- 19 Ocak 2016
- 1.879
- 1.441
- 133
- 29
İyi canım ne kadar saat sonra çıkıyor sonucunYok canım 9 da gidicem inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi canım ne kadar saat sonra çıkıyor sonucunYok canım 9 da gidicem inşallah
Kızlar aşermeler başladımı
2 saat diyorlar ama genelde 1 saat de çıkıyor canımİyi canım ne kadar saat sonra çıkıyor sonucun
Bende miğde bulantısı var canım yağ falan mafediyor beni kızımda da öyleydi çok erken başladı ve 17 haftaya kadar sürdü. Benim için çok problem değil açıkçası iki gebelik.kaybim.oldugu için o bana iyi hissettiriyor bebeğim iyiyim diyor gibi düşünüyorumKızlar aşermeler başladımı
İyi canım Beta takibi biraz stresli bende en son pazar verdim hekimim daha vermene gerek yok dedi çok şükür2 saat diyorlar ama genelde 1 saat de çıkıyor canım
İyi canım Beta takibi biraz stresli bende en son pazar verdim hekimim daha vermene gerek yok dedi çok şükür
Gozukur canım benceAh canım vallahi stresli bende daha vermeyi düşünmüyorum cumartesi giderim doktora artık.5+1 olacak inşallah herhalde kese görünür o zaman
ay ben ekşi şeyleri hiç sevmem tam bir tatlı insanıyımdır. tatlı midemi kaldırıyor bu ara, azıcık salataya bile koca limon sıkıyorum aşermek sayılırsaKızlar aşermeler başladımı
Tamam çok teşekkür ederimMuhtemelen yok canim :/ yani ben hic duymadim asirida arastirmadim aslinda istersen bi arastir.
Yaa bende mide bulantısı yok sadece bu sabah bir iki kere öğürme tuttu o kadar o bile çok zorduBende miğde bulantısı var canım yağ falan mafediyor beni kızımda da öyleydi çok erken başladı ve 17 haftaya kadar sürdü. Benim için çok problem değil açıkçası iki gebelik.kaybim.oldugu için o bana iyi hissettiriyor bebeğim iyiyim diyor gibi düşünüyorum
Bende tam tuzlu insanıyım tatlıda çok yemem ekşide ama çok tuaf şeyler istiyor canım geçen hafta herşeyi yoğurtlayıp yedimay ben ekşi şeyleri hiç sevmem tam bir tatlı insanıyımdır. tatlı midemi kaldırıyor bu ara, azıcık salataya bile koca limon sıkıyorum aşermek sayılırsa
Sana birkez daha teşekkür etmeye geldim tüm gün ayaktaydım akşam dinlenme modunda başlıyor kasık ağrısı soldan vuruyor. Diktim ayakları. 10dk sonra geçti. Okulda yine sancı girerse spor salonu minderine koyucam totomu dikicem ayakları inş rezil olmamBendede var sizlama yapiyor gidiyor sağ kasıkta sızlama oluyor bendede aslinda arada solada vuruyor öyle olunca ayaklarini yukari duvara yasla 10 dakika gibi geçiyor
Hadi inşallah merakla bekliyorumCanım 9 da gidicem ben iki gun üst üste verdim. Cuma:368 cumartesi:581 şimdi insalah yukselme görürüz tekrardan. 10 gibide sonuç çıkıyor zaten.
Ben kızımda tammm bu dediğin gbi olmustum canım normalde tatlı bayılırım kızımda içim istemiyordu sevmezdim ama ekşi şeyleri yemeye başlamıştım bunda bı degisiklik henüz yokay ben ekşi şeyleri hiç sevmem tam bir tatlı insanıyımdır. tatlı midemi kaldırıyor bu ara, azıcık salataya bile koca limon sıkıyorum aşermek sayılırsa
Rica ederim ne demek sevindimSana birkez daha teşekkür etmeye geldim tüm gün ayaktaydım akşam dinlenme modunda başlıyor kasık ağrısı soldan vuruyor. Diktim ayakları. 10dk sonra geçti. Okulda yine sancı girerse spor salonu minderine koyucam totomu dikicem ayakları inş rezil olmam
Yaaa aynı grubtaymışız bilmem hatırlıcak mısın 2 3 gün önce test sormuştum yok gebelik demiştin ama hamileymişim burda denk gelmek nasip olduBende tam tuzlu insanıyım tatlıda çok yemem ekşide ama çok tuaf şeyler istiyor canım geçen hafta herşeyi yoğurtlayıp yedim
Mide bulantim baslamadan aseerme basladiKızlar aşermeler başladımı
Ahahah sen aynı bensinMide bulantim baslamadan aseerme basladi
Verdim canım yarın saat oldu.Rabbim göz aydınlığı versin inşallahHadi inşallah merakla bekliyorum