Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar günaydın.. bugün boğaz ağrısı ve üşüme var. Hasta oldum :KK43: 4+5deyim daha doktora gitmemiştim. Bir problem olur mu acaba bebek için

Kızlar günaydın.. bugün boğaz ağrısı ve üşüme var. Hasta oldum :KK43: 4+5deyim daha doktora gitmemiştim. Bir problem olur mu acaba bebek için

Gecmis olsun canim bol bol c vitaminli meyve ye dikkat et bide doktoruna danis bende cok bilgili degilim ama limon mandalina tuket gecmis olsun cok uzulme tam hastalik havalari

Ay kızlar ya benim oğlumda hiç mide bulantım olmamıştı ya. Bu sefer her yemek yedikten sonra bulantı değil de böyle midem bi tuhaf oluyor. 🤭

İnsan mide bulantısına sevinir mi? Seviniyormus 🤣
Sorma bende de bu kadar erken başlar mı devamlı açım ağzıma bişey atmazsam hemen midem bulanıyor 3 4 gündür böyleyim 🥲

ya kizlar biz 40 hafta nasıl sabr edicez boyle 5.6 diye her gun sayarsak benim yarin doktoruma gidicem ona gun gecmiyor

ya kizlar biz 40 hafta nasıl sabr edicez boyle 5.6 diye her gun sayarsak benim yarin doktoruma gidicem ona gun gecmiyor
Ayy ilk gebelikse saatleri bile sayiyosun canim yaa benim iki tane var çocuk onlarin telaşıyla vakit nasıl geciyor anlamiyorum ama bir sir vereyem mi dinlenebilecegin rahatca uyuyacagin son dokuz ay tadini çıkart

Ayy ilk gebelikse saatleri bile sayiyosun canim yaa benim iki tane var çocuk onlarin telaşıyla vakit nasıl geciyor anlamiyorum ama bir sir vereyem mi dinlenebilecegin rahatca uyuyacagin son dokuz ay tadini çıkart
Seni çok iyi anlıyorum 😂 ilk gebelik prenses gibiydi. Uykum geldi uyu. Uykumu aldım istediğin saatte kalk. İstediğin vakit yemeğini ye . 😅 O zaman şey diyordum. Keke uyku stoğu yapılabilse 😁 sonuç olarak 2 sene hiç uyku 1 sene biraz uyku 6 aydır heh artık uyuyabiliyorum dedim ve hamile kaldım 😂

Günaydın 🌞♥️
Kan vermek istemediğim için reglim geçene kadar idrar testiyle koyulaşmayı takip etmek istedim 2 gün var reglime bugün ki test bu şekilde koyulaşma varmı acaba minnoş anneler ben görüyorum ama işte ana yüreği illa teyit ettirmek istiyor 😂 13 gün bugün
Canım maşallah baya koyulasmis🧿🧿🧿🧿🧿

Seni çok iyi anlıyorum 😂 ilk gebelik prenses gibiydi. Uykum geldi uyu. Uykumu aldım istediğin saatte kalk. İstediğin vakit yemeğini ye . 😅 O zaman şey diyordum. Keke uyku stoğu yapılabilse 😁 sonuç olarak 2 sene hiç uyku 1 sene biraz uyku 6 aydır heh artık uyuyabiliyorum dedim ve hamile kaldım 😂
Aynı dediğin gbi 2 yaşında kızım bı kaç ay oluyor memeden keseli hala tam uyku uyuyamazken geliyor gelmekte olan ve bu sefer başıma ne geleceğini çok iyi biliyorum 😃😃😃

Ay kızlar ya benim oğlumda hiç mide bulantım olmamıştı ya. Bu sefer her yemek yedikten sonra bulantı değil de böyle midem bi tuhaf oluyor. 🤭

İnsan mide bulantısına sevinir mi? Seviniyormus 🤣
Bende normalde bulantı yok ama folik asit öyle bir kokuyorki içerken inanılmaz içim bulanıyor

X