- 12 Ocak 2022
- 1.921
- 1.129
- 63
Bursa degilmis cnm Eskisehir osmangaziymisBursada neresi yapıyormuş devlet mi? Ailem bursada, yapıyorsa gideyim hemen
Zorla ilaç da yazdiramiyoz ki belki başka bi doktora dha gidip sormak lazm,o yazablrEvet cnm bazi seylerde drlr fikir ayriligina giriyor maalesef
Belkide 3 olsada sorun olmuyordur gercekten ama cogu dr 2.5 diyorsa ona uymak lazım
Tum hocalarda genelde cogunluga uyuyorum :)))
Bence kızBiz geldikyine kıpır kıpır bir kontroldü. Cinsiyet tahmini alırım kızlar
Yurt disindayim. Ama cok tesekkur ederim nazik dusuncen icinDoktorlarin dedikleri insanin aklina kaziniyor muhtemelen surekli akliniza o cumleler geliyor. Bunlarin olabilecegini tabi insan biliyor ama soyleyince insana olacak gibi hissettiriyor. İstanbuldaysaniz benim su an gittigim bir doktor var kendini yeni kesfettim ama dogumu onda yapamicam maalesef ama onu oneririm size cok anac tatli tatli konusuyor. Belki sorulariniza cevap olur. Ben ilk gittigimde kese bostu bir on gun sonra gel bakalim tekrar dedi negatif hic bisey demedi benim de aklima gelmedi. Etrafa soyleyebilir miyim dedim tatli tatli gulup dur bir kalbini duyalim once dedi. Aslinda hani olusmayadabilir manasina gelebilir ama negatif hissettirmeden soylemis oldu. Cok onemli ya doktorlarin tavirlari. Cunku ne emekler veriyor insanlar ugruna dan dun dememek lazim sanki.
34 yaşındayım ikilide sıkıntı çıkması muhtemel. Ama fetal için yol gitmeyi de gözüm kesmiyor. Midem kötü işe eve zor gidiyorum. Bakalım ikili sıkıntı çıkarırsa eskişehire yol görünür o zaman banaBursa degilmis cnm Eskisehir osmangaziymis
Bende bursa sandim
Ama bana eskisehirde hemen hemen bursa kadr yol gidip donulur yani
Evet devlet hastanesi 440 tl gbi bir ucreti vemis oyuzden gidilmesi değer.
ikili test zorunlu mu degilmi onu arayınca öğrencm.
Randevuya gerek yokmus sabah erken saatlerde gidiliorms sira aliniorms carsmba günleri haric diger hafta ici.
Ya isin eglencesi ama tuttugu da oluyorAhahah tamam. Bunu da tekrar teyit etmis olalim
Ay çok sağol kuzum tahmin içinBence kızay inş benimde kızdır ama erkek hissediyorum karnım da sivri çıkıyor
Yaa kendi doktorunuza ulasmaniza cok sevindim. Cok uzuluyorum boyle dandun konusanlar yuzunden uzulen insanlari gorunce. Kizimla ilgili bir konuda bir doktor da ayni seyi bana yapmisti cok buyuk bir mesele olmamasina ragmen hic cikmiyor aklimdan.Yurt disindayim. Ama cok tesekkur ederim nazik dusuncen icin
Ben ilk gebelik takibimi yapan doktorumdan memnundum aslinda ama ikinci hamileligimde randevu bulamadim. En yakin randevu bu bahsettigim doktordaydi ona randevu aldim. Sonra bulundugum ulkenin facebook grubunda yazdim bu doktordan memnunmusunuz diye. Kimse memnun degilmis
Hatta kadinin biri dogum sonrasi mastit olunca ona gitmis. Kadina ne dese begenirsin emzirmek zorunda degilsin ben iki cocugumu da hic emzirmedim. Kadinlar kendine bunu neden yapiyor anlamiyorum. Istersen sutunun kesilmesi icin ilac yazabilirim demis. Sok oldum ve bir daha ona gitmedim
Kendi doktorumun sahsi numarasi vardi bende. Dogum yapinca tebrik etmek icin aradiginda kaydetmistim. Aslinda burda is icin vs asla whatsapp kullanmiyor doktorlar. Boyle tecrube yasayinca whatsapptan ulastim kusura bakmayin yazdigim icin dedim. Oylelikle tekrar ona gitmeye basladim.
Evet gercekten uslup cok onemli. Mesela bu gittigimde kese bostu. Doktorum beni rahatlatmaya calisti. Suan evet kese bos ama erken diye olabilir dedi.. 8. Haftada bebegi gorunen hastalarim oldu. Dis gebeligi eledik 2 kere daha beta bakip iletisime gececegiz dedi. Doktor sakin ve olumlu yaklasinca insan rahatliyor.
Sonucu almak icin tekrar gitmek elden almak gerekiyormus kizlar.ya esiniz ya size veriyolarmis sadece. Biraz ben de arastirdim da. Bazi gunler gidiliyormus sanirim arayip sormak lazim. Carsamba almiyorlarmis diye okudum (hepsi degismis olabilir teyit etmek lazim)Bursa degilmis cnm Eskisehir osmangaziymis
Bende bursa sandim
Ama bana eskisehirde hemen hemen bursa kadr yol gidip donulur yani
Evet devlet hastanesi 440 tl gbi bir ucreti vemis oyuzden gidilmesi değer.
ikili test zorunlu mu degilmi onu arayınca öğrencm.
Randevuya gerek yokmus sabah erken saatlerde gidiliorms sira aliniorms carsmba günleri haric diger hafta ici.
10 yaşında canım ama hala bebekOy maşallah, ben erkek diye düşündüm
Evde çocuk olunca dinlenmek zor valla kaç yaşında?
Ben o sureci yasadigimda cok arastirdim. Olumsuz sonuclarla karsilassam bile olasiliklari onceden bilmeyi ve kendimi hazirlamayi tercih eden bir yapim var. Hic sevmiyorum aslinda bu huyumu.. Herkesi kendim gibi sandigim icin de her seyi detaylariyla paylastim. Ama her insan bir degil. Etkilendiginiz icin gercekten uzgunum.Hayatın gerçeği kesinlikle bunu inkar etmiyorum, minnoş beklentilerim de yok. Kendi adıma şu an çok şükür sıkıntısız bir gebelik geçiriyorum (kanama yok, ağrı yok... Yoksa bulantı, hazımsızlık vs var tabiki elhamdülillah) bu beta takibi ve sizin yazdıklarınızdan beridir "12. Haftadan önce bişey mi olacak ki" korkusu sardı içimi. Ha oladabilir, gebeliğin herhangi bir döneminde Allahualem.. Ama bu olana kadar rahst geçirmek varken, ihtimal korkusu iyi olmadı kendi adıma. Sizin durumunuz size özel, bizimkiler bize tabiki.. Bunu böyle düşünüyorum. Kaygımla baş etmekte çok zorlanıyorum malesef.
Dediğiniz konuyu buldum okudum bende önceden. İşte bu konunun kesin bir matematiği yok. Youtube da bir hoca bu düşük artışın kişinin vucuduna özel olduğunu söylüyor. Belki oğlumda da düşüktü ama bilmediğim için elhamdülillah güzel geçti. İnşallah pazartesi doktora detaylıca sorup öğreneceğim, yazacağım gruba da. Sağlıkla afiyetle kolaylıkla güzellikle kavuşur herkes evladına.
Bu arada sizin son beta artışlarınızda çok düşük değil. Bence iyi şeyler duyacaksınız inşallah.
Çok üzüldümKızlar bugün kontrol günümdü bebeğin kalbi durmuş kalp atışı göremedik 8 hafta olması gerekirken 7+3 te kalmış çok çok üzgünüm…
Zaten özele gittiğim için ve doktoruma da sonsuz güvendiğim için başka doktora gitmek istemedim düşük olmasını bekleyeceğiz birkaç gün. Olmazsa tekrar kontrol edilip kürtaj işlemi yapılacak… Allah’a sonsuz tevekkül içerisindeyim… Sizler sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerinize kavuşun inşallah Amin
Cok uzuldum gercekten. Insan hamile oldugunu ogrendigi ilk andan itibaren ne hayaller kuruyor, nasil baglaniyor. Hayal kirikligini, uzuntunu cok iyi anliyorum. Allah sabir versinKızlar bugün kontrol günümdü bebeğin kalbi durmuş kalp atışı göremedik 8 hafta olması gerekirken 7+3 te kalmış çok çok üzgünüm…
Zaten özele gittiğim için ve doktoruma da sonsuz güvendiğim için başka doktora gitmek istemedim düşük olmasını bekleyeceğiz birkaç gün. Olmazsa tekrar kontrol edilip kürtaj işlemi yapılacak… Allah’a sonsuz tevekkül içerisindeyim… Sizler sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerinize kavuşun inşallah Amin
Yoktu canım benim…MalesefÇok üzüldümAllah sabır versin arkadaşım geride embriyon var mıydı?
Ne hayaller ne umutlar gerçekten… çok teşekkür ederim Allah’a sığınmaktan başka yapabilecek birşey yokCok uzuldum gercekten. Insan hamile oldugunu ogrendigi ilk andan itibaren ne hayaller kuruyor, nasil baglaniyor. Hayal kirikligini, uzuntunu cok iyi anliyorum. Allah sabir versin
Merhaba, ilk gebeligimi 1700 kusur beta ile ogrenmistim. ikincide ilk beta cok dusuk gelince ( 29 ) cok sasirdim ve takip etmeye basladim. Sonrasinda duzensiz artis olunca doktor takip etmemi istediMerhaba neden bu kadar çok beta testi yaptırdınız merak ettim. Doktorunuz mu istedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?