• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
ben düşünüyorum da bayağı bir kişiye söylemişim ya 😂😂 sözde bari kalp atışını duyana kadar bekleyelim diyorduk bekleyemedik. saysam liste bayağı uzun 😂
ben söylemedim gerçi kızıma söylettim ben abla oluyorum diye 🫠
İlk gebelikte hemen söylemiştik. Çok şükür sıkıntı olmadı ama yine ne olur ne olmaz bu sefer söylemeyelim dedik. Yine çenemizi tutamadik 😂🙈

Günaydın kızlar ❤️

Dün anneme, babama ve kardeşime de güzel haberi verdim sonunda ❤️ benim ilk destek ekibim onlar. Eğer bir şey yaşarsan en çok onlar destek olacaklar. O yüzden bu haberi onlara gönül rahatlığıyla verebiliyorum. Geri kalan herkes için Ocak ayının son haftasını bekleyeceğim ❤️

Sizler ne yaptınız? Kimlerle paylaştınız bu haberi?
Ben ilk gün eşimle paylaştım, Cuma günü de iş yerime söyledim. Onun dışında kimse bilmiyor 😅 Ailemi 15 Aralık’ta yüz yüze göreceğim o zaman söylerim diye düşündüm. İnşallah her şey iyi ilerler, kalp atışını da duyarım☺️

Ben ilk gün eşimle paylaştım, Cuma günü de iş yerime söyledim. Onun dışında kimse bilmiyor 😅 Ailemi 15 Aralık’ta yüz yüze göreceğim o zaman söylerim diye düşündüm. İnşallah her şey iyi ilerler, kalp atışını da duyarım☺️
Benim ailemde farklı bir şehirde yaşıyor. Biz de gidip söyledik 😍 iş yerime de söylemedim bilerek 😀 ben hastanede çalışıyorum zaten sürekli soru sorarlar olumsuz bi hasta görürlerse söylerler falan diye onlara 4. Ay söyleyeceğim 😀 o da göbüş çıkmaya başlar mecburen söylerim herhalde 😀😀

Benim ailemde farklı bir şehirde yaşıyor. Biz de gidip söyledik 😍 iş yerime de söylemedim bilerek 😀 ben hastanede çalışıyorum zaten sürekli soru sorarlar olumsuz bi hasta görürlerse söylerler falan diye onlara 4. Ay söyleyeceğim 😀 o da göbüş çıkmaya başlar mecburen söylerim herhalde 😀😀

Bende aile ziyaretine gittim 10gunluk tamda o zamana denk geldi ablam kanser hastasi oraya cok onceden plan yapmistik yanina gidicez diye denk geldi hamileligimi ogrendikten 3 gun sonra yanlarina gittik soyledim mutlu olsunlar diye ama henuz esimin ailesine soylemedim sanirim onlara 12.haftadan sonra soyleriz

Evet Ağustos anaları ile tanışalım bakalım yavaş yavaş.

Ben kendim de Ağustos doğumluyum o yüzden çok severim Ağustos ayini. Şimdi inşallah bebeğim de Ağustos ayında dünyaya gelecek 🙏

Hepimize sağlıklı keyifli gebelikler nasip olsun 🍀
Bende ağustos doğumluyum ve bebişimde sanırım ağustosta doğacak tüp bebek. Betam 137 çıktı hayırlısınla artarsa ve kalp atışlarını duyarsam emin olucam benide gruba dahil edebilirsiniz♥️♥️

Aynenn öyleyim 😀 gece zor uyuyup bi de sabah 5-6 gibi tuvalete kalkıyorum. Sonra geç uykuya dalıyorum. Bi de 2 tane kedimiz var. Ben uyanınca onlar da uyanıyor sonra benim uykum geldiğinde miyavlamaya başlıyorlar 😀 sürekli uykusuzum 😀😀
Kedilerimin bebişimle oynaması için sabırsızlanıyorummmm🤲

Bende aile ziyaretine gittim 10gunluk tamda o zamana denk geldi ablam kanser hastasi oraya cok onceden plan yapmistik yanina gidicez diye denk geldi hamileligimi ogrendikten 3 gun sonra yanlarina gittik soyledim mutlu olsunlar diye ama henuz esimin ailesine soylemedim sanirim onlara 12.haftadan sonra soyleriz
Eşiniz nasıl sabrediyor 😀😀😀

Back