- 10 Şubat 2024
- 114
- 37
- 24
Kac haftadasiniz ben 5.5 azaldi kasilmalar bu gub 2.3 defa cok hafif oldu.Akşama kadar çalıştım iş yerimde gerçi bende baştan beri yok hiç inşallah normaldir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac haftadasiniz ben 5.5 azaldi kasilmalar bu gub 2.3 defa cok hafif oldu.Akşama kadar çalıştım iş yerimde gerçi bende baştan beri yok hiç inşallah normaldir
5+3 bugün kuzum baştan beri hiç kasıkta ağrım olmadıKac haftadasiniz ben 5.5 azaldi kasilmalar bu gub 2.3 defa cok hafif oldu.
Hahahah buda iyiymişO bende yok ama yanindakilere bebek teşekkür etdi yemek icin der şakaya vurur gidersin
Herkeste olmuyor demek ki vallahi olmamasi iyi gibi yoksa bir sey oldumu regl mi olucam diye dert surekli kontrol ediyorun kan gorucem diye5+3 bugün kuzum baştan beri hiç kasıkta ağrım olmadı
Biliyor musun bazen kocamı boğasım geliyor durduk yere sinir basıyor parçalamak istiyorum ama adamın suçu yok bazen de kıyıdan sırnaşıp yanaklarını sıkasım geliyor. Hiç iyi değilimBide bende asabiyet ve tiksinme başladi aslinda cok uysalim ve kocam oyledir onun gibiyim suan kimi gorsem gicik kapasim var
Bende oyleBiliyor musun bazen kocamı boğasım geliyor durduk yere sinir basıyor parçalamak istiyorum ama adamın suçu yok bazen de kıyıdan sırnaşıp yanaklarını sıkasım geliyor. Hiç iyi değilim
ayyy ben kızıma hamileyken ne bulantım ne aşermem ne bişeyim yoktu midem karadelik gibiydi ne bulsam yiyordum öyle olmam yine umarım bu sefer biraz farklı başladıBen kızımda tammm bu dediğin gbi olmustum canım normalde tatlı bayılırım kızımda içim istemiyordu sevmezdim ama ekşi şeyleri yemeye başlamıştım bunda bı degisiklik henüz yok
Ya kuzum bende gece değilde gün içinde inanılmaz gaz oluyor kabızlıkta yok çok şükür ama beni çok rahatsız ediyor
Bendede gündüz gaz çok.birde dünden beri söylemesi ayıp ishalim ve midem ılık ılık bulanıyor.Hastaliktan mi yoksa gebelikten mi bilmiyorum.
kızlar gebelikte gazlı olmak çok normalmiç ben sec education dizisinde duymuştum bu tarz bi şeyi oh çekmiştim kendimi anormal görmeye başlamıştım öyle bi gazım vardı sürekli çünkü bunda da ilkinden aşağı kalır yanı yok maaleaef felaket bi gazlılık of yaEvet rahatsiz edici bir sey gebislerde oluyor demekki icim rahatladi
Allah AllahGebeliktendir
Kız salak gibi oldum usuttum ondan mı yoksa basladimi benim belirtiler ondan dedimGebelikte yapabiliyormuş kendine dikkat et
Maşallah çok güzel yükselmişKızlar sonucum çıktı 1507cuma günü 368.cumartesi 581 di.
Gidip bi test yap emin olmak icinAllah Allah
Suphelendim yaptım kız hemen bı koşu iyi aklıma getirdiniz.1507 olmuşGidip bi test yap emin olmak icin
Maşallah canım çok şükürKızlar sonucum çıktı 1507cuma günü 368.cumartesi 581 di.
Ne kusuru sorun değil bi sen değildin görmeyen zaten ben görüyordum bir tek sanırım hoşbuldummmmKuzum kusura bakma o zaman ne diyeyim bu arada olmasına çok sevindim hayırlı olsun grubumuza da hoşşşşgeldin
Hemde ne şükürler ediyorum Rabbime.Yurekten dua ediyorum dileyen isteyen herkeze.Maşallah canım çok şükür
Bende canım Rabb'im hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHemde ne şükürler ediyorum Rabbime.Yurekten dua ediyorum dileyen isteyen herkeze.