olarak geçerli deniyordu ama şu an 1 yıl geçerli dedi. Tek doz da yeterli dedi. Ben oldum 1 hafta önce felandı heralde/ biraz ağrı yaptı geçti şükür.

Tetanoz konusunda tedirginim ya. 10 yıldan fazla oldu yaptıralı. Tüm aletler steril, paslanma imkanı yok gebeleri aşıya maruz bırakmayıncılar var. Bir de bebek de faydalanmış olur diyenler de var. Aklım karışık yaptırmalı mıyım siz ne yaptınız herkes aşı oluyor mu? Kar zarar düşünebilecek bilgim de yok. Fikir verir misiniz aklım karıştı iyice

Bende olucam doktorum nörolojik bi rahatsızlığın yoksa olabilirsin dedi 2 doz olarak.
Asm de çalısan arkadaşım çok bilgi kirliliği var ol aşını diyor.
Çevremdekilerde oldu hep bende gözümü kapatıp olucam artık.

Aynen benim kizim da 2790 dogdu ama hic odem atmadan ilk haftada 1 kilo alip kapatmisti
Benim ilk gebeliğimde doktorum 28.den sonra bebek neredeyse beslenmiyor demişti karin çevresi 2 hafta geriden geliyor demişti. O zaman çok üzülmüştüm günlerce ağladım hep stresle geçti. Sonra kurban bayramı tatiline çıkacaktı bayramdan sonra alırım 38de 39u bekleyemem bu şekilde tehlikeli dedi. Ben 37. Haftamda normal doğum yaptım bebek kendiliğinden geldi ve 3100 kg ile. Ve hiçbir kilo kaybı da olmadan kilo alarak devam etti. O yüzden hiç üzülme kendine zehir etme. Tavsiyem süt muz ve kaşara bu hafta yüklen bir sonrakine farkı görürsün

Aynen bende olacağım yarar zarar ilişkisi olarak bakıyorum duruma. Ek olarak bu hafta grip aşısı oldum. Virüsler plasentadan bebeğe geçebiliyor, bende ister istemez hastalarla muhatap oluyorum korktum açıkcası. Doktorumda önerince oldum. Haftaya da tetanoz olacağım

Benimkide haftaya pazartesi canım.
İyi yapmışsın olmakla önlem almakta fayda var

Benim ilk gebeliğimde doktorum 28.den sonra bebek neredeyse beslenmiyor demişti karin çevresi 2 hafta geriden geliyor demişti. O zaman çok üzülmüştüm günlerce ağladım hep stresle geçti. Sonra kurban bayramı tatiline çıkacaktı bayramdan sonra alırım 38de 39u bekleyemem bu şekilde tehlikeli dedi. Ben 37. Haftamda normal doğum yaptım bebek kendiliğinden geldi ve 3100 kg ile. Ve hiçbir kilo kaybı da olmadan kilo alarak devam etti. O yüzden hiç üzülme kendine zehir etme. Tavsiyem süt muz ve kaşara bu hafta yüklen bir sonrakine farkı görürsün

Teşekkür ederim içimi ferahlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…