Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Midem aşırı yanıyor. Gaviscon diktim kafama. Ya bulantı ya yanma var. 9+5 daha yanma için erken yav. Prilam başladım öğürme hissi hafifledi ama tabiki sürekli sabit bir bulantı var. Bulantı geçer gibi olsa da yanma başlıyor. Çaresiz kaldım ya

Prilam i 2 tane alinca bir care oldu bana sadece. Tekde dediginiz gbi bulanti hala devam etti. Yanma hissi de eger cok yediysem oluyor az ve sık yersem olmuyor. Bugun saat basi/1.5 saatte bir hafif atistirdim daha kolay gecti. Leblebi, tahinli muz, limonlu ayva, cubuk kraker, yogurt ve kraker gibi seyleri donusumlu tuketiyorum. Yogurt pek icim almiyo ama aldigi kadar. Su hic icemiyorum direk midem bulanmaya basliyor

Benim neredeyse 5. haftadan beri midemde yanma var, 9. haftadan sonra biraz azaldı ama tam geçmedi. O da hormonlardanmış…

Ben 9. Haftaya girmek üzereyim. Hamile değil miyim acaba diye kendime her gün soruyorum hiç bir belirtim yok. Karnım şişti artık o da olmasa daha da şüphe edecektim
Yaa umarım benim de öyledir dayanamadım bugüne randevu aldım daha geçen hafta gitmiştik halbuki bakalım merakla bekliyorum

Ben 9. Haftaya girmek üzereyim. Hamile değil miyim acaba diye kendime her gün soruyorum hiç bir belirtim yok. Karnım şişti artık o da olmasa daha da şüphe edecektim
Yaa umarım benim de öyledir dayanamadım bugüne randevu aldım daha geçen hafta gitmiştik halbuki bakalım merakla bekliyorum
insallah benim de öyledir ya randevu aldım bu güne bakalım çok korkuyorum

Bende de asistana öğretmek için istedi gibi geldi. Normalde olsa haftaya gel diyip geçiyorlar. Çalışıyorum ferah tutmaya ama kafamda o kadar yer ettiki... Allah ferahlık versin hepimize.
Haftaya takılmıyorum aslında, çünkü yakalıyorlar bi yerden sonra. Cidden cihazdan cihaza, bakan gözden göze bile değişiyor.
Hayatın gerçeği kesinlikle bunu inkar etmiyorum, minnoş beklentilerim de yok. Kendi adıma şu an çok şükür sıkıntısız bir gebelik geçiriyorum (kanama yok, ağrı yok... Yoksa bulantı, hazımsızlık vs var tabiki elhamdülillah) bu beta takibi ve sizin yazdıklarınızdan beridir "12. Haftadan önce bişey mi olacak ki" korkusu sardı içimi. Ha oladabilir, gebeliğin herhangi bir döneminde Allahualem.. Ama bu olana kadar rahst geçirmek varken, ihtimal korkusu iyi olmadı kendi adıma. Sizin durumunuz size özel, bizimkiler bize tabiki.. Bunu böyle düşünüyorum. Kaygımla baş etmekte çok zorlanıyorum malesef.

Dediğiniz konuyu buldum okudum bende önceden. İşte bu konunun kesin bir matematiği yok. Youtube da bir hoca bu düşük artışın kişinin vucuduna özel olduğunu söylüyor. Belki oğlumda da düşüktü ama bilmediğim için elhamdülillah güzel geçti. İnşallah pazartesi doktora detaylıca sorup öğreneceğim, yazacağım gruba da. Sağlıkla afiyetle kolaylıkla güzellikle kavuşur herkes evladına.

Bu arada sizin son beta artışlarınızda çok düşük değil. Bence iyi şeyler duyacaksınız inşallah.

Eldorin canım ne yaptın merak ettim, yeni bir doktor bulabildin mi testler için falan?
Canım bugün başka bir hastanede başka bir doktora randevum var. 10.50de gireceğim. Çok sıkıldım bu da belirsizlik yaratıyor. Bakalım ikili test yapıldığı söyleniyor bu hastanede inşallah mümkündür. Yapılmıyorsa ikili testi atlayıp direk fetal DNA yaptıracağım. Detaylı ultrason için de mecbur özel bir doktora gideceğim.

Doğumumu nerde nasil yapicam hangi doktorla yapicam nasıl olacak şu an muamma evde yapabilsem evde yapcam valla

Erkek kardeşimin düğünü var 2 şubatta. 9+6yım. 3 haftada karnım çıkmaz değil mi? Yani zaten karnım dümdüz değil ama bu sürede fırt diye karın çıkar mı abiyem çöp olmasın
Üşenmedim eski hamileliğime gittim o zaman sat ım 22 kasımdı 15 şubattan bir foto buldum, öncesinde karnım dümdüzdü o zamanbir de erkekti benim karnım hep öne fırlamıştı

Eklentiler

• IMG_3762.jpeg
    248 KB · Görüntüleme: 22
Oh 100k cepte kalır

Oh 100k cepte kalır
Ahahahaha aynen canım 100.000 nedir ya ben gerçekten anlam veremiyorum. Bir gebenin kendini güvende hissettiği iyi hissedeceği bir yerde güvendiği bir doktorla hak ettiği ilgi ve alakayı alabilmek için bu kadar paralar vermek zorunda olması beni çok üzüyor ya. Gerçekten. İlk doğumumu 3 yıl önce yaptım. Yine para verdik ama öyle insanın ocağını batıran, doğuma girmişken bir böbreğimi de alın dedirtecek paralar değildi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…