- 19 Ekim 2024
- 12
- 11
- 31
Maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah247 çıktık transfer sonrası 10. Günümüzde çok şükür Allah’ıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah247 çıktık transfer sonrası 10. Günümüzde çok şükür Allah’ıma
5. Gün embriyosu 2 adet. Ağlamaktan canım cıktı. Cok üzgünüm. 2. Denememdi. Elbette allah cok büyük , cok yoruldum. 2 kere ameliyat olmuştum . Artık tamam oldu heralde demiştim. Bana da dua eder misinizKaçıncı gün embriyosu canım moralini bozma umutla bekle 7. gün erken diyorlar
Üzülme lütfen tabii duadan başka neyimiz var5. Gün embriyosu 2 adet. Ağlamaktan canım cıktı. Cok üzgünüm. 2. Denememdi. Elbette allah cok büyük , cok yoruldum. 2 kere ameliyat olmuştum . Artık tamam oldu heralde demiştim. Bana da dua eder misiniz
Kuzu üzülme Rabbim büyük. 10. Günü bekle kanda yükselir inşallah tek embriyo olsa insan tedirgin oluyor ama çift transfer olduğu için belki geç tutunur üzülme sabret inşallah tutunur hayırlısıyla5. Gün embriyosu 2 adet. Ağlamaktan canım cıktı. Cok üzgünüm. 2. Denememdi. Elbette allah cok büyük , cok yoruldum. 2 kere ameliyat olmuştum . Artık tamam oldu heralde demiştim. Bana da dua eder misiniz
İki transfer edilince elbette ki ikiz olma olasılığı var hatta tek transfer De bile bu olasılık var ama nasipten öteye yol yok rabbim neyi nasip edecekse o benim ilk 3 transfer tekti tutmadı 4.transfer iki tane idi tek tuttu 13 haftada kaybettim 5.ve 6. Transfer iki embriyo yine hiçbiri tutmadı 7.transfer iki embriyo ve ikizlerim oldu 2 buçuk yaşındalar darısı isteyen bekleyen herkese inşallahBenim transferim 14 Kasım'da dondurulmuş 5. gün çift embriyo yerleştirrcekler ikiz olma riski varmı tutma şansını yükseltmek için çift koyuyorlar ama bilgisi olan varmı ?
İdrarda görmeyip kanda gören bir sürü kişi var eltimin 9.gununde idrar negatif idi 10.gunde kanda pozitif idi kendini stres etme desemde elinde değil elbette ama çok stres olduysan imkanın varsa kan ver varsa az da olsa bı değer çıkar kandan önce stres yapmamaya çalışMerhaba allah bağışlasın ve hayırlı ugurlu olsun. Benim bugün 7. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif cıktı. Silik cizgi bile yok. Ama kasıgımda batmalar vardı onlarda geçti bi şey yok artık. Cok mutsuzum
şuan aynı konudan muzdaribim temmuzdan beri doktora gidip geliyorum yumurtalık kıstım vardı doktor devamlı erteleyip durdu kasıma kadar geldim buayda gecikmesi tuttu 35 .Gün olmadım hala üf sen olabildin mı regli ben regli olmak için egzersizler var onları yaptım belki faydası olur diyekızlar adet görmeyi hızlandıracak bir formül var mı? Günlerdir papatya çayı içiyorum ama bana mısın demiyor. Estrofemi bıraktım 6 gün oldu hala adet görmedim. Bir tavsiyeniz var mı? Biran önce olsam da transfere başlasak
Tık yok desem adaçayı iç dediler ama çok abartmadan. En kötü doktorumla konuşup tarlusal içeceğimşuan aynı konudan muzdaribim temmuzdan beri doktora gidip geliyorum yumurtalık kıstım vardı doktor devamlı erteleyip durdu kasıma kadar geldim buayda gecikmesi tuttu 35 .Gün olmadım hala üf sen olabildin mı regli ben regli olmak için egzersizler var onları yaptım belki faydası olur diye
İnsallah bebeklerimiz bizimledir. Allah kerimdir bir tek ona dua edip sıgınıyorum cok istiyorum. Benimde idrar testim negatif cıktı. Yıkıldım. Kan tahlili yaptırmadım dahaKızlar Merhabalar bende 6 Kasım da transfer oldum.
Benim 1 adet dondurulmuş embriyo vardı onu da başka kurumdan başka birine taşıdık. Dondurduğumuz kurum 5aa kalite demişti transfer günü çözülünce 3bc ye düştü tam transfer sırasında 5bb ye yükseldi. Bugun transferimin 7.günü ve sabah dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç ne yazıkki negatif.. Fakat böbrek bel ağrım ve kasıklarımda ara ara batma oluyor. Umarım bebeğim benimledir. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçler
Hahahah bende ananas yedim belki gel8r diye bugün yine egzersiz yaptım dün gece frekans ses falan dinledim düşün okdar çaresiz haldeyim yahu maydanoz suyu icicem birazdan ama sanki olcak gibi hissediyorum sabahda sıcak duş aldım bu ay mide spazm geçirdim antibiyotik falan serum derken geciktirdi sanırım kuşburnu cayida iyi geliyor bu arada hayır bir başlayamadım yanıyorum ona yanıyorumTık yok desem adaçayı iç dediler ama çok abartmadan. En kötü doktorumla konuşup tarlusal içeceğim
O kadar iyi anlıyorum ki yani bu dediğiniz her şeyi yaptım ama normal döngüde gelecek herhalde. En son 25 ekimde tarlusal sayesinde olmuştum. 28 günde bir oluyorum normalde, o yüzden ay sonuna kadar bekleyip eğer yine olamazsam tarlusal içeceğim doktorumla konuşup vallahi normalde dün transferinin olacaktı ama kısmet değilmişHahahah bende ananas yedim belki gel8r diye bugün yine egzersiz yaptım dün gece frekans ses falan dinledim düşün okdar çaresiz haldeyim yahu maydanoz suyu icicem birazdan ama sanki olcak gibi hissediyorum sabahda sıcak duş aldım bu ay mide spazm geçirdim antibiyotik falan serum derken geciktirdi sanırım kuşburnu cayida iyi geliyor bu arada hayır bir başlayamadım yanıyorum ona yanıyorum
Benden minnacık leke geldi sanırım yolda hahhahah ise yaradı sanırım frekanslar hahhahahahahahahahah eskiden regli olmadim insallh gebeyimdir diye seviniyordum simdi artik olmadigini dusundugumden regli gelsede baslasam tedavieye baslasam diye bekliyorum ay ne güzel 28gunde bir oluyorsun benim hep oynuyor bazen 28 25 30 35 40 devamlı oynuyor temmuzdan beri çoktan başlayacaktır güya başlasaydım yaşımdan dolayı doktorda beni korkutup duruyor 35 im daha nediyim umarım bu ay bizim ayımız olur hersey güzel geçerO kadar iyi anlıyorum ki yani bu dediğiniz her şeyi yaptım ama normal döngüde gelecek herhalde. En son 25 ekimde tarlusal sayesinde olmuştum. 28 günde bir oluyorum normalde, o yüzden ay sonuna kadar bekleyip eğer yine olamazsam tarlusal içeceğim doktorumla konuşup vallahi normalde dün transferinin olacaktı ama kısmet değilmiş
İnşallah inşallahhhhhBenden minnacık leke geldi sanırım yolda hahhahah ise yaradı sanırım frekanslar hahhahahahahahahahah eskiden regli olmadim insallh gebeyimdir diye seviniyordum simdi artik olmadigini dusundugumden regli gelsede baslasam tedavieye baslasam diye bekliyorum ay ne güzel 28gunde bir oluyorsun benim hep oynuyor bazen 28 25 30 35 40 devamlı oynuyor temmuzdan beri çoktan başlayacaktır güya başlasaydım yaşımdan dolayı doktorda beni korkutup duruyor 35 im daha nediyim umarım bu ay bizim ayımız olur hersey güzel geçer
Kesinlikle doğru insallh ya oluruz da sağlıklı yumisler olur sonra gelsin bebek Rabbım bizlere merhamet etsinİnşallah inşallahhhhh
Geçen gün bir yere yazmıştım yıllarca regl olmaktan nefret edip şimdi olmak için dua ediyorum Allahım kaderde neler varmış tabi bu hormon tedavilerinden dolayı benim de düzenim şaştı ama artık normal döngüyü bekliyorum ne yapayım. İnşallah oluruz yakın zamanda
Maşallah neguzel umarım bizlerinde sağlıklı sonuçlarimiz olur senin adına çok sevindim dualarda buluşalımKızlar bugün transfer hariç 8. Günümdü doktorum kan vermemi istedi ve sonuç pozitif Allahım sana şükürler olsun
2 tane 3ab 5. Gün embriyosu transfer olmuştum
Allahım inşallah bu süreçte emek veren herkese hayırlısını nasip etsin
Cuma günü yani 10. Günde yeniden kan vereceğim artışı gördükten sonra da kese için çağıracak sanırım
Çok teşekkür ederim Allahım gönlünden geçenin en güzelini nasip etsin İnşallahMaşallah neguzel umarım bizlerinde sağlıklı sonuçlarimiz olur senin adına çok sevindim dualarda buluşalım