Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Bide bende asabiyet ve tiksinme başladi aslinda cok uysalim ve kocam oyledir 😂 onun gibiyim suan kimi gorsem gicik kapasim var

Bide bende asabiyet ve tiksinme başladi aslinda cok uysalim ve kocam oyledir 😂 onun gibiyim suan kimi gorsem gicik kapasim var
Biliyor musun bazen kocamı boğasım geliyor durduk yere sinir basıyor parçalamak istiyorum ama adamın suçu yok 😀 bazen de kıyıdan sırnaşıp yanaklarını sıkasım geliyor. Hiç iyi değilim 🥲

Ben kızımda tammm bu dediğin gbi olmustum canım normalde tatlı bayılırım kızımda içim istemiyordu sevmezdim ama ekşi şeyleri yemeye başlamıştım ❤️ bunda bı degisiklik henüz yok
ayyy ❤️ ben kızıma hamileyken ne bulantım ne aşermem ne bişeyim yoktu midem karadelik gibiydi ne bulsam yiyordum 😂😂 öyle olmam yine umarım bu sefer biraz farklı başladı
Ya kuzum bende gece değilde gün içinde inanılmaz gaz oluyor kabızlıkta yok çok şükür ama beni çok rahatsız ediyor

Bendede gündüz gaz çok.birde dünden beri söylemesi ayıp ishalim ve midem ılık ılık bulanıyor.Hastaliktan mi yoksa gebelikten mi bilmiyorum.

Evet rahatsiz edici bir sey gebislerde oluyor demekki icim rahatladi
kızlar gebelikte gazlı olmak çok normalmiç ben sec education dizisinde duymuştum bu tarz bi şeyi oh çekmiştim kendimi anormal görmeye başlamıştım öyle bi gazım vardı sürekli çünkü 😂😂 bunda da ilkinden aşağı kalır yanı yok maaleaef felaket bi gazlılık of ya 😂

Evet kızlar yoğun talep üzerine 🤣 olumlamalar geri döndü. Eğer kontrolü kaybetmekten, süreci kontrol edememek ten çok tedirginseniz ve akışa birakamiyorsaniz sizin için,

Günün Olumlaması

"Her şeyin olması gerektiği gibi ilerlediğine güveniyorum. Bedenim ve bebeğim, hayatın mucizelerini gerçekleştiriyor."

X