• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
ben eşime haber verdiğim anı düşünüyorum da, erken gebelik testinde çift çizgi gördüğümde adam tuvaletteydi tuvaletin kapısını tırmaladım resmen dhshdndndjdj videosu olsa çok iyi olurdu😂😂😂
Ahahahaha çok iyi bir an anahah 😀😀😀

Benim de iş yerinde çalıştığım proje oldukça stresli ve çok uzun saatler çalışıyorum. Aralık ortası projenin ilk kısmı bitiyor. Belki insafa gelirler de daha az stresli ve iş seyahati olmayan bir projeye verirler diye söyledim ben de 😅
Çok iyi olmuş o zaman 😀😀

Aslında kasık ağrısı değil vajina içinde sızlama var enfeksiyon sizlamasi gibi.
Ben enfeksiyon geçirmedim o yüzden nasıl olduğunu bilmiyorum ama bendeki vajina ic dudağinda hafif kasilma gibi bir şey hissediyorum gunde 2 kere gibi oyle sandim ve bunlar normal diye biliyorum sonucta rahim buyuyor

Keseyi görünce bitse keşke 😀 ben de öyle diyordum şimdi de diyorum ki kalp atışını görümce rahat edeceğim 😀😀😀
Vallahi ben kalp atişi duyunca bile rahat edemem duyduğum haftada kalbi durmuştu bende 10 haftada anladim şimdi bilemiyorum 6 nci haftadan sonra her hafta gidicem gibi geliyor zarari yoksa

Vallahi ben kalp atişi duyunca bile rahat edemem duyduğum haftada kalbi durmuştu bende 10 haftada anladim şimdi bilemiyorum 6 nci haftadan sonra her hafta gidicem gibi geliyor zarari yoksa
Allah korusun ya en önemli zamanlardayız. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın

Ben enfeksiyon geçirmedim o yüzden nasıl olduğunu bilmiyorum ama bendeki vajina ic dudağinda hafif kasilma gibi bir şey hissediyorum gunde 2 kere gibi oyle sandim ve bunlar normal diye biliyorum sonucta rahim buyuyor
Doktoru aricam belki fitil filan önerir.yani idrar yolu enfeksiyonu gibi sanki yaa

Biz de aileler ve sadece bi tane yakın arkadaşımıza söyledik. Eşim bugün tutturdu ben kendi arkadaşlarıma söylemek istiyorum heyecanımı paylaşmak istiyorum diye 😀 adam kalp atışını bile beklemeyecek nerdeyse zor tutuyorum

Ne guzel heycanli olmasi iyidir allah saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin bende ilk deneyimim oldugu icin burda okuduklarimdan dolayi temkinli yaklasiyorum bi tik. Bakalim onlara soyleyince ne tepki vericekler merak ediyoruz🤣

Back