- 2 Kasım 2024
- 157
- 84
Ay hadi hayırlısı kuzum. Ne zamana aldın?
15:30oglen insallah gidicegm ilk kez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi hayırlısı kuzum. Ne zamana aldın?
Ohh çok şükürEvet kuzucum artmış
Kızlar günaydın.. bugün boğaz ağrısı ve üşüme var. Hasta oldum 4+5deyim daha doktora gitmemiştim. Bir problem olur mu acaba bebek için
Sorma bende de bu kadar erken başlar mı devamlı açım ağzıma bişey atmazsam hemen midem bulanıyor 3 4 gündür böyleyimAy kızlar ya benim oğlumda hiç mide bulantım olmamıştı ya. Bu sefer her yemek yedikten sonra bulantı değil de böyle midem bi tuhaf oluyor.
İnsan mide bulantısına sevinir mi? Seviniyormus
Daha belirli bir doktorum yok, aile hekimi de tatilde.. hayırlısı :)Gecmis olsun canim bol bol c vitaminli meyve ye dikkat et bide doktoruna danis bende cok bilgili degilim ama limon mandalina tuket gecmis olsun cok uzulme tam hastalik havalari
Daha belirli bir doktorum yok, aile hekimi de tatilde.. hayırlısı :)
Beni eklememişsiniz:/
15:30oglen insallah gidicegm ilk kez
Eldorin canim benimde dogum tarihime doktora 5 agustos dedi onuda guncelleyebilir misin pc basina gecince :) hamilelikte takinti seviyem ektedirAaa canım gözümden kaçmış kusura bakma. Şimdi favoriledim PC basina geçince ekleyeceğim hemen
Ahahahah tamam canımEldorin canim benimde dogum tarihime doktora 5 agustos dedi onuda guncelleyebilir misin pc basina gecince :) hamilelikte takinti seviyem ektedir
Ayy ilk gebelikse saatleri bile sayiyosun canim yaa benim iki tane var çocuk onlarin telaşıyla vakit nasıl geciyor anlamiyorum ama bir sir vereyem mi dinlenebilecegin rahatca uyuyacagin son dokuz ay tadini çıkartya kizlar biz 40 hafta nasıl sabr edicez boyle 5.6 diye her gun sayarsak benim yarin doktoruma gidicem ona gun gecmiyor
Maşallah canımSelam kizlar ben bugun gittim doktora 5+0 da keseyi gördük şükür haftayada kalp atisi icin gidecegim
Seni çok iyi anlıyorum ilk gebelik prenses gibiydi. Uykum geldi uyu. Uykumu aldım istediğin saatte kalk. İstediğin vakit yemeğini ye . O zaman şey diyordum. Keke uyku stoğu yapılabilse sonuç olarak 2 sene hiç uyku 1 sene biraz uyku 6 aydır heh artık uyuyabiliyorum dedim ve hamile kaldımAyy ilk gebelikse saatleri bile sayiyosun canim yaa benim iki tane var çocuk onlarin telaşıyla vakit nasıl geciyor anlamiyorum ama bir sir vereyem mi dinlenebilecegin rahatca uyuyacagin son dokuz ay tadini çıkart
Canım maşallah baya koyulasmisGünaydın
Kan vermek istemediğim için reglim geçene kadar idrar testiyle koyulaşmayı takip etmek istedim 2 gün var reglime bugün ki test bu şekilde koyulaşma varmı acaba minnoş anneler ben görüyorum ama işte ana yüreği illa teyit ettirmek istiyor 13 gün bugün
Aynı dediğin gbi 2 yaşında kızım bı kaç ay oluyor memeden keseli hala tam uyku uyuyamazken geliyor gelmekte olan ve bu sefer başıma ne geleceğini çok iyi biliyorumSeni çok iyi anlıyorum ilk gebelik prenses gibiydi. Uykum geldi uyu. Uykumu aldım istediğin saatte kalk. İstediğin vakit yemeğini ye . O zaman şey diyordum. Keke uyku stoğu yapılabilse sonuç olarak 2 sene hiç uyku 1 sene biraz uyku 6 aydır heh artık uyuyabiliyorum dedim ve hamile kaldım
Bende normalde bulantı yok ama folik asit öyle bir kokuyorki içerken inanılmaz içim bulanıyorAy kızlar ya benim oğlumda hiç mide bulantım olmamıştı ya. Bu sefer her yemek yedikten sonra bulantı değil de böyle midem bi tuhaf oluyor.
İnsan mide bulantısına sevinir mi? Seviniyormus