- 20 Ağustos 2022
- 4.447
- 3.650
Çok şükür kuzum çok güzel artmış sağlıkla gelsin minnoşşşKızlar sonucum çıktı 1507cuma günü 368.cumartesi 581 di.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür kuzum çok güzel artmış sağlıkla gelsin minnoşşşKızlar sonucum çıktı 1507cuma günü 368.cumartesi 581 di.
Turşu benimde favorim tam bir haftadır ve yediğimle tatmin olmuyorumİki kase tursu yedim ya cok erken ama asiri eksi cekiyor canim ben biraz abarttim tabi. O degilde smdiden 2 kilo felan aldm regl de olmuyoruz malum az once diyetisyen arastirmaya basladim hatta
Bende de sağ kasık ağrısı mevcut bacağıma vuruyor, solda da bazen hissettiren bi Ağrı oluyor hareketten mi kaynaklanıyor bilmiyorum yarın kontrolüm var inşallah keseyi görürümGece gece sol kasık batması bata 3 gün kaldı adet ağrısı gibi değil ama sol kasığımın içinde açık bir yara var gibi zonkluyor sızlıyor resmen sanırım minnoşum kendini iyice gömüyor tutunuyor annesine aksini düşünmek istemiyorum
Kuzum senin daha çok yeni merak etme bizde de oldu o ağrılar. Hatta bende bi ara sağ tarafta aşırı ağrı oldu batma tarzında. Dış gebelik falan sandım korktum. Gönderi paylaşmıştım. Bebek o taraftan tutunmuştur korkma diye yorumlar yapıldı. Gerçekten bebek sağ tarafa daha yakınGece gece sol kasık batması bata 3 gün kaldı adet ağrısı gibi değil ama sol kasığımın içinde açık bir yara var gibi zonkluyor sızlıyor resmen sanırım minnoşum kendini iyice gömüyor tutunuyor annesine aksini düşünmek istemiyorum
Amin canımÇok şükür kuzum çok güzel artmış sağlıkla gelsin minnoşşş
gayet net için rahat olsunGünaydın
Kan vermek istemediğim için reglim geçene kadar idrar testiyle koyulaşmayı takip etmek istedim 2 gün var reglime bugün ki test bu şekilde koyulaşma varmı acaba minnoş anneler ben görüyorum ama işte ana yüreği illa teyit ettirmek istiyor 13 gün bugün
Günaydın
Kan vermek istemediğim için reglim geçene kadar idrar testiyle koyulaşmayı takip etmek istedim 2 gün var reglime bugün ki test bu şekilde koyulaşma varmı acaba minnoş anneler ben görüyorum ama işte ana yüreği illa teyit ettirmek istiyor 13 gün bugün
Ay kızlar ya benim oğlumda hiç mide bulantım olmamıştı ya. Bu sefer her yemek yedikten sonra bulantı değil de böyle midem bi tuhaf oluyor.
İnsan mide bulantısına sevinir mi? Seviniyormus
6 canım 5+4teyimCanim senin 7.haftadami basladi mide bulantilari
6 canım 5+4teyim
Sağol canımgayet net için rahat olsun
Teşekkür ederimmmEvet var canim hayirli olsun
Ay hadi hayırlısı kuzum. Ne zamana aldın?Saglikla buyusunler insallah bende 5 oldum sanirim bugun ilkkez doktor randevusu aldim heycanliyim
Evet kuzucum artmışGünaydın