- 4 Şubat 2024
- 253
- 107
- 23
- 32
Dogum sekli nasildi 4. Nasil olcakBende yüksek kilo başladım Dr um devamlı sıkıştırmıyor ama en başta söyledi fazla kilo alma diye o yüzden dikkat ediyorum ne kadar sabit kalırsam kalırım zaten son aylar durdurulamicakilkinde 20 den fazla kilo almıştım kiloyu hemen verdim ama vücudum çok sis oldugu için sarkma oldu ikincide 6 kilo falan aldım doğumdan 3 4 ay sonra hamile kaldığım kilodan 10 kilo dusuktum o kadar iyi gelmistiki bana ama covidle tekrar aldım 3e hamile kaldım ondada standart kilo aldım 10 12 kilo hemen hamile kaldığım kiloya düştüm.. bundada isteğim az kilo almak çünkü büyük rahatlık doğum sonrasında da hareket rahat oluyor şuanda zaten stoktaki vitamin ve mineral ve yaglarim çocuğa yeterli geliyordur diye düşünüyorum maşallah yüzyıllık stok mevcut
Oy maşallah sağlıkla büyüsün evlatlarAynen benim kizim da 2790 dogdu ama hic odem atmadan ilk haftada 1 kilo alip kapatmisti
koruyuculuğu 5 yılmış, aradan 5 yıl geçmediği için olmama gerek yokmuşBen ilk hamileligimde 2 dozu oldum sizin iki hamileliğiniz arası kaç ay veya yıl neden olmayacaksınız
Ultrason ölçümleri çoğu zaman yanlış çıkıyormuş. Benimde bazen 3-4 gün geride bazen 1 hafta ileride çıkıyor. Aynı doktor aynı alet. Arkadaşlarıma sorduğumda onlarında doğuma kadar sürekli değişmiş ölçümleri takma kafana dediler. Hatta iri bebek dedikleri küçük, küçük bebek dedikleri iri bile doğuyormuşKızlar selam bebek 17+4 tü 16+4 çıktı bu durumu yaşayan var mı
Yaa öyle mi sağlık ocağı bana o 1 yıl geçerli dedi öyleyse doktora danışıp 2. Dozu bende olmicam ya mahvoldum dünden berikoruyuculuğu 5 yılmış, aradan 5 yıl geçmediği için olmama gerek yokmuş
Allah razı olsun içim ferahladı vallaUltrason ölçümleri çoğu zaman yanlış çıkıyormuş. Benimde bazen 3-4 gün geride bazen 1 hafta ileride çıkıyor. Aynı doktor aynı alet. Arkadaşlarıma sorduğumda onlarında doğuma kadar sürekli değişmiş ölçümleri takma kafana dediler. Hatta iri bebek dedikleri küçük, küçük bebek dedikleri iri bile doğuyormuş
evet canım tetanoz aşının üzerinden 5 yıl geçmediyse olmak zorunda değilsin. sağlık ocağındakiler bana doktorunuza sorun bazı doktorlar yine de istiyorlar dedi. ben doktoruma sorunca hiç olmana gerek yok dedi.Yaa öyle mi sağlık ocağı bana o 1 yıl geçerli dedi öyleyse doktora danışıp 2. Dozu bende olmicam ya mahvoldum dünden beri
Anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinevet canım tetanoz aşının üzerinden 5 yıl geçmediyse olmak zorunda değilsin. sağlık ocağındakiler bana doktorunuza sorun bazı doktorlar yine de istiyorlar dedi. ben doktoruma sorunca hiç olmana gerek yok dedi.
Hepsi sezeryan buda sezeryan olacakDogum sekli nasildi 4. Nasil olcak
Hayirlisi ile saglicakla kucaginiza alin alalimHepsi sezeryan buda sezeryan olacak
Bende tetanoz aşisini olmak istemiyorum 6 sene oldu benim 2 kere olmstmevet canım tetanoz aşının üzerinden 5 yıl geçmediyse olmak zorunda değilsin. sağlık ocağındakiler bana doktorunuza sorun bazı doktorlar yine de istiyorlar dedi. ben doktoruma sorunca hiç olmana gerek yok dedi.
Sağlık ocağı eskiden 5 yıl olarak geçerli deniyordu ama şu an 1 yıl geçerli dedi. Tek doz da yeterli dedi. Ben oldum 1 hafta önce felandı heralde/ biraz ağrı yaptı geçti şükür.koruyuculuğu 5 yılmış, aradan 5 yıl geçmediği için olmama gerek yokmuş
Bende olucam doktorum nörolojik bi rahatsızlığın yoksa olabilirsin dedi 2 doz olarak.Tetanoz konusunda tedirginim ya. 10 yıldan fazla oldu yaptıralı. Tüm aletler steril, paslanma imkanı yok gebeleri aşıya maruz bırakmayıncılar var. Bir de bebek de faydalanmış olur diyenler de var. Aklım karışık yaptırmalı mıyım siz ne yaptınız herkes aşı oluyor mu? Kar zarar düşünebilecek bilgim de yok. Fikir verir misiniz aklım karıştı iyice
Benim ilk gebeliğimde doktorum 28.den sonra bebek neredeyse beslenmiyor demişti karin çevresi 2 hafta geriden geliyor demişti. O zaman çok üzülmüştüm günlerce ağladım hep stresle geçti. Sonra kurban bayramı tatiline çıkacaktı bayramdan sonra alırım 38de 39u bekleyemem bu şekilde tehlikeli dedi. Ben 37. Haftamda normal doğum yaptım bebek kendiliğinden geldi ve 3100 kg ile. Ve hiçbir kilo kaybı da olmadan kilo alarak devam etti. O yüzden hiç üzülme kendine zehir etme. Tavsiyem süt muz ve kaşara bu hafta yüklen bir sonrakine farkı görürsünAynen benim kizim da 2790 dogdu ama hic odem atmadan ilk haftada 1 kilo alip kapatmisti
Aynen bende olacağım yarar zarar ilişkisi olarak bakıyorum duruma. Ek olarak bu hafta grip aşısı oldum. Virüsler plasentadan bebeğe geçebiliyor, bende ister istemez hastalarla muhatap oluyorum korktum açıkcası. Doktorumda önerince oldum. Haftaya da tetanoz olacağımBende olucam doktorum nörolojik bi rahatsızlığın yoksa olabilirsin dedi 2 doz olarak.
Asm de çalısan arkadaşım çok bilgi kirliliği var ol aşını diyor.
Çevremdekilerde oldu hep bende gözümü kapatıp olucam artık.
Benimkide haftaya pazartesi canım.Aynen bende olacağım yarar zarar ilişkisi olarak bakıyorum duruma. Ek olarak bu hafta grip aşısı oldum. Virüsler plasentadan bebeğe geçebiliyor, bende ister istemez hastalarla muhatap oluyorum korktum açıkcası. Doktorumda önerince oldum. Haftaya da tetanoz olacağım
Benim ilk gebeliğimde doktorum 28.den sonra bebek neredeyse beslenmiyor demişti karin çevresi 2 hafta geriden geliyor demişti. O zaman çok üzülmüştüm günlerce ağladım hep stresle geçti. Sonra kurban bayramı tatiline çıkacaktı bayramdan sonra alırım 38de 39u bekleyemem bu şekilde tehlikeli dedi. Ben 37. Haftamda normal doğum yaptım bebek kendiliğinden geldi ve 3100 kg ile. Ve hiçbir kilo kaybı da olmadan kilo alarak devam etti. O yüzden hiç üzülme kendine zehir etme. Tavsiyem süt muz ve kaşara bu hafta yüklen bir sonrakine farkı görürsünKızlar selam bebek 17+4 tü 16+4 çıktı bu durumu yaşayan var mı
Aynen benim kizim da 2790 dogdu ama hic odem atmadan ilk haftada 1 kilo alip kapatmisti
Teşekkür ederim içimi ferahlattınızBenim ilk gebeliğimde doktorum 28.den sonra bebek neredeyse beslenmiyor demişti karin çevresi 2 hafta geriden geliyor demişti. O zaman çok üzülmüştüm günlerce ağladım hep stresle geçti. Sonra kurban bayramı tatiline çıkacaktı bayramdan sonra alırım 38de 39u bekleyemem bu şekilde tehlikeli dedi. Ben 37. Haftamda normal doğum yaptım bebek kendiliğinden geldi ve 3100 kg ile. Ve hiçbir kilo kaybı da olmadan kilo alarak devam etti. O yüzden hiç üzülme kendine zehir etme. Tavsiyem süt muz ve kaşara bu hafta yüklen bir sonrakine farkı görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?