Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Aaa bende Eskişehirdeyim hangi doktora gidiyorsunnn

Yaa blmyodm onu iyiymiş o da,kızıma hamileyken 20.hftada bir kere yaptrmstk.
Genelde 20. Haftada yapılıyor sadece ama benim doktorum istiyomus ben kendim bakıcam ama detaylıda da bi görsün perinatolog dedi 12. Haftada. Birde benim kötü tecrübem var ondan dolayıda istemiş olabilir canım.

Kızlar merhaba cinsiyeti öğrenenler oldu mu 10.haftadayız biz ama ağrılarım bel ağrılarım çok oluyor
Merhaba canım ben 10+4 um ama bugün doktora gittiğimde tam 1 hafta önde dedi çok şaşırdım yani 11+4 le uyumluymus 2 hafta sonra gidince cinsiyeti soylicem dedi çok heyecanlandım aslında foto atsam yorum gelir mi bilemedimsen ne hissediyorsun bu arada bende aşırı bel ağrısı yasadim

Maşallah canım acaba önde gitmesi sorun mu benimki de önden gidiyor ama insan işte her şeyden pimpirik kapıyorum

Benim oğlumda hep önden gidiyordu, şuan 2.5 yaşında hala önden gidiyor. Bende endişe etmiştim ama hiç bir doktor sorun olarak görmedi elhamdülillah.

Maşallah canım acaba önde gitmesi sorun mu benimki de önden gidiyor ama insan işte her şeyden pimpirik kapıyorum
Benim oğlumda hep önden gidiyordu, şuan 2.5 yaşında hala önden gidiyor. Bende endişe etmiştim ama hiç bir doktor sorun olarak görmedi elhamdülillah.

Bana gülmeyin ama önden gidiyor ya dogum süresini de etkiliyor demi bu surekli geri geliyor o zaman doğum. Uff umarım kınamazsınız sorumu

Bana gülmeyin ama önden gidiyor ya dogum süresini de etkiliyor demi bu surekli geri geliyor o zaman doğum. Uff umarım kınamazsınız sorumu
Ahaha yok yaa hiç öyle olmadı. Bende öyle düşünmüştüm ama 39+4 te doğdu. Boyu 52, kilosu 3630 du. Ölçümlerde 4 kilo üstü bekleniyordu. Bir de ben ufak tefek birisiyim aklım çıkıyordu çok kilolu doğacak diye

Ben de temmuza gelir diye sevindim benim de hep onde gidiyo cunku. Tuh agustosa kaldik gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…