Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Gece gece sol kasık batması bata 3 gün kaldı adet ağrısı gibi değil ama sol kasığımın içinde açık bir yara var gibi zonkluyor sızlıyor resmen sanırım minnoşum kendini iyice gömüyor tutunuyor annesine aksini düşünmek istemiyorum 🥹🥲

Gece gece sol kasık batması bata 3 gün kaldı adet ağrısı gibi değil ama sol kasığımın içinde açık bir yara var gibi zonkluyor sızlıyor resmen sanırım minnoşum kendini iyice gömüyor tutunuyor annesine aksini düşünmek istemiyorum 🥹🥲
Bende de sağ kasık ağrısı mevcut bacağıma vuruyor, solda da bazen hissettiren bi Ağrı oluyor hareketten mi kaynaklanıyor bilmiyorum 🤷‍♀️ yarın kontrolüm var inşallah keseyi görürüm 🤰🤰❤️

Kuzum senin daha çok yeni 😍 merak etme bizde de oldu o ağrılar. Hatta bende bi ara sağ tarafta aşırı ağrı oldu batma tarzında. Dış gebelik falan sandım korktum. Gönderi paylaşmıştım. Bebek o taraftan tutunmuştur korkma diye yorumlar yapıldı. Gerçekten bebek sağ tarafa daha yakın 😍

Günaydın 🌞♥️
Kan vermek istemediğim için reglim geçene kadar idrar testiyle koyulaşmayı takip etmek istedim 2 gün var reglime bugün ki test bu şekilde koyulaşma varmı acaba minnoş anneler ben görüyorum ama işte ana yüreği illa teyit ettirmek istiyor 😂 13 gün bugün

Eklentiler

• IMG_1200.png
    IMG_1200.png
    151,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_1201.jpeg
    IMG_1201.jpeg
    77,3 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın 🌞♥️
Kan vermek istemediğim için reglim geçene kadar idrar testiyle koyulaşmayı takip etmek istedim 2 gün var reglime bugün ki test bu şekilde koyulaşma varmı acaba minnoş anneler ben görüyorum ama işte ana yüreği illa teyit ettirmek istiyor 😂 13 gün bugün
gayet net için rahat olsun :KK70:

Günaydın 🌞♥️

Evet var canim hayirli olsun😇🥳🧿

Ay kızlar ya benim oğlumda hiç mide bulantım olmamıştı ya. Bu sefer her yemek yedikten sonra bulantı değil de böyle midem bi tuhaf oluyor. 🤭

İnsan mide bulantısına sevinir mi? Seviniyormus 🤣

Canim senin 7.haftadami basladi mide bulantilari

Günaydın 🌞♥️
Evet kuzucum artmış 😍

X