- 10 Kasım 2024
- 46
- 22
Amin Rabbım bu yoldaki arkadaşlarıma yardım etsin çok zor süreçler 5 aydır gidip geliyorum insallh bende artık tedaviye başlayabilirimÇok teşekkür ederim Allahım gönlünden geçenin en güzelini nasip etsin İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Rabbım bu yoldaki arkadaşlarıma yardım etsin çok zor süreçler 5 aydır gidip geliyorum insallh bende artık tedaviye başlayabilirimÇok teşekkür ederim Allahım gönlünden geçenin en güzelini nasip etsin İnşallah
İnşallah yaşayan bilir baştan sona sürünceme.. Umarım hepsine değecek sonuçlar alırızİnsallah bebeklerimiz bizimledir. Allah kerimdir bir tek ona dua edip sıgınıyorum cok istiyorum. Benimde idrar testim negatif cıktı. Yıkıldım. Kan tahlili yaptırmadım daha
Tutmus mu?Kalite önemli bence çünkü kaliteli olmayan embriyo tutunmaz tutunsa bile belli bir süreden sonra ya düşük oluyor ya da bebeğin kalbi duruyor. Bizim öyle oldu. 11 hata kalbi durmuştu. Kürtajla aldırdık. Genetik tarama yapmamıştık 5 gün güzel çoğalmış mükemmel kalitede embriyo transfer etmiştik genetik tarama yapılmadan. Ondan sonra 2 kez daha opu oldum ama 5 gün oluşan görüntüde mükemmel embriyolarımın genetikleri kötü çıkmıştı. Transfer yapmadık onları tekrar aynı kaybı yaşamamak için. Şimdiki transferde genetiği sağlam bir embriyo koyduk. Perşembe test günüm. İnşallah tutmuştur.
Evet ben de gordum hayaletcigi:)Kızlar transferin 4 günü hafif kaşık ağrım var bugünün testi acaba benmi hayaletçik görüyorum ….
Sizin kacıncı gün embriyosu hayırlı olsun bu aradaKızlar transferin 4 günü hafif kaşık ağrım var bugünün testi acaba benmi hayaletçik görüyorum ….
5.gün embriyosu teşekkür ederim darısı isteyenlerin başınaSizin kacıncı gün embriyosu hayırlı olsun bu arada
Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsın tatlım5.gün embriyosu
Ammminnnn kuzum darısı emek verenlerin isteyenlerin başınaAllah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsın tatlım
5.gün evet 4 .gün yaptım iki gün sonra Bidaha yapıcam taki çarşambaya kadar iki gün arayla tekrarlıyacam 7.gün daha net çıkar diye düşünüyorumBende bugün transfer oldum 5. Gün embriyosu testi kaçıncı gün yaptınız ?
Evet pozitif çıktı sonucum. Yarın artış olmuş mu ona bakacağız yine kan vereceğim.Tutmus mu?
Sizin ne durumdaydı?Tutmus mu?
Sözleşmede fiyatlar bu ay için verilmiştir ibaresi var bizim öyle bir durum var mı okudunuz mu? İbare düşülmüş ise yapacak bir şey olmuyor artı nerede yaptırıyorsunuz acaba transfer izmitte 40 binArkadaşlar merhaba 3 ay önce işlemlere başladık transfer de 22 bin diye konuştuk şimdi transfer olacak 28 bin istiyorlar 22 bine anlaştığımiz evraklar var nereye şikayet edebiliriz acaba bu konuda bilgisi olanlar yardım ederse çok memenun kalırız
Yalnızca transfer 40 bin mi çok pahalıymış Antalya’da bile (turistik olduğu için öyle diyorum) 24 bin fiyat verdilerSözleşmede fiyatlar bu ay için verilmiştir ibaresi var bizim öyle bir durum var mı okudunuz mu? İbare düşülmüş ise yapacak bir şey olmuyor artı nerede yaptırıyorsunuz acaba transfer izmitte 40 bin
Kibrista 21 bindi transferYalnızca transfer 40 bin mi çok pahalıymış Antalya’da bile (turistik olduğu için öyle diyorum) 24 bin fiyat verdiler
Valla öyle canım ya baya uygunmuş ben sordum hatta eğer ilk olumsuz olursa ikinci için ne kadar ödemem gerek diye 40 dedi kağıttada yazıyorduda emin olmak istedimYalnızca transfer 40 bin mi çok pahalıymış Antalya’da bile (turistik olduğu için öyle diyorum) 24 bin fiyat verdiler
Benimkilerin 3 ude generikten sagliksiz geldiSizin ne durumdaydı?