Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Rennie gaviscon benim hep yanımda ya
Sık almamaya çalışıyorum ama bulantı değil de yanma sürekli var
Sarı leblebi tuzlu çubuk biraz bastırıyor

Evet gerçekten çok üzücü bir durumun içerisindeyiz, bu bir tek bu alanda da değil maalesef

Ay bende ilk hamileigmde ilaç kullanyodm soyledm doktora senin 2.5 3un üstüne ilaç veriyoruz dedi ,her doktor ayrı bsy mi soylyo anlamadm ben
Evet cnm bazi seylerde drlr fikir ayriligina giriyor maalesef
Belkide 3 olsada sorun olmuyordur gercekten ama cogu dr 2.5 diyorsa ona uymak lazım
Tum hocalarda genelde cogunluga uyuyorum :)))

Sekerden degildir ozaman takip cok iiyiymis keske burda da o sekilde takip edilse ben gunde alti kez olcuyorum bazen yüksekde çıkıyor ama dr kontrolune gidene kdr ayni dozda devam etmek zorundasin.
Benide bu seker cok korkutuyor cok riskli oldugu yazior drda seker ilk uc ayda cok onemli birde son uc ayda dedi ozmnda kontrolden cikabiliyormus
Yani normalde sekerim yuksek degildi hamilelikte boyle olmasi sasirti
Bnmde yasim ilerledi tbii 35 yasindaykende hamile kalmistm yine sekerim 200 e dayaniordu duzelemedn kalp durmasi oldu ama bakiyorum daha yukseklerin bile boyle bir sorunu olmamis tbii bazi kritik olaylrda okudum.
Erken dogumum var 31 yasindaydim ben onda da sekerden oldu diye tahmin ediyorum cunku birkac seneye tokluk sekermn oldgu ortaya cikti hamilelikte ozele gidiordum oyuzden bakilmadi ama dusukten sonra yuksek cikmisti dr korkudan demisti ama bnce sekerim yuksekti.
Rabbim yardimcimiz olsun
Hersey zamaninda guzelde iste Rabbim vermedi nasip...

Teşekkür ediyorum♥ sizin ilk doğumunuz normal mi sezaryen miydi benim ki 3. Sezaryen olacak o yüzden çok korkuyorum

Biz geldik yine kıpır kıpır bir kontroldü. Cinsiyet tahmini alırım kızlar
Yaaa canım hep güzel haberlerle gel inşallahah nokta kadardilar nasıl büyüyorlar rabbimin mucizesisağlıkla gelsin bereketiyle gelsin kolaylıkla gelsin inşallahcinsiyet tahmini asla anlamıyorum melegim can üstaddan bilgi alalım hemen

3 gün önce hafif kanama ve ağrı ile bende gittim şükürler olsun iyiyiz ama dinlenme gerekli evdeki çocukla nasıl olacaksa benimkide baya sekillendi artık Eldorin girenler banada tahmin yapsın bakalim

Eklentiler

• IMG-20250107-WA0064.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20250107-WA0062.jpeg
    74,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20250107-WA0060.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 30
Ayy maşallah bana kız gibi geldi ama ben çok kotuyumdur bu konuda ve yine dayanaksız
Yani ne olsa kabulumuz ama rabbim benide anlasın aklımdan geceni de yalanlamak istemiyorum 3 erkekten sonra buda prensesim olsun istiyorum rabbim iki cihanda da hayır olacak şekilde kız versin ins isteyen herkese de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…