Tüp bebek transferinin 3. Gününe giriş yapıyorum hiç belirti yok

Kızlar kanamasi olmus olan ve midesi bulanan var mi ya:KK43: benim cok bulantim ve karin agrim var suan baska bisi mi oldu acaba

Kahverengi bir lekelenmenin kötü olmadığı söyleniyor hep doktorunu bilgilendirdin mi ?
Evet igne verdi oglen yaptim, yapmadan kesilmisti zaten. Aksam bi daha gelir gibi oldu zannettim ama gelmedi. Insan bi ürküyo bisi mi oluyo diye.. bi de mide yanmam basladi yaa, hasta gibi yatıyorum suan resmen

Evet igne verdi oglen yaptim, yapmadan kesilmisti zaten. Aksam bi daha gelir gibi oldu zannettim ama gelmedi. Insan bi ürküyo bisi mi oluyo diye.. bi de mide yanmam basladi yaa, hasta gibi yatıyorum suan resmen
Test günümüz gelse herşeyi öğrensek sana yemin ediyorum kimsenin bir şeyi kalmayacak 😂😂

Kızlar 3. Gün çift embriyo için doktor 12 gün sonra test yap dedi. Çok geç değil mi. Sabredemiyorum. Siz kaçıncı gün test yaptınız. Sabret deyin lütfen 😂

Benim bugun transfer sonrasi 8.gunum ve sabah kahverengi hafif kanamam oldu. Evde yaptigim testler silik cikti 3unde de. Bugun artik test yapmadim. En son dun yaptım. Yarın kan vericem. Cok heyecanli ve stresliyim. Sen nasılsın?
Güzel sonuçlar alırsın inşallah. Bende bugün son kanımı verdim haftaya kese için gidicem inşallah

Kızlar test yaptıran oldu mu nasılsınız bende hiç bişey kalmadı biraz yorulunca belim ağrıyor sadece

X