- 15 Eylül 2018
- 1.061
- 1.952
- 133
Telaş etme senİçimi rahatlattın valla kocaman sarıldım sana
Telaş etme senİçimi rahatlattın valla kocaman sarıldım sana
Benimde öyle günde 2 3 kez pamuk değişiyorum. Artık çok alıştım panik halimde gitti.Benimde çok yoğun sarı akıntım var günde üç kere günlük ped değiştiriyorum çok sıkıldım. Ben hep idrar kültürü verdim bişey çıkmıyor not al dedi doktorum.
Teşekkür ederim deneyeceğimCanım ben 18+5im. Son adet tarihine göre 19+5im. Bende de oluyor. Doktoruma sordum bu hafta kontrolde günde en az 2 3 bardak süt tüket bebek vücudundaki kalsiyumu çekiyor onunla alakalı olabilir dedi. Ama benimki kramp gibi bir ağrı.
Canım ben tutamıyorum benim bulantı kusma en ufak acıkmada tavan yapıyor. Hiç cesaret edip deneyemedim bile 2 saatte bir en azından bir kuruyemiş ya da naneli şeker atmam gerekiyor ağzımaTelaş etme senbende canım.
Hayırlı ramazanlar.
Bu arada Oruç tutabilen var mı ya. Sürekli acıktığım için 2 kez denedim yapamadım niyetlenmeden ne yazık ki sonlandı.
Benimde öyle günde 2 3 kez pamuk değişiyorum. Artık çok alıştım panik halimde gitti.
Rahmimiz baya büyüdü, e onu taşıyan bağlar ister istemez zorlanıyorTeşekkür ederim deneyeceğimbenim ağrım ilk haftalardaki ağrı gibi içten batma tarzında. O dönemler doktoruma sorduğumda, kanama olmadıkça her ağrı normal demişti ama insan yine de endişeleniyor
Bende de öyle, bazen aşırı geriliyor gibi geliyor. Yatakta dönerken filan sancı giriyor. Doktor normal dedi. Kesintisiz ağrı sıkıntıymış.Kızlar 18+3 üz. Dünden beri sol kasığımda ağrı var. Yaşayan var mı bu haftalarda?
Ben başından beri tutuyorum oruç.. birde küçük yavrum var onada süt veriyorum sanırım yarın ufak bir ara vereceğim çünkü zorlanıyorum son zamanlarda en azından1 günde olsa kendime gelirim diye düşünüyorumTelaş etme senbende canım.
Hayırlı ramazanlar.
Bu arada Oruç tutabilen var mı ya. Sürekli acıktığım için 2 kez denedim yapamadım niyetlenmeden ne yazık ki sonlandı.
Ya Allah kabul etsin. Ben hiç bebiş yokken acıkmazdım Oruç tutunca hiç zorlanmazdım. Hamilelikte bilmiyorum tutamıyorum çok sık acıkıyorum doyana kadar yiyemiyorum o yüzden sürekli ağzıma bir şey atmam gerekiyor. 2 kez deneyeyim dedim niyet etmeden baktım sabah 8 9 açlıktan uyanıyorum çok halsiz düşüyorum. Olacak gibi değildiBen başından beri tutuyorum oruç.. birde küçük yavrum var onada süt veriyorum sanırım yarın ufak bir ara vereceğim çünkü zorlanıyorum son zamanlarda en azından1 günde olsa kendime gelirim diye düşünüyorum
Rabbim musadesini vermiş ben idare edebilen kesimdenim sen şuan sağlık açısından tutamicak seviyedesin.. rabbim hepimizin ibadetini kabul etsinYa Allah kabul etsin. Ben hiç bebiş yokken acıkmazdım Oruç tutunca hiç zorlanmazdım. Hamilelikte bilmiyorum tutamıyorum çok sık acıkıyorum doyana kadar yiyemiyorum o yüzden sürekli ağzıma bir şey atmam gerekiyor. 2 kez deneyeyim dedim niyet etmeden baktım sabah 8 9 açlıktan uyanıyorum çok halsiz düşüyorum. Olacak gibi değildiMaşallah sana Rabbim kabul etsin
Amin canım benim Amin.Rabbim musadesini vermiş ben idare edebilen kesimdenim sen şuan sağlık açısından tutamicak seviyedesin.. rabbim hepimizin ibadetini kabul etsin
Rahim büyüyor normal korkma.Merhabalar, 15+5 deyiz bugün. Karnımda kasıklarımda dolaşan bıçak batar gibi ağrılar oluyor. Çok kotkuyorum. Kanamam akıntım yok. Başına gelen var mı?
Bende var yemek yemesemde genel olarak nabzım yüksek oluyo hissediyorum bunu. Kafein tüketimini bıraktım nefes alışverişimi kontrol ettim düzeldi gibi.Kızlar ya yemek sonrası çarpıntı yaşayan bir tek benim minnak kalbimmikimsede yokmu bu
İlk geneligimde tutmustum ama bunda tutamadim. Acikinca ogurmeye basliyorum 2-3 saatte bir o kivama geliyorum hala prilam kullaniyorum hala gecmedi bulantilarim aniden bicak gibi kesilir umudum varTelaş etme senbende canım.
Hayırlı ramazanlar.
Ya bazen benim sertlesiyor yorulduysam ya da geceleriArkadaşlar merhaba bu haftalarda karni sertlesen çok varmi davul gibi sert karnimda
Benimde oyle özellikle 6 aylik gibi oluyor karnimE
İlk geneligimde tutmustum ama bunda tutamadim. Acikinca ogurmeye basliyorum 2-3 saatte bir o kivama geliyorum hala prilam kullaniyorum hala gecmedi bulantilarim aniden bicak gibi kesilir umudum var
Ya bazen benim sertlesiyor yorulduysam ya da geceleri
Acıkınca ve diş fırçalarken öğürüyorum bende ya.E
İlk geneligimde tutmustum ama bunda tutamadim. Acikinca ogurmeye basliyorum 2-3 saatte bir o kivama geliyorum hala prilam kullaniyorum hala gecmedi bulantilarim aniden bicak gibi kesilir umudum var
Ya bazen benim sertlesiyor yorulduysam ya da geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?