2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

Arkadaşlar merhaba 3 ay önce işlemlere başladık transfer de 22 bin diye konuştuk şimdi transfer olacak 28 bin istiyorlar 22 bine anlaştığımiz evraklar var nereye şikayet edebiliriz acaba bu konuda bilgisi olanlar yardım ederse çok memenun kalırız

İnsallah bebeklerimiz bizimledir. Allah kerimdir bir tek ona dua edip sıgınıyorum cok istiyorum. Benimde idrar testim negatif cıktı. Yıkıldım. Kan tahlili yaptırmadım daha
İnşallah yaşayan bilir baştan sona sürünceme.. Umarım hepsine değecek sonuçlar alırız

Kalite önemli bence çünkü kaliteli olmayan embriyo tutunmaz tutunsa bile belli bir süreden sonra ya düşük oluyor ya da bebeğin kalbi duruyor. Bizim öyle oldu. 11 hata kalbi durmuştu. Kürtajla aldırdık. Genetik tarama yapmamıştık 5 gün güzel çoğalmış mükemmel kalitede embriyo transfer etmiştik genetik tarama yapılmadan. Ondan sonra 2 kez daha opu oldum ama 5 gün oluşan görüntüde mükemmel embriyolarımın genetikleri kötü çıkmıştı. Transfer yapmadık onları tekrar aynı kaybı yaşamamak için. Şimdiki transferde genetiği sağlam bir embriyo koyduk. Perşembe test günüm. İnşallah tutmuştur.
Tutmus mu?

Kızlar transferin 4 günü hafif kaşık ağrım var bugünün testi acaba benmi hayaletçik görüyorum ….🧸🧸

Eklentiler

• IMG_2344.jpeg
    IMG_2344.jpeg
    196,3 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_2342.jpeg
    IMG_2342.jpeg
    138,8 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_2343.jpeg
    IMG_2343.jpeg
    248,8 KB · Görüntüleme: 3
X