Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    108
Benimde çok yoğun sarı akıntım var günde üç kere günlük ped değiştiriyorum çok sıkıldım. Ben hep idrar kültürü verdim bişey çıkmıyor not al dedi doktorum.

İçimi rahatlattın valla kocaman sarıldım sana
Telaş etme sen bende canım.
Hayırlı ramazanlar.
Bu arada Oruç tutabilen var mı ya. Sürekli acıktığım için 2 kez denedim yapamadım niyetlenmeden ne yazık ki sonlandı.
Benimde çok yoğun sarı akıntım var günde üç kere günlük ped değiştiriyorum çok sıkıldım. Ben hep idrar kültürü verdim bişey çıkmıyor not al dedi doktorum.
Benimde öyle günde 2 3 kez pamuk değişiyorum. Artık çok alıştım panik halimde gitti.

Teşekkür ederim deneyeceğim benim ağrım ilk haftalardaki ağrı gibi içten batma tarzında. O dönemler doktoruma sorduğumda, kanama olmadıkça her ağrı normal demişti ama insan yine de endişeleniyor

Canım ben tutamıyorum benim bulantı kusma en ufak acıkmada tavan yapıyor. Hiç cesaret edip deneyemedim bile 2 saatte bir en azından bir kuruyemiş ya da naneli şeker atmam gerekiyor ağzıma

Teşekkür ederim deneyeceğim benim ağrım ilk haftalardaki ağrı gibi içten batma tarzında. O dönemler doktoruma sorduğumda, kanama olmadıkça her ağrı normal demişti ama insan yine de endişeleniyor
Rahmimiz baya büyüdü, e onu taşıyan bağlar ister istemez zorlanıyor bebişte 250 gram olsa az uz değil kanama yoksa gönül rahatlığıyla devam kendini yormamaya çalış ağrı olduğundaa

Hayırlı ramazanlar.
Bu arada Oruç tutabilen var mı ya. Sürekli acıktığım için 2 kez denedim yapamadım niyetlenmeden ne yazık ki sonlandı.
Ben başından beri tutuyorum oruç.. birde küçük yavrum var onada süt veriyorum sanırım yarın ufak bir ara vereceğim çünkü zorlanıyorum son zamanlarda en azından1 günde olsa kendime gelirim diye düşünüyorum

Ya Allah kabul etsin. Ben hiç bebiş yokken acıkmazdım Oruç tutunca hiç zorlanmazdım. Hamilelikte bilmiyorum tutamıyorum çok sık acıkıyorum doyana kadar yiyemiyorum o yüzden sürekli ağzıma bir şey atmam gerekiyor. 2 kez deneyeyim dedim niyet etmeden baktım sabah 8 9 açlıktan uyanıyorum çok halsiz düşüyorum. Olacak gibi değildi Maşallah sana Rabbim kabul etsin

Merhabalar, 15+5 deyiz bugün. Karnımda kasıklarımda dolaşan bıçak batar gibi ağrılar oluyor. Çok kotkuyorum. Kanamam akıntım yok. Başına gelen var mı?

Rabbim musadesini vermiş ben idare edebilen kesimdenim sen şuan sağlık açısından tutamicak seviyedesin.. rabbim hepimizin ibadetini kabul etsin

E
Hayırlı ramazanlar.
İlk geneligimde tutmustum ama bunda tutamadim. Acikinca ogurmeye basliyorum 2-3 saatte bir o kivama geliyorum hala prilam kullaniyorum hala gecmedi bulantilarim aniden bicak gibi kesilir umudum var
Arkadaşlar merhaba bu haftalarda karni sertlesen çok varmi davul gibi sert karnimda
Ya bazen benim sertlesiyor yorulduysam ya da geceleri

Benimde oyle özellikle 6 aylik gibi oluyor karnim

Acıkınca ve diş fırçalarken öğürüyorum bende ya.
Kaçıncı hafta sizin benim 18. Bulantısı 6 haftadan beri var kusma yok ama öğürme bulantı ile geçiyor.

Benimde karnım sertleşiyor artık tabi nüyüdüğü için ama daha çok farkettiğim sıvı alımı çok olunca oluyor ama 2 hafta öncesine göre daha belirgin bir sertleşme gerilme var.

Bebislerinizi karninizin hangi bölgesinde hissediyorsunuz ben yan yattigim zaman pelvis leğen kemiğinin üst sınırınin oralarda hissediyorum 4. Çocuk ama hala emin olamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…