- 22 Eylül 2023
- 101
- 94
- 18
- 30
Sonuclarinizda yuksek olanlar referans degere cok yakin yani anormal bir durum yok gibi gozukuyor bir de pihtilasma sorunu bu testlerle ogrenilmiyor bence korkulacak bir seyiniz yokSelam kızlar bende rutin kan tahlili yaptırmıştım ama bazı değerler yüksek çıktı biraz endişelendim açıkçasıdoktoruma da yazdım hemen henüz cevap vermedi. Plt değeri yüksekliği pıhtılaşmayla mı ilgili Eki Görüntüle 3537296
Çok teşekkür ederim desteğiniz için panikledim bi andaCanım benim doktorumda tahlilleri sağlık ocağından istemedi ben devlet hastahanesinden randevu alıp yaptırdım eğer randevu alabiliyorsan hemen al sonuçlar çıkıyor hemen zaten.iki hafta bizim için uzun bir süreç ama doktorların vardır bir bildiği herhalde.ama ben senin yerinde olsam hemen devlet hastahanesinden randevu alırdım canım için rahat etsin
Ay çok teşekkür ederim ben genelde herşeyi googleda bakıyorum ilk önceSonuclarinizda yuksek olanlar referans degere cok yakin yani anormal bir durum yok gibi gozukuyor bir de pihtilasma sorunu bu testlerle ogrenilmiyor bence korkulacak bir seyiniz yok
İçinizi ferah tutun buradaki çok arkadaş yaşadı kahverengi kanamayıAy kizlar bugüne kadr ne lekelenme ne kananamam olmamasti sabah bi kalktım kahverengi aknti çok korktm.Ogledn snraya randevu aldm hemen,inşallah bsy olmamstr bebisime
Haberdar et bizi de arkadaşım. Ama bir şey olmamıştır merak etme. Ben 5.haftadan beri yaşıyorum bu durumu, arada 2 kez korka korka doktora gittim hatta birine güvenmedim sonra başkasına daha gittimAy kizlar bugüne kadr ne lekelenme ne kananamam olmamasti sabah bi kalktım kahverengi aknti çok korktm.Ogledn snraya randevu aldm hemen,inşallah bsy olmamstr bebisime
İnşallah canimİçinizi ferah tutun buradaki çok arkadaş yaşadı kahverengi kanamayıherşey normal dendi sizinde herşey yolundadır eminim
Bende smdiye kdr hiç olmaynca korktm, inşallah hersey yolundadr canmHaberdar et bizi de arkadaşım. Ama bir şey olmamıştır merak etme. Ben 5.haftadan beri yaşıyorum bu durumu, arada 2 kez korka korka doktora gittim hatta birine güvenmedim sonra başkasına daha gittimkırmızıya dönmediği sürece ve kramplar eşlik etmediği sürece kahverengi kanamanın hiç önemi yok diyorlar. Bir git bakalım sağlıkla kalp atışlarını duy da için rahatlasın
Evet çok iyi anlıyorum o ilk gördüğü an insanın yüreği ağzına geliyorBende smdiye kdr hiç olmaynca korktm, inşallah hersey yolundadr canm
Bende kızıma hamileyken hc byle bsy yasamamstmEvet çok iyi anlıyorum o ilk gördüğü an insanın yüreği ağzına geliyorben kızıma gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım o yüzden de bir türlü alışamıyorum. Bir arkadaşım 13.haftasında daha yeni kesildiğini söyledi lekelenmelerinin. Şaşırtıcı ama oluyormuş yani
MaşallahMerhaba kizlar, ben dün tam 11. Haftamda kontrole gittim. 1 ay boyunca gitmemistim, hala yerinde mi bebek diye cok heyecanliydim ama bir sorun yokmus , haftasina uygun, orda yatiyordu :) omega ve d vitamini yazdi doktor, bir de 2 hafta sonra demir baslayacagim. 50 kiloyla basladim suan 52 civariyim, gobekEki Görüntüle 3537348 cevrem cok yaglandi istemeden. Umarim daha da artmaz. 2 hafta sonra fetal dna yaptiricam.
Oyyy masallah. Dun bir video gormustum kiz bebeklerde asagida uc cizgi oluyormus. Direk sizinkinde onu gordum. Sanki kiz bebis geliyor gibi hissettim. Ben bulantidan yarim kilo vermisim ama hepsi kastan ac kalmisim cokMerhaba kizlar, ben dün tam 11. Haftamda kontrole gittim. 1 ay boyunca gitmemistim, hala yerinde mi bebek diye cok heyecanliydim ama bir sorun yokmus , haftasina uygun, orda yatiyordu :) omega ve d vitamini yazdi doktor, bir de 2 hafta sonra demir baslayacagim. 50 kiloyla basladim suan 52 civariyim, gobekEki Görüntüle 3537348 cevrem cok yaglandi istemeden. Umarim daha da artmaz. 2 hafta sonra fetal dna yaptiricam.
Benim de ikili test zamanim yaklasti doktorumun bulundugu yeri aradim 5900 dedilerSelam kızlar herkese iyi akşamlarben fetal dna yerine önce ikili test yaptırmaya karar verdim pazartesi gideceğim. Sıkıntı çıkarsa fetal yaptırırız diye konuştuk eşimle bütçe sebepli. Acaba ikili yaptıranlar özel hastanede, ne kadar ücret ödediler bilgi verebilirler mi?
Nerede acaba doktorunuz piyasanin cok iyi fiyat vermis. 5900 dediler banaMerhaba özel hastanede değilde direkt doktorumun özel muayenehanesinde 1800 TL'ye yaptırdım.Belki fikir olur diye cevaplamak istedim
Benimde normalde haftaya cuma 11. Haftamda dayanamıyorum sanırım bu cuma gideceğimGittim gördüm sıpamıı. Tahmini doğum tarihini 14-20 ağustos arası söylendiii
5900 mü?? E o da az degilmis madem fetal yaparim direktBenim de ikili test zamanim yaklasti doktorumun bulundugu yeri aradim 5900 dediler
Eskişehir'de yaşıyorum ben 3000 TL muayene + 1800 TL ikili tarama acaba muayene ücreti dahil mi sizin aldığınız fiyat ? Siz nerede yaşıyorsunuz İstanbul,Ankara,İzmir gibi büyükşehirlerde ücretler daha yüksekmiş sanırımNerede acaba doktorunuz piyasanin cok iyi fiyat vermis. 5900 dediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?