Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
3 gün önce hafif kanama ve ağrı ile bende gittim şükürler olsun iyiyiz ama dinlenme gerekli evdeki çocukla nasıl olacaksa benimkide baya sekillendi artık Eldorin girenler banada tahmin yapsın bakalim
Ayyy kuzum.masallah size de ya artık miniminnacik insan şekline geldiler kız istiyorsun biliyorum ama benim içime erkek doğdu görür görmez Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi

Maşallah ben cinsiyet hiç bilmiyorum
Yarın da benim kontrolum var merak içerisindeyim
Ya biraz aslında ne hissettirdi diye soruyorum yoksa doktorlar tak diye söylerdi bizimkiler biraz sezgisel ne doğuyor içimize gibi

Ay sen de paylaş hemen fotoğrafını güzel haberler alacaksın inşallah

Ayyy kuzum.masallah size de ya artık miniminnacik insan şekline geldiler kız istiyorsun biliyorum ama benim içime erkek doğdu görür görmez Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi
Aynen kuzum sağlıklı olsunlar evet gönlümüzde istediklerimiz var ama rabbim en iyisini bilir.huzurla sağlıkla gelsinler.

Selma kızlar.. benim merak ettiğim bir konu var, hafta hafta hangi testleri yaptırmamız gerektiğini vs bilen var mı? İkili üçlü dörtlü vs gibi

Selma kızlar.. benim merak ettiğim bir konu var, hafta hafta hangi testleri yaptırmamız gerektiğini vs bilen var mı? İkili üçlü dörtlü vs gibi
İnternette görmüştüm canım ekstrası var mıdır bilmiyorum

Eklentiler

• 1000002249.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 21
Selamlar, kaç zamandır burayı takip ediyorum, kalp atışını duymadan dahil olmak istememiştim dün çok şükür duyduk kalp atışlarını. Sat 21 kasım tahmini doğum tarihi 28 ağustos :) İlk gebeliğim ve ailemdeki kan pıhtılaşması sorunundan ötürü yaptırdığım genetik testte taşıyıcı çıktığım için enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Allah saglikla kucaginiza versin insallah

Biz geldik yine kıpır kıpır bir kontroldü. Cinsiyet tahmini alırım kızlar
Kocaman olmuş maşallah darısı başımıza kız diye düşündüm ben bakalım ne çıkacak? Bu arada keşke bırakmasaydın listenin anında güncellenmesi çok önemli bişey değil sonuçta

Merhaba neden bu kadar çok beta testi yaptırdınız merak ettim. Doktorunuz mu istedi?

Kocaman olmuş maşallah darısı başımıza kız diye düşündüm ben bakalım ne çıkacak? Bu arada keşke bırakmasaydın listenin anında güncellenmesi çok önemli bişey değil sonuçta
Ay canım çok sağol tahmin için daha başka bir şey diyen çıkmadı benim de içime hep kız doğdu en başından ama kısmet tabi bakalım sağlıkla sıhhatle gelsin hepimizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…