- 2 Şubat 2023
- 292
- 344
- 23
- 34
Bende de kasık ağrısı var. Hemen deniyorumBendede var sizlama yapiyor gidiyor sağ kasıkta sızlama oluyor bendede aslinda arada solada vuruyor öyle olunca ayaklarini yukari duvara yasla 10 dakika gibi geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de kasık ağrısı var. Hemen deniyorumBendede var sizlama yapiyor gidiyor sağ kasıkta sızlama oluyor bendede aslinda arada solada vuruyor öyle olunca ayaklarini yukari duvara yasla 10 dakika gibi geçiyor
gebelerin günde 7.5 saatten uzun çalışmasına izin vermiyor, benim mesai 9 saat o 1.5 saatleri işte biriktirip haftada 1 gün izin kullanmamıza izin veriyorlarSgk nın ne izni var bilgi verir misiniz meraktayım ben de aliyim
belki enfeksiyon vardır olabilir mi kiAslında kasık ağrısı değil vajina içinde sızlama var enfeksiyon sizlamasi gibi.
Ahahahaha çok iyi bir an anahahben eşime haber verdiğim anı düşünüyorum da, erken gebelik testinde çift çizgi gördüğümde adam tuvaletteydi tuvaletin kapısını tırmaladım resmen dhshdndndjdj videosu olsa çok iyi olurdu
Keseyi görünce bitse keşke ben de öyle diyordum şimdi de diyorum ki kalp atışını görümce rahat edeceğimEvet eşim yardım ediyor kardeş geliyor minnoşlara şükürler olsun, keseyi göreyim rahat edicem
Çok iyi olmuş o zamanBenim de iş yerinde çalıştığım proje oldukça stresli ve çok uzun saatler çalışıyorum. Aralık ortası projenin ilk kısmı bitiyor. Belki insafa gelirler de daha az stresli ve iş seyahati olmayan bir projeye verirler diye söyledim ben de
Ben enfeksiyon geçirmedim o yüzden nasıl olduğunu bilmiyorum ama bendeki vajina ic dudağinda hafif kasilma gibi bir şey hissediyorum gunde 2 kere gibi oyle sandim ve bunlar normal diye biliyorum sonucta rahim buyuyorAslında kasık ağrısı değil vajina içinde sızlama var enfeksiyon sizlamasi gibi.
Evet dene cok rahatlatan bir şeylerBende de kasık ağrısı var. Hemen deniyorum
Vallahi ben kalp atişi duyunca bile rahat edemem duyduğum haftada kalbi durmuştu bende 10 haftada anladim şimdi bilemiyorum 6 nci haftadan sonra her hafta gidicem gibi geliyor zarari yoksaKeseyi görünce bitse keşke ben de öyle diyordum şimdi de diyorum ki kalp atışını görümce rahat edeceğim
Ben de öyle diyorum ama kalp atışından sonra da başka şeyler diyeceğiz muhtemelenKeseyi görünce bitse keşke ben de öyle diyordum şimdi de diyorum ki kalp atışını görümce rahat edeceğim
Evde kalp atışını duymak için bir cihaz olsa keşke…Vallahi ben kalp atişi duyunca bile rahat edemem duyduğum haftada kalbi durmuştu bende 10 haftada anladim şimdi bilemiyorum 6 nci haftadan sonra her hafta gidicem gibi geliyor zarari yoksa
Var ama 8 haftadan sonra duyulyor dopler gibi bir şeydi ismiEvde kalp atışını duymak için bir cihaz olsa keşke…
Allah korusun ya en önemli zamanlardayız. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasınVallahi ben kalp atişi duyunca bile rahat edemem duyduğum haftada kalbi durmuştu bende 10 haftada anladim şimdi bilemiyorum 6 nci haftadan sonra her hafta gidicem gibi geliyor zarari yoksa
Doktoru aricam belki fitil filan önerir.yani idrar yolu enfeksiyonu gibi sanki yaaBen enfeksiyon geçirmedim o yüzden nasıl olduğunu bilmiyorum ama bendeki vajina ic dudağinda hafif kasilma gibi bir şey hissediyorum gunde 2 kere gibi oyle sandim ve bunlar normal diye biliyorum sonucta rahim buyuyor
Amin inşallahAllah korusun ya en önemli zamanlardayız. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
Bence kendince bir şey yapma muayene ol yarin doktora giderekDoktoru aricam belki fitil filan önerir.yani idrar yolu enfeksiyonu gibi sanki yaa
Yazdım şimdi canım doktora görür insallahBence kendince bir şey yapma muayene ol yarin doktora giderek
Biz de aileler ve sadece bi tane yakın arkadaşımıza söyledik. Eşim bugün tutturdu ben kendi arkadaşlarıma söylemek istiyorum heyecanımı paylaşmak istiyorum diye adam kalp atışını bile beklemeyecek nerdeyse zor tutuyorum
Canım semra özer İstanbul'da olsam dusunmeden ona giderimAnadolu yakasında özel veya devlet kadın doğum doktoru var mı bildiğiniz ilgili bilgili varsa harika olur önerileriniz.
Benimde aynı regl olcakmısım gibi hatta korkup gidip hemen kontrol ediyorumBende de kasık ağrısı var. Hemen deniyorum