- 13 Aralık 2024
- 91
- 87
- 3
Rennie gaviscon benim hep yanımda yaMidem aşırı yanıyor. Gaviscon diktim kafama. Ya bulantı ya yanma var. 9+5 daha yanma için erken yav. Prilam başladım öğürme hissi hafifledi ama tabiki sürekli sabit bir bulantı var. Bulantı geçer gibi olsa da yanma başlıyor. Çaresiz kaldım ya
Evet gerçekten çok üzücü bir durumun içerisindeyiz, bu bir tek bu alanda da değil maalesefAhahahaha aynen canım 100.000 nedir ya ben gerçekten anlam veremiyorum. Bir gebenin kendini güvende hissettiği iyi hissedeceği bir yerde güvendiği bir doktorla hak ettiği ilgi ve alakayı alabilmek için bu kadar paralar vermek zorunda olması beni çok üzüyor ya. Gerçekten. İlk doğumumu 3 yıl önce yaptım. Yine para verdik ama öyle insanın ocağını batıran, doğuma girmişken bir böbreğimi de alın dedirtecek paralar değildi yani.
Evet cnm bazi seylerde drlr fikir ayriligina giriyor maalesefAy bende ilk hamileigmde ilaç kullanyodm soyledm doktora senin 2.5 3un üstüne ilaç veriyoruz dedi ,her doktor ayrı bsy mi soylyo anlamadm ben
Sekerden degildir ozaman takip cok iiyiymis keske burda da o sekilde takip edilse ben gunde alti kez olcuyorum bazen yüksekde çıkıyor ama dr kontrolune gidene kdr ayni dozda devam etmek zorundasin.Sekerden oldugunu sanmiyorum. Cok sıkı kontrol ediyorum. Kolumda kan sekerimi olcen cihaz takili. Biraz yukselse ekstra doz insulin yapiyorum. Ne zor islermis bunlar. Ilk gebeligim sorunsuz gecti. Yas ilerledi diye mi bilmiyorum boyle sorunlarla karsilasiyorum simdi. 39 yasindayim kesinlikle her turlu tetkiki yapmasi icin baski yapacagim doktora. Bazen biraz kiziyor banacok pimpirikliyim cunku. Ama onlar da cok rahat ne yapayim. Testler icin israr edersem istegimi geri cevirmez diye dusunuyorum. Bakalim insallah saglikla ilerler de gerek kalmaz.
Zorla fetal Dna yaptirtcaksiniz :))))Konu '15 binden baslayan fetal dna testini 444 liraya yaptirabilirsiniz.'
15 binden baslayan fetal dna testini 444 liraya yaptirabilirsiniz.
Teşekkür ediyorum♥Kızlar betayı bu kadar takmayın. Eğer erken fark ederseniz hamileliği sürekli bakıyorlar. Ben ilk gebeliğimde hamile miyim diye şüpheye düştüğümde beta 13tü. 4-5 kere beta bakıldı. Ama şimdiki hamileliğimde 1 kere beta bakıldı çünkü geç farkettim. Sonraki hafta kese kalp atışı falan bakıldı direkt.
Bu arada sıkıntısız hamilelik yaşayanlar dilinizi ısırınbenim ilk hamileliğim öyleydi hiç midem bulanmadı çok rahattım hiç kanama vs olmadı. Ama şuan sürünüyorum resmen sürekli midem bulanıyor kanamam oldu vs
C Can6 tebrik ederimBenim de 5 aylık bir kızım var sürpriz bir hamilelik oldu bizimki de. Birlikte büyüyecekler öyle düşün. İkiz gibi ama ikizin zorluğu olmadan büyütmüş olacaksın sen de
Duzeltme eskisehirde de osmangazi varmis herlde bursa degil burasi eskisehir bakayim sorcam kisiye :)Zorla fetal Dna yaptirtcaksiniz :))))
Bursada da varmis cok faydali bir post olmus tskler
Bursaya gidebilrim ablam orda :)
Bana kız gibi geldi ama her hangi bir dayanak yok hisBiz geldikyine kıpır kıpır bir kontroldü. Cinsiyet tahmini alırım kızlar
Ahahaha benim de hep hissiyat zatenBana kız gibi geldi ama her hangi bir dayanak yok his
Ayy maşallah bana kız gibi geldi ama ben çok kotuyumdur bu konuda ve yine dayanaksızBirde benim bırcikime yorum yapın9+0
Yaaa canım hep güzel haberlerle gel inşallahBiz geldikyine kıpır kıpır bir kontroldü. Cinsiyet tahmini alırım kızlar
Tam o kisim bulanik cikmis goremedim ben ama kiz gbi geldi icimeBiz geldikyine kıpır kıpır bir kontroldü. Cinsiyet tahmini alırım kızlar
Ay kiz kiz direk duz cizgi var altta ama tabi nub teorisi dogruysaBirde benim bırcikime yorum yapın9+0
Eskisehirden nasil fetal dna icin randevu alicaz acaba mrhs den direk alinmiyordurKonu '15 binden baslayan fetal dna testini 444 liraya yaptirabilirsiniz.'
15 binden baslayan fetal dna testini 444 liraya yaptirabilirsiniz.
Yani ne olsa kabulumuz ama rabbim benide anlasın aklımdan geceni de yalanlamak istemiyorumAyy maşallah bana kız gibi geldi ama ben çok kotuyumdur bu konuda ve yine dayanaksız
Yaa ne kadar güzel şekillenmiş3 gün önce hafif kanama ve ağrı ile bende gittim şükürler olsun iyiyiz ama dinlenme gerekli evdeki çocukla nasıl olacaksa benimkide baya sekillendi artıkEldorin girenler banada tahmin yapsın bakalim
İçimden geçen veya dileğim kız diyelimYaa ne kadar güzel şekillenmişben bu minnaka erkek demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?