Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Bende asla yumurta yiyemiyorum ya çok tiksindim valla. Avokado yiyorum oda yetiyordur inşallah

İşte cnm benm dusuncem gibi yani gruplasma var gibi dusunuor insan basta ama zamanla duzene girdi burasi.
Ben bu sitenin sayfalarını çözemedim valla bir altta bir üstte arada sürekli reklam bence mesajlar kaynıyor arada, takip edicem diye vertigo olucam
Çözümü varsa söylerseniz sevinirim iphone appstoreda da bulamadım uygulama

Perintoloji şeker için mi
Yok canim seker icin endokrine gidiyorum
Perinatoloji ye gitmek icinde seker bir etken gerci dr lar sevk etmeyi uygun gorurse
Benim birsuru nedenim vr en bas sebebim dusuklerim ve erken dogumum
ondan 12. Haftafan itibaren direk oraya gonderilcem

Bilmem ben takip edebiliyorum evet biraz karışık gibi duruyor ozellikle philips reklamindan gina geldi :)
aktif olmayinca yakalamak zor konusmalari :) ama altta sayfa sayfa ayrilmis ondn kolay da uygulamasi belki dha kolaydir bende de yok uygulamasini bulamadım. Uygulamasi var diyede bilmiorm zaten.

Yok canim seker icin endokrine gidiyorum
Perinatoloji ye gitmek icinde seker bir etken gerci dr lar sevk etmeyi uygun gorurse
Benim birsuru nedenim vr en bas sebebim dusuklerim ve erken dogumum
ondan 12. Haftafan itibaren direk oraya gonderilcem
Anladım canım her şey gönlümüze göre olsun insallah benim şekerde kafayı yedi oynuyor sürekli 12. Haftaya gelelimde Allah’ın izniyle dr uygun görürse gönderir benide
Hiç belirtimde yok bu aralar moralim bozuluyor benimde bir kaybım var ondada hiç belirti yaşamamıştım ondan korkuyorum Allah korusun bebislerimizi

Proteinden ben de tiksindim ya gormek bile istemiyorum. Sadece peynir biraz yiyebiliyorim

Bu gebelik şekeri ne zaman belli oluyor

Kaybiniz ve sekeriniz var ise 8-9. Hafta gibi gittiginizde siz soleyin perinatoloji ye gitmek istiyorum diye ikili test icin sevk ediorsa hastaneniz kadin dogum yapmiorsa ikisine birden kayit isteyin
Benimde sekerim hala oturmadi 5 kez insulin vuruluyorum ama hala bazi ogunlerm yüksek çıkıyor
On ones gunde bir endokrine gidiorm doz duzenlior sizide sık cagiriyorlar degilmi
Rabbim saglik versin evlatlarimiza aminn
Bende de cok belirti yok cnm hafif göğüs agrisi biraz alt karn agrisi bazen ole ufak tefek syler ama cok sukur dun drdaydim bir sorun gorulmedi.

Doktorunuzla konuşun gerekirse serum taktırın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…