2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Merhaba ben de agustos ayinda dondurulmus transfer olucam,yarin zoladex igne vurulacakmis bu ne ise yariyor yapan var mi bu igneden?
Evet bende çikolata kisti var onu bastırması için vermişti çok aktif kistim yymurta toplandıktan sonra doktorum bu iğneden yazmıştı vurup rahim dinlendirme yapmak için sonraki aylarda yani bu ay transfer oldum iğne etkili normalde ben her ay komalık olurum adet sancısından çok kanamalı geçer iğnden aonra ne acı hiasettim ne de düzgün kanamam oldu fakat kahverengi leke bitmek bilmedi

Canim daha cok erken degilmi 😊 benim karnim da bir agri var anlam veremedigim sende de varmi
Bu arada 3.gün embriyo transfer olanlar 12 5,6 embriyo olanlara 10 gün sonra test yapmalarını söylüyor larmış size kaç gün dediler benimki 6.gün embriyosu olabilir zaten 2 tane 6.gün eöbriyosu varken neden 2.günü koyaun mantıksız dimi😅

Canim ben promesteri kalcadan oluyorum acilde ama benimde agrilarim varya karnim agrio normalmi bilmiyorum ama sanci gibi anlayamadev

Canim ben promesteri kalcadan oluyorum acilde ama benimde agrilarim varya karnim agrio normalmi bilmiyorum ama sanci gibi anlayamadim
Evet adet olacakmış gibi ağrım var benim de inşallah güzel sonuçlar alırız beklemek çok zormuş

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Embriyoların çok güzeldir inşallah 🤲
Embriyolar çok iyiymiş şükür riske atmamak için rahmim dinlensin diye dondurma yapılıyor bugün 6 tanesi 4 Lü grup halinde dondurulacak eylülde transferim olacak 😍🙏 benim için kısa bi mola vakti senden güzel haberleri bekleyeceğiz artık 🧿🙏

Embriyolar çok iyiymiş şükür riske atmamak için rahmim dinlensin diye dondurma yapılıyor bugün 6 tanesi 4 Lü grup halinde dondurulacak eylülde transferim olacak 😍🙏 benim için kısa bi mola vakti senden güzel haberleri bekleyeceğiz artık 🧿🙏
6 iyi kalite embriyo donduruluyor yani canım bu çok güzel bi haber 🤩 dinlen bu süreçte kafanı başka şeylere yor. Eylülde her şey güzel olacak.
Beni de yarın arayacaklar, perşembe transfer için bilgi verecekler. Döllenen 6 yumurtamin da 5.güne ulaşması için dua ediyorum. Bugün 3. Gün

Bu arada 3.gün embriyo transfer olanlar 12 5,6 embriyo olanlara 10 gün sonra test yapmalarını söylüyor larmış size kaç gün dediler benimki 6.gün embriyosu olabilir zaten 2 tane 6.gün eöbriyosu varken neden 2.günü koyaun mantıksız dimi😅
Aynen canim banada 12 gun dediler saliya geliyor ama pazartesi gunu test yapicam sali is basi cunku canim 😀

Evet bende çikolata kisti var onu bastırması için vermişti çok aktif kistim yymurta toplandıktan sonra doktorum bu iğneden yazmıştı vurup rahim dinlendirme yapmak için sonraki aylarda yani bu ay transfer oldum iğne etkili normalde ben her ay komalık olurum adet sancısından çok kanamalı geçer iğnden aonra ne acı hiasettim ne de düzgün kanamam oldu fakat kahverengi leke bitmek bilmedi
Tesekkur ederimm🥰 bende bugun oldum o ne bicim igneymis ya kocaman 😂 insallah cektiklerimize deger de bebiskomuza kavusuruz

Evet bende de var ama her zaman olurdu ben de çok halsizlik ve uyku var inşallah güzel haberler alırız vakit çok zor geçiyor sanki🤭
Halsizlik bende de var canim kendime ugras bulmaya calisiyorum ignelerden bence halsizligimiz benim adetimede cok az kaldi insallah guzel haberler aliriz 🙏🙏

Halsizlik bende de var canim kendime ugras bulmaya calisiyorum ignelerden bence halsizligimiz benim adetimede cok az kaldi insallah guzel haberler aliriz 🙏🙏
Evet doğru ilaçlardandır inşallah amin burdaki tüm anne adayları hayırlı haber alsınlar isteyen herkese Rabbim nasip etsin💞

Kızlar bugün yüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı

X