Tüp bebek transferinin 3. Gününe giriş yapıyorum hiç belirti yok

Benim de ilk 3 gun fitile ragmen kupkuruydu sonra sut gibi bi akıntı coştu suan ara ara foş diye geliyo. İlaçlardan mi yoksa belirti mi iyice kafam allak bullak
Valla ben de anlamadım zaten yok yerleşme kanaması falan da olmadı ben de akıntı öyle çok gelmiyo progesteron kullanmadan önce çok geliyordu mesela progesteron kesti onu ama yine iki gündür çok olmasada akıntı gelmeye başladı nasıl olacak bakalım ileri günlerde anlaşılır artıkın🥹

Var ya ben de yapmak istiyorum ama çıkmazsa karalar bağlarım umutlarım suya düşer korkumdan yapmak istemiyorum🥲🥲🥲
Bende sonuç ogrenme fobisi var. Kan sonucumu mesela nasil alicam bilmiyorum..cok fena oluyorum.. muhtemelen anneme falan aldırtır sonra bana bisekilde yavas yavas ya da bi anda soylemesini isterim.. suan bunu yazarken bile ellerim terledi kalp atışım hizlandi:KK43:
O yuzden ben evde idrar testi yapiyorum ki en azindan idrarın bi bahanesi olabilir, yok erken yaptin yok test bozuk vs..
Valla bugun 6. gün bugune zor geldim bi 7 gun daha nasil bekliycem bilmiyorum ama kan verene kadar kaset testte net iki cizgiyi görmek cok istiyorum o beni cok rahatlaticak.

Valla ben de anlamadım zaten yok yerleşme kanaması falan da olmadı ben de akıntı öyle çok gelmiyo progesteron kullanmadan önce çok geliyordu mesela progesteron kesti onu ama yine iki gündür çok olmasada akıntı gelmeye başladı nasıl olacak bakalım ileri günlerde anlaşılır artıkın🥹
Bende de yerlesme kanamasi olmadi ya :KK43:
Burayi karistirirken demin moralim bozuldu, bu akinti belki belirtidir diyodum ama 10 sene once biri bende de akinti var su gibi ama negatif yazmis. Bu beni uzer

X