Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
amin Allah razı olsun çok hamur yemeyin
Çocuğu çitileme olayına çok güldüm
Normalde bizim evde pilav makarna pişmez ekmek yemediğimiz için misafirlere ekmek almayı unuturuz iştahım hiç yok ama tansiyonum düşüyor artık ve bir tek karbonhidrat tiksindirmiyor

Normalde bizim evde pilav makarna pişmez ekmek yemediğimiz için misafirlere ekmek almayı unuturuz iştahım hiç yok ama tansiyonum düşüyor artık ve bir tek karbonhidrat tiksindirmiyor
Demekki sizin vücut ihtiyaç duyduğu şeyin peşine düşmüş benımde sürekli burnuma kahve kokusu geliyor böyle mis gibi yayılıyor resmen . Kahveyı de sevmem

Philips reklamına koptum

Demekki sizin vücut ihtiyaç duyduğu şeyin peşine düşmüş benımde sürekli burnuma kahve kokusu geliyor böyle mis gibi yayılıyor resmen . Kahveyı de sevmem
Yıllarca emek emek yeme çocuğun beyni gelişecek ben hamur

Kahveye bayılırım sabah ve öğleden sonra filtre kahve içmeden duramam ama sanki buraya yazdım mı hatırlamıyorum 1-2 hafta önce öyle yprgum hissediyordum ki kendimi, kalbim ağzımda atıyor gibi çarpıntım oluyordu. Konuşurken nefesesim yetmiyordu ben de dedim herhalde kahve çarpıntı yapıyır kestim ve o çarpıntım geçti. Prenses değilim yine yorgunlukta ama en azından nefesim kesilmiyor böyle yaşayan varsa

Selamlar,
Bugün sanah sağlık ocağına gidip tüm kan değerlerimin tahlilini istedim sağlık ocağından. Birkaç güne doktora randevu alacağım. Gitmeden tüm değerlerim hazır olsun ona göre yapılması gereken birşey varsa önlemimizi alalım diye. Bir önceki kaybettiğim gebeliğimden aşinayım siz de baktırın bu değerlerinize mutlaka kızlar Muayeneye gittiğimde kendi doktorum da muhtemelen isteyecek bu testleri ama ben az çok bildiğim için gitmeden hazır olsun diye vermek istedim, aile hekimi ek olarak başka değerlerden de eklemiş çıkar sonuçlarım birkaç güne muhtemelen

Bebek ıcın anne kalbî %40 daha hızlı kan pompalarmıs nefes ister istemez zaten darlanıyor çarpıntı kahve tetiklemiştir filtre olunca

Evet bu 2.ci testi ilk idrarla yapmadim, onunda etkisi olabilir. Oyle yapacagim

Ben de oyleydim biri prilam i gece yatmadan once ic dedi bugun gozum acildi ya oyle denedin mi hic?
Denedim dün gece öyle yaptım şuan bulantım yok ama birkaç gündür 8 haftaya girdiğimden beri öğlenleri birşey yok akşam 7 den bi başlıyor şiddetli şekilde yatana kadar devam

Bende gidiyorum sürekli endokrine hayırlısı olsun insallah bir sonraki randevum 3 hafta sonra 11. Haftada çok var

Kızlar merhaba benim düşük riski sebebiyle cinsel ilişkiye girmiyoruz doktora sürekli sormayı unutuyorum ne zaman güvenli oluyor ilişki

Bunu doktorunuz bilir eğer düşük riskiniz varsa muhtemelen 4. Ayda bebiş yukarı çıkıyor sizi bilgilendirirler . ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyorlar
Bu arada çok yoğun çalıştığım için doktor bana heyet raporu verdi çok az riskin var çok beklediğimiz için doktorumuz riske atmak istemedi ve biraz kanama alanı gördü o sebepten cinsel ilişkiye girmedik doktorumuz yasaklamadı aslında biz önlem amaçlı ilişkiye girmiyrohz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…