Canim ben promesteri kalcadan oluyorum acilde ama benimde agrilarim varya karnim agrio normalmi bilmiyorum ama sanci gibi anlayamadimEvet ağrımayan bi tarafım yok progesteron iğnelerinden göbeğim mosmor oldu…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben promesteri kalcadan oluyorum acilde ama benimde agrilarim varya karnim agrio normalmi bilmiyorum ama sanci gibi anlayamadimEvet ağrımayan bi tarafım yok progesteron iğnelerinden göbeğim mosmor oldu…
Evet bende çikolata kisti var onu bastırması için vermişti çok aktif kistim yymurta toplandıktan sonra doktorum bu iğneden yazmıştı vurup rahim dinlendirme yapmak için sonraki aylarda yani bu ay transfer oldum iğne etkili normalde ben her ay komalık olurum adet sancısından çok kanamalı geçer iğnden aonra ne acı hiasettim ne de düzgün kanamam oldu fakat kahverengi leke bitmek bilmediMerhaba ben de agustos ayinda dondurulmus transfer olucam,yarin zoladex igne vurulacakmis bu ne ise yariyor yapan var mi bu igneden?
Bu arada 3.gün embriyo transfer olanlar 12 5,6 embriyo olanlara 10 gün sonra test yapmalarını söylüyor larmış size kaç gün dediler benimki 6.gün embriyosu olabilir zaten 2 tane 6.gün eöbriyosu varken neden 2.günü koyaun mantıksız dimiCanim daha cok erken degilmi benim karnim da bir agri var anlam veremedigim sende de varmi
Hala hastanedeyim bekliyorum muayenem oldu dondurucaz gibi duruyor bide kanına bakıp embriyoların durumunu soralım dedi hala bekliyorum bakalım birazdan öğrenicem herşeyiPoliplik bi durum yoksa taze transfer yaparlar bence
Canim ben promesteri kalcadan oluyorum acilde ama benimde agrilarim varya karnim agrio normalmi bilmiyorum ama sanci gibi anlayamadev
Evet adet olacakmış gibi ağrım var benim de inşallah güzel sonuçlar alırız beklemek çok zormuşCanim ben promesteri kalcadan oluyorum acilde ama benimde agrilarim varya karnim agrio normalmi bilmiyorum ama sanci gibi anlayamadim
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Embriyoların çok güzeldir inşallahHala hastanedeyim bekliyorum muayenem oldu dondurucaz gibi duruyor bide kanına bakıp embriyoların durumunu soralım dedi hala bekliyorum bakalım birazdan öğrenicem herşeyi
Embriyolar çok iyiymiş şükür riske atmamak için rahmim dinlensin diye dondurma yapılıyor bugün 6 tanesi 4 Lü grup halinde dondurulacak eylülde transferim olacak benim için kısa bi mola vakti senden güzel haberleri bekleyeceğiz artıkHadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Embriyoların çok güzeldir inşallah
6 iyi kalite embriyo donduruluyor yani canım bu çok güzel bi haber dinlen bu süreçte kafanı başka şeylere yor. Eylülde her şey güzel olacak.Embriyolar çok iyiymiş şükür riske atmamak için rahmim dinlensin diye dondurma yapılıyor bugün 6 tanesi 4 Lü grup halinde dondurulacak eylülde transferim olacak benim için kısa bi mola vakti senden güzel haberleri bekleyeceğiz artık
Aynen canim banada 12 gun dediler saliya geliyor ama pazartesi gunu test yapicam sali is basi cunku canimBu arada 3.gün embriyo transfer olanlar 12 5,6 embriyo olanlara 10 gün sonra test yapmalarını söylüyor larmış size kaç gün dediler benimki 6.gün embriyosu olabilir zaten 2 tane 6.gün eöbriyosu varken neden 2.günü koyaun mantıksız dimi
Evet canim insallah guzel haberler aliriz benim birde akintim var sende de varmi canimEvet adet olacakmış gibi ağrım var benim de inşallah güzel sonuçlar alırız beklemek çok zormuş
Tesekkur ederimm bende bugun oldum o ne bicim igneymis ya kocaman insallah cektiklerimize deger de bebiskomuza kavusuruzEvet bende çikolata kisti var onu bastırması için vermişti çok aktif kistim yymurta toplandıktan sonra doktorum bu iğneden yazmıştı vurup rahim dinlendirme yapmak için sonraki aylarda yani bu ay transfer oldum iğne etkili normalde ben her ay komalık olurum adet sancısından çok kanamalı geçer iğnden aonra ne acı hiasettim ne de düzgün kanamam oldu fakat kahverengi leke bitmek bilmedi
Evet bende de var ama her zaman olurdu ben de çok halsizlik ve uyku var inşallah güzel haberler alırız vakit çok zor geçiyor sankiEvet canim insallah guzel haberler aliriz benim birde akintim var sende de varmi canim
İnşallah aminnn evet biraz değişik bir iğne ama etkili şahsen yapılan yerin izi hala duruyorTesekkur ederimm bende bugun oldum o ne bicim igneymis ya kocaman insallah cektiklerimize deger de bebiskomuza kavusuruz
Halsizlik bende de var canim kendime ugras bulmaya calisiyorum ignelerden bence halsizligimiz benim adetimede cok az kaldi insallah guzel haberler alirizEvet bende de var ama her zaman olurdu ben de çok halsizlik ve uyku var inşallah güzel haberler alırız vakit çok zor geçiyor sanki
Benim test günüm pazartesi ben de Cuma bi şansımı denesem mi diyorumAynen canim banada 12 gun dediler saliya geliyor ama pazartesi gunu test yapicam sali is basi cunku canim
Evet doğru ilaçlardandır inşallah amin burdaki tüm anne adayları hayırlı haber alsınlar isteyen herkese Rabbim nasip etsinHalsizlik bende de var canim kendime ugras bulmaya calisiyorum ignelerden bence halsizligimiz benim adetimede cok az kaldi insallah guzel haberler aliriz
Erken olur ama sen bilirsin canim ben de pazartesi test yapicak suan sol kasigimda asiri bir agri var igne oldum 2 saat once onun etkisimi acabaBenim test günüm pazartesi ben de Cuma bi şansımı denesem mi diyorum
Belli belli zaten delik olusmus gobegimde sizin kacinci gun embriyosu transfer edildiİnşallah aminnn evet biraz değişik bir iğne ama etkili şahsen yapılan yerin izi hala duruyor
Hangi hastanede tedavi gördünüz acabaEşim kriptozspermi dogall yolla imkansız malesef