- 13 Aralık 2024
- 81
- 83
- 3
Normalde bizim evde pilav makarna pişmez ekmek yemediğimiz için misafirlere ekmek almayı unuturuzamin Allah razı olsun çok hamur yemeyin
Çocuğu çitileme olayına çok güldüm
Demekki sizin vücut ihtiyaç duyduğu şeyin peşine düşmüş benımde sürekli burnuma kahve kokusu geliyor böyle mis gibi yayılıyor resmen . Kahveyı de sevmemNormalde bizim evde pilav makarna pişmez ekmek yemediğimiz için misafirlere ekmek almayı unuturuziştahım hiç yok ama tansiyonum düşüyor artık ve bir tek karbonhidrat tiksindirmiyor
Avakoda başlarda her gün yedim iki haftadır gözüm görmesin onuBende asla yumurta yiyemiyorum ya çok tiksindim valla. Avokado yiyorum oda yetiyordur inşallah
Philips reklamına koptumBilmem ben takip edebiliyorum evet biraz karışık gibi duruyor ozellikle philips reklamindan gina geldi :)
aktif olmayinca yakalamak zor konusmalari :) ama altta sayfa sayfa ayrilmis ondn kolay da uygulamasi belki dha kolaydir bende de yok uygulamasini bulamadım. Uygulamasi var diyede bilmiorm zaten.
Yıllarca emek emek yeme çocuğun beyni gelişecek ben hamurDemekki sizin vücut ihtiyaç duyduğu şeyin peşine düşmüş benımde sürekli burnuma kahve kokusu geliyor böyle mis gibi yayılıyor resmen . Kahveyı de sevmem
Bebek ıcın anne kalbî %40 daha hızlı kan pompalarmıs nefes ister istemez zaten darlanıyor çarpıntı kahve tetiklemiştir filtre oluncaYıllarca emek emek yeme çocuğun beyni gelişecek ben hamur
Kahveye bayılırım sabah ve öğleden sonra filtre kahve içmeden duramam ama sanki buraya yazdım mı hatırlamıyorum 1-2 hafta önce öyle yprgum hissediyordum ki kendimi, kalbim ağzımda atıyor gibi çarpıntım oluyordu. Konuşurken nefesesim yetmiyordu ben de dedim herhalde kahve çarpıntı yapıyır kestim ve o çarpıntım geçti. Prenses değilim yine yorgunlukta ama en azından nefesim kesilmiyor böyle yaşayan varsa
Denedim dün gece öyle yaptım şuan bulantım yok ama birkaç gündür 8 haftaya girdiğimden beri öğlenleri birşey yok akşam 7 den bi başlıyor şiddetli şekilde yatana kadar devamBen de oyleydim biri prilam i gece yatmadan once ic dedi bugun gozum acildi ya oyle denedin mi hic?
Benim 3.aşılama tuttuİçinizde tek tüp bebek ben miyim
Oy maşallah Rabbım kucağınıza almak nasip etsinBenim 3.aşılama tuttu
20. Haftalarda yapılan testte ama ben zaten diyabet hastasıyımBu gebelik şekeri ne zaman belli oluyor
Teşekkür ederim daha var o zaman benım o teste20. Haftalarda yapılan testte ama ben zaten diyabet hastasıyım
Bende gidiyorum sürekli endokrine hayırlısı olsun insallah bir sonraki randevum 3 hafta sonra 11. HaftadaKaybiniz ve sekeriniz var ise 8-9. Hafta gibi gittiginizde siz soleyin perinatoloji ye gitmek istiyorum diye ikili test icin sevk ediorsa hastaneniz kadin dogum yapmiorsa ikisine birden kayit isteyin
Benimde sekerim hala oturmadi 5 kez insulin vuruluyorum ama hala bazi ogunlerm yüksek çıkıyor
On ones gunde bir endokrine gidiorm doz duzenlior sizide sık cagiriyorlar degilmi
Rabbim saglik versin evlatlarimiza aminn
Bende de cok belirti yok cnm hafif göğüs agrisi biraz alt karn agrisi bazen ole ufak tefek syler ama cok sukur dun drdaydim bir sorun gorulmedi.
Bunu doktorunuz bilir eğer düşük riskiniz varsa muhtemelen 4. Ayda bebiş yukarı çıkıyor sizi bilgilendirirler . ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyorlarKızlar merhaba benim düşük riski sebebiyle cinsel ilişkiye girmiyoruz doktora sürekli sormayı unutuyorum ne zaman güvenli oluyor ilişki
Ay Allahın izniyle yukarı çıksın bebeğim biz bekleriz zaten onu 14 aydır bekledikBunu doktorunuz bilir eğer düşük riskiniz varsa muhtemelen 4. Ayda bebiş yukarı çıkıyor sizi bilgilendirirler . ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyorlar
14 aydır ilişki yasak mıAy Allahın izniyle yukarı çıksın bebeğim biz bekleriz zaten onu 14 aydır bekledik
Bu arada çok yoğun çalıştığım için doktor bana heyet raporu verdi çok az riskin var çok beklediğimiz için doktorumuz riske atmak istemedi ve biraz kanama alanı gördü o sebepten cinsel ilişkiye girmedik doktorumuz yasaklamadı aslında biz önlem amaçlı ilişkiye girmiyrohzBunu doktorunuz bilir eğer düşük riskiniz varsa muhtemelen 4. Ayda bebiş yukarı çıkıyor sizi bilgilendirirler . ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyorlar
Hayır bebeğimizin haberini 14 ay sonra aldık 14 aydır ilişki olmasa nasıl hamile kalayım14 aydır ilişki yasak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?