Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Sonuclarinizda yuksek olanlar referans degere cok yakin yani anormal bir durum yok gibi gozukuyor bir de pihtilasma sorunu bu testlerle ogrenilmiyor bence korkulacak bir seyiniz yok

Çok teşekkür ederim desteğiniz için panikledim bi anda doktorumla konuştum pıhtılaşmada bi problem yok tshın yükselmiş ona bakalım dedi cuma günü zaten fetal dna öncesi kalp atışı duymaya gidicektim o gün veririm olmadı

Sonuclarinizda yuksek olanlar referans degere cok yakin yani anormal bir durum yok gibi gozukuyor bir de pihtilasma sorunu bu testlerle ogrenilmiyor bence korkulacak bir seyiniz yok
Ay çok teşekkür ederim ben genelde herşeyi googleda bakıyorum ilk önce neredeyse kanserim sanacaktım doktorum rahatlattı şuan beslenmeyi biraz salmıştım onu düzeltsem değerlerim normale döner umarım google la ilişkimi noktalamaya karar verdim

Ay kizlar bugüne kadr ne lekelenme ne kananamam olmamasti sabah bi kalktım kahverengi aknti çok korktm.Ogledn snraya randevu aldm hemen,inşallah bsy olmamstr bebisime
İçinizi ferah tutun buradaki çok arkadaş yaşadı kahverengi kanamayı herşey normal dendi sizinde herşey yolundadır eminim

Ay kizlar bugüne kadr ne lekelenme ne kananamam olmamasti sabah bi kalktım kahverengi aknti çok korktm.Ogledn snraya randevu aldm hemen,inşallah bsy olmamstr bebisime
Haberdar et bizi de arkadaşım. Ama bir şey olmamıştır merak etme. Ben 5.haftadan beri yaşıyorum bu durumu, arada 2 kez korka korka doktora gittim hatta birine güvenmedim sonra başkasına daha gittim kırmızıya dönmediği sürece ve kramplar eşlik etmediği sürece kahverengi kanamanın hiç önemi yok diyorlar. Bir git bakalım sağlıkla kalp atışlarını duy da için rahatlasın

Bende smdiye kdr hiç olmaynca korktm, inşallah hersey yolundadr canm

Bende smdiye kdr hiç olmaynca korktm, inşallah hersey yolundadr canm
Evet çok iyi anlıyorum o ilk gördüğü an insanın yüreği ağzına geliyor ben kızıma gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım o yüzden de bir türlü alışamıyorum. Bir arkadaşım 13.haftasında daha yeni kesildiğini söyledi lekelenmelerinin. Şaşırtıcı ama oluyormuş yani

Bende kızıma hamileyken hc byle bsy yasamamstm İnşallah hersey yolundadır canım

Merhaba kizlar, ben dün tam 11. Haftamda kontrole gittim. 1 ay boyunca gitmemistim, hala yerinde mi bebek diye cok heyecanliydim ama bir sorun yokmus , haftasina uygun, orda yatiyordu :) omega ve d vitamini yazdi doktor, bir de 2 hafta sonra demir baslayacagim. 50 kiloyla basladim suan 52 civariyim, gobek cevrem cok yaglandi istemeden. Umarim daha da artmaz. 2 hafta sonra fetal dna yaptiricam.

Maşallah

Oyyy masallah. Dun bir video gormustum kiz bebeklerde asagida uc cizgi oluyormus. Direk sizinkinde onu gordum. Sanki kiz bebis geliyor gibi hissettim. Ben bulantidan yarim kilo vermisim ama hepsi kastan ac kalmisim cok

Benim de ikili test zamanim yaklasti doktorumun bulundugu yeri aradim 5900 dediler

Merhaba özel hastanede değilde direkt doktorumun özel muayenehanesinde 1800 TL'ye yaptırdım.Belki fikir olur diye cevaplamak istedim
Nerede acaba doktorunuz piyasanin cok iyi fiyat vermis. 5900 dediler bana

Evet normalde bulantidan kilo veriliyormus ilk 3 ayda da, benim hic bulanmadi hatta surekli yiyesim geliyor bu da cok iyi degil insan kilo aliyor durduk yere :)
Ya kiz olsa ne sasiririz ama nedense herkes bana senin oglun olcak diyor neden acaba

Nerede acaba doktorunuz piyasanin cok iyi fiyat vermis. 5900 dediler bana
Eskişehir'de yaşıyorum ben 3000 TL muayene + 1800 TL ikili tarama acaba muayene ücreti dahil mi sizin aldığınız fiyat ? Siz nerede yaşıyorsunuz İstanbul,Ankara,İzmir gibi büyükşehirlerde ücretler daha yüksekmiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…