Çok şükürSelam bende taburcu oldum16 tane yumurta toplanmış detaylı bilgiyi pazartesiyi alıcam biraz kötü geçti açıkçası anestezi ağır geldi sanırım yumurta çok fazla olduğu için işlem 45 dk kadar sürmüş baya bi ağrım var hala daha dondurma mı taze transfer mi bilmiyoruz hakkımızda hayırlısı atlattık çok şükür
Amin inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alalım hep birlikteÇok şükürbenim az toplandı ama hâlâ agrım var bundan sonraki süreç su berrak aksin
İlk defa duyuyorum 4. Günü ama daha ilk deneme bizim inşallah çok güzel olur bu sefer sizin için güzel haberlerinizi bekliyoruzMerhaba arkadaşlar herkes pozitif musmutlu haberler alır inşallah ben bugün transfer oldum bu benim 5.denemem bir kere pozitif almıştım ancak kalp atışını duyamamıştık tekrar pozitifi yakalamaya çalışıyorumİlk defa 4.gün embriyosu transfer edildi bana ya 3. Ya 5. Gün oluyordu normalde 4.gün transfer olan varmı acaba
Salı ya da perşembe transfer olur dedi hemşire, büyük ihtimalle perşembe ama bakalım duruma göre dedi. Ya yarın pazar arayıp da bilgi verirler mi acaba yoksa pazartesiye mı kalır çok merak ediyorum durumuAmin inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alalım hep birliktetransfer için bişey dediler mi sana
Hakkinda hayırlısı olsunMerhaba kızlar benimde 2. Tüp bebek denemem olucak pazartesi kalınlıgına bakılıcak 5 gün sonrada transfer dedi yarı heyecanlıyım yarı korku var içimde dilerim herkes güzel sonuçlar alır
Bize de biyologlar arayıp bilgi verecekler dediler ama henüz bi haber yok telefon numaraları var arasam mı aramasam mı diye çok merak içindeyim yarın kontrol için gidicem zaten ama mevcut durumu çok merak ediyorum bence dondurma işlemi yapacaklar gibi geliyor ama yine de kesin olarak duymak istiyor insan bide polip ile ilgili de bilgi vermediler onu da merak ediyorumSalı ya da perşembe transfer olur dedi hemşire, büyük ihtimalle perşembe ama bakalım duruma göre dedi. Ya yarın pazar arayıp da bilgi verirler mi acaba yoksa pazartesiye mı kalır çok merak ediyorum durumu
Şimdi aradılar 16 yumurtadan 12 si sağlıklıymış sadece 5 tanesinde döllenme belirtileri varmış şuan için onlardaki bilgi hepsinin dondurulması yönündeymiş yarın tekrardan bilgi vereceklermişSalı ya da perşembe transfer olur dedi hemşire, büyük ihtimalle perşembe ama bakalım duruma göre dedi. Ya yarın pazar arayıp da bilgi verirler mi acaba yoksa pazartesiye mı kalır çok merak ediyorum durumu
Gerçekten öyle stresli oluyorum binyandan da olmaz diye takmamaya calısıyorum canımHakkinda hayırlısı olsunbu bekleyisler insani ayri bi strese sokuyor
Hadi inşallah dollenenler sağlıklı olsun.Şimdi aradılar 16 yumurtadan 12 si sağlıklıymış sadece 5 tanesinde döllenme belirtileri varmış şuan için onlardaki bilgi hepsinin dondurulması yönündeymiş yarın tekrardan bilgi vereceklermiş
Benimde 22 yumurtam toplandi 18i dollendi bugün ikinci günü aradılar hepsi bölünmüş. İlk tedavimde de 25 toplanmıştı ama 3. Günden sonra yavaşlayip ölmüşlerdiŞimdi aradılar 16 yumurtadan 12 si sağlıklıymış sadece 5 tanesinde döllenme belirtileri varmış şuan için onlardaki bilgi hepsinin dondurulması yönündeymiş yarın tekrardan bilgi vereceklermiş
Merhaba sonucunuz belli oldu aynı gün trasfer olmuştukBen folik asit hiç kullanmadım ama takviye verdiyse kullan o ignelerle hiç alakalı değil akdeniz usulü beslenme çok öneriliyor
Birazdan teste gidicem canım senin belli oldu muMe
Merhaba sonucunuz belli oldu aynı gün trasfer olmuştuk
Hadi bakalım cnm benim salı günü testim gizel haberler ile haber ver bana dualarimdasinBirazdan teste gidicem canım senin belli oldu mu
İnşallah güzel haberler alırsınızBirazdan teste gidicem canım senin belli oldu mu
Ne zaman gideceksin randevu belli mi güzel haberler olsun inşallahHadi inşallah dollenenler sağlıklı olsun.
Beni arayan soran olmadı henüz merak icindeyim
Bizde ilk günden elde kalan 5 bakalım 3. Güne ne kalacak hayırlısı artık yarın zaten reçete rapor işleri için tekrar gidicem son durumu öğrenirim hayırlı haberlerimiz olsun hepimiz için inşallahBenimde 22 yumurtam toplandi 18i dollendi bugün ikinci günü aradılar hepsi bölünmüş. İlk tedavimde de 25 toplanmıştı ama 3. Günden sonra yavaşlayip ölmüşlerdi