- 3 Temmuz 2024
- 61
- 66
- 29
Opu sonrası ağrı durumun nasıl karnında şişme sancı falan var mı ya benim inanılmaz şiş karnım davul gibi oldu sürekli bir gaz sancısı çekiyorum onun dışında hareket edince oturup kalkarken çok ağrım oluyo iğne batıyormuş gibi kanamam da devam ediyo normal mi ben mi pimpirikleniyorumHadi inşallah dollenenler sağlıklı olsun.
Beni arayan soran olmadı henüz merak icindeyim
Ben 1 hafta kendime gelememistim inanilmaz agri cekiyordum uyandigimda. Tuvaletimi yaparken bile cok zorlaniyordum. Hepsi cok normal endiselenme tabii kanamalarin uzun sure devam ederse bildirmelisin. Adet kanamasi degilse tabiiOpu sonrası ağrı durumun nasıl karnında şişme sancı falan var mı ya benim inanılmaz şiş karnım davul gibi oldu sürekli bir gaz sancısı çekiyorum onun dışında hareket edince oturup kalkarken çok ağrım oluyo iğne batıyormuş gibi kanamam da devam ediyo normal mi ben mi pimpirikleniyorum
Hicbir şey belli değil arayacaklar bakalım inşallah. Salı ya da perşembe transfer olur muhtemelen. O zamana kadar her gün arayıp bilgi vericez transferden 1 gün önce de yarın transfer var şu saatte gelin diye ararız dedi. Bugün arayan soran olmadı bu arada çok meraktayım bu saat olmuş uyuyamadımNe zaman gideceksin randevu belli mi güzel haberler olsun inşallah
Harfiyen aynıları oldu bende de. Ama bunun o sancılar minimumdu kanamam da geceye kadar azalarak kayboldu. Su an çok çok az bir iki damla ama ağrı şancı sıfırlandıOpu sonrası ağrı durumun nasıl karnında şişme sancı falan var mı ya benim inanılmaz şiş karnım davul gibi oldu sürekli bir gaz sancısı çekiyorum onun dışında hareket edince oturup kalkarken çok ağrım oluyo iğne batıyormuş gibi kanamam da devam ediyo normal mi ben mi pimpirikleniyorum
Kızlar bişey soracam tüp bebekte transfer oldu bugün 5. Gün son 2 gündür fitil yaparken zorlanıyorum vsjinam kapanmış gibi hamilelik belirtisimi regli belirtisimiKızlar temmuz ayında transfer olacak olan var mı?
Kızlar bişey soracam tüp bebekte transfer oldu bugün 5. Gün son 2 gündür fitil yaparken zorlanıyorum vajinam kapanmış gibi daha önce ysşamadım böyle bir şey hamilelik belirtisimi regli belirtisimiKızlar temmuz ayında transfer olacak olan var mı?
Adet kanaması olduğunu sanmıyorum kesilip artan koyu renkli bir kanama çünküBen 1 hafta kendime gelememistim inanilmaz agri cekiyordum uyandigimda. Tuvaletimi yaparken bile cok zorlaniyordum. Hepsi cok normal endiselenme tabii kanamalarin uzun sure devam ederse bildirmelisin. Adet kanamasi degilse tabii
Sen kendin arasana onlar aramadıysa aranacaksınız demiştiniz kimse aramadı 2 gündür de biyoloklarla görüştürürler benceHicbir şey belli değil arayacaklar bakalım inşallah. Salı ya da perşembe transfer olur muhtemelen. O zamana kadar her gün arayıp bilgi vericez transferden 1 gün önce de yarın transfer var şu saatte gelin diye ararız dedi. Bugün arayan soran olmadı bu arada çok meraktayım bu saat olmuş uyuyamadım
Canim merhaba bende seninle ayni gun transfer oldum sali opu oldum cuma taze transfer oldum opuyu saymazsak benimde 2. Gun oluyor galibaMerhabalar burada yeniyim 19 temmuz transfer oldum ilk denemem fakat embriyoyu hatırlamıyorum heyecandan sanırım 2.gün embriyosu 2.gün embriyosu olan var mı
Benim de kanamam damla damla şeklinde devam ediyor normal mi bilmiyorum doktoru arayıp soracağım böyle giderseAdet kanaması olduğunu sanmıyorum kesilip artan koyu renkli bir kanama çünkü
Pazar günü diye sanırım dün aradım açan olmadı.Sen kendin arasana onlar aramadıysa aranacaksınız demiştiniz kimse aramadı 2 gündür de biyoloklarla görüştürürler bence
Bende şimdi hastaneye geldim ameliyatımı yapan hoca ile görüştüm poliplik hiç bir durumun yok embriyolarında 5 tanesi gayet olması gerektiği gibiymiş 16 tane yumurta topladık senden o yüzden belki dondurabiliriz ama sen yarın gel bi ultrason kontrolünü yapalım eğer sende iyiysen 5. Gün transferini yapalım dedi yarına kadar bana da zaman geçmez artık olacak mı olmayacak mı çok stresliPazar günü diye sanırım dün aradım açan olmadı.
Sabah 7 de uyudum ben, 10 da aradı embiryolog. Yerimden nasıl sıçradım bilmiyorum , 6 sı da işlem görmüş 6 sı da döllenmiş. Artık dışardan işlem yapmicaz lab ortamında aynı anne karnında olduğu gibi bölünmelerini bekliycez dedi. Çarşamba tekrar ararız perşembe 5.Gün olarak transfer yaparız büyük ihtimal dedi. Şimdi de geri uyuyamıyorum, orda çocuklarım duruyomuş beni bekliyomuş gibi geliyo
Ayyy hayırlısıyla olsun inşallah sonrasında da pozitif sonuç için bekleyelim bakalımBende şimdi hastaneye geldim ameliyatımı yapan hoca ile görüştüm poliplik hiç bir durumun yok embriyolarında 5 tanesi gayet olması gerektiği gibiymiş 16 tane yumurta topladık senden o yüzden belki dondurabiliriz ama sen yarın gel bi ultrason kontrolünü yapalım eğer sende iyiysen 5. Gün transferini yapalım dedi yarına kadar bana da zaman geçmez artık olacak mı olmayacak mı çok stresli
Poliplik bi durum yoksa taze transfer yaparlar benceBende şimdi hastaneye geldim ameliyatımı yapan hoca ile görüştüm poliplik hiç bir durumun yok embriyolarında 5 tanesi gayet olması gerektiği gibiymiş 16 tane yumurta topladık senden o yüzden belki dondurabiliriz ama sen yarın gel bi ultrason kontrolünü yapalım eğer sende iyiysen 5. Gün transferini yapalım dedi yarına kadar bana da zaman geçmez artık olacak mı olmayacak mı çok stresli
Benim dondurulmuştu geçen aylarda taze olmadı acaba belirti var test yapmamak için kendimi zor tutuyorumCanim merhaba bende seninle ayni gun transfer oldum sali opu oldum cuma taze transfer oldum opuyu saymazsak benimde 2. Gun oluyor galiba
Canim daha cok erken degilmiBenim dondurulmuştu geçen aylarda taze olmadı acaba belirti var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Evet ağrımayan bi tarafım yokCanim daha cok erken degilmibenim karnim da bir agri var anlam veremedigim sende de varmi