Ay ben sana cevap yazdım sandım yazmamisim yaMerhaba kızlar kontrolum yarindi ama ben dayanamadım bugün gittimgörüntü çok net alamadım yine atayım.kalbi pir pır atıyordu
Ay maşallah kuzum. Kanama alanı yoksa inşallah sağlıkla büyür bebişin içini ferah tut bol bol dinlen canımKızlar doktora gttim bebek ii gunuyle uyumlu, kanama alanı fln yok ama düşük iğnesi v progstron fitil verdi.Bu hftalrda hersy olablr dedi hftya cuma bi dha gel bebeğe baklm dedi.Bebek sagliklysa tutunur,şuan düşmemesi için herseyi yaptk ztn,bolbol dinlen yat dedi.
Eki Görüntüle 3537489
Amin inşallah canım,sagolasnAy maşallah kuzum. Kanama alanı yoksa inşallah sağlıkla büyür bebişin içini ferah tut bol bol dinlen canım
Hahaha siz ne derseniz ben ona evriliyorumAy ben sana cevap yazdım sandım yazmamisim yaçok sevindim maşallah sağlıkla büyüyor bu sefer bana kız gibi geldi tutarlilik diyince de ben
Oh çok şükür canım. Belki de tutunma - yerleşme kanamasıydı. Bende de 7.haftanın sonunda lekelenme olmuştu doktorum yer ediniyor demişti. Ama olabildiğince yatıp dinlendim hala daha öyleyim. Dikkat et yorma kendini sakınKızlar doktora gttim bebek ii gunuyle uyumlu, kanama alanı fln yok ama düşük iğnesi v progstron fitil verdi.Bu hftalrda hersy olablr dedi hftya cuma bi dha gel bebeğe baklm dedi.Bebek sagliklysa tutunur,şuan düşmemesi için herseyi yaptk ztn,bolbol dinlen yat dedi.
Eki Görüntüle 3537489
Adet dönemim ondan mı oldu acaba ya bilmyorm ki,kızımı okula almaya geldm smdi mecbur. Eve gdnce direk yatsOh çok şükür canım. Belki de tutunma - yerleşme kanamasıydı. Bende de 7.haftanın sonunda lekelenme olmuştu doktorum yer ediniyor demişti. Ama olabildiğince yatıp dinlendim hala daha öyleyim. Dikkat et yorma kendini sakın
Ben onu geçen doktruma sordum canım. Tam adet günümde de çok az bi defa leke geldi geçen hafta. Bazı kadınlarda adet dönemi olabiliyor tabi gözlemlendiği kadarıyla dedi. Kanama alanı yoksa hiç sıkıntı etme. Azıcık sabret dinlen yatAdet dönemim ondan mı oldu acaba ya bilmyorm ki,kızımı okula almaya geldm smdi mecbur. Eve gdnce direk yatsSagolasn canim
Benden baya akıntı geldi canım kahverengi ,leke şeklinde dgldiBen onu geçen doktruma sordum canım. Tam adet günümde de çok az bi defa leke geldi geçen hafta. Bazı kadınlarda adet dönemi olabiliyor tabi gözlemlendiği kadarıyla dedi. Kanama alanı yoksa hiç sıkıntı etme. Azıcık sabret dinlen yat
Benim de tam 2. adet günümde başlamıştı benim de aklımdan geçiyorduBen onu geçen doktruma sordum canım. Tam adet günümde de çok az bi defa leke geldi geçen hafta. Bazı kadınlarda adet dönemi olabiliyor tabi gözlemlendiği kadarıyla dedi. Kanama alanı yoksa hiç sıkıntı etme. Azıcık sabret dinlen yat
Olabilir canım. Geçenlerde yazmıştım hafif bi ishal durumum var diye ı fa 2.adet dönemimdi tam mesela. Vücut adet olmadığı için tepkime veriyorBenim de tam 2. adet günümde başlamıştı benim de aklımdan geçiyordu
İnşallah sağlıklıdır bebişim seninle kalır canımBenden baya akıntı geldi canım kahverengi ,leke şeklinde dgldiKanama alanı yk şükür. Bebek saglklysa devam eder gebelik, düşmez dedi.Bundqn sonrası bol yatisli günler artk Çok sagolasn
Detaylıda cinsiyet belli oluyor mu? Benim fetal istememin sebebi cinsiyet başka değilİkili tarama işine hiç girme kuzum yani ihtimal üzerine sonuç veriyor stres oluyosun yaptırıcaksan fetal dna ve detaylı ultrason yaptır. Ben sadece detaylı yaptırıcam rabbim nasip ederse
Amin inşallah canım,sagolasnİnşallah sağlıklıdır bebişim seninle kalır canım
Detaylı ultrason 20.hftada yapılıyor cinsiyet net belli oluyor o zmnDetaylıda cinsiyet belli oluyor mu? Benim fetal istememin sebebi cinsiyet başka değil
Hmm ben 12 haftalık olacağım haftaya doktor çağırdı testler için ondan sordumDetaylı ultrason 20.hftada yapılıyor cinsiyet net belli oluyor o zmn
Evet ya yuh dedim icimden5900 mü?? E o da az degilmis madem fetal yaparim direkt(
Evet istanbulda sordum ultrason dahil fiyattir tahminimEskişehir'de yaşıyorum ben 3000 TL muayene + 1800 TL ikili tarama acaba muayene ücreti dahil mi sizin aldığınız fiyat ? Siz nerede yaşıyorsunuz İstanbul,Ankara,İzmir gibi büyükşehirlerde ücretler daha yüksekmiş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?