Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Merhaba. Ben de aynı süreçteyim. Nasipse kasım sonu transfer olacağım. İlaçlardan adet gecikir dediniz ya. Ben de tam tersi oldu kasım 11 gibi 2. Adetimi olduktan 2 hafta sonra transfer olacaktım duruma göre. Ancak kadımın 1. De bi baktım adet olmuşum. Resmen 10 gün önce geldi. Ve normal bir regl gibi çok değil ve kahverengi geldi hep. 28 ekimde en son gittim doktora ve bana zoladex adında karnımdan iğne vurdular ve kahverengi şeklinfe gelmesi bu yüzden normal demişlerdi. Size de bu iğneyi yaptılar mı acaba? Sürecim çok şükür sıkıntısız ilerliyor ancak rahim sağlığı ve transfer öncesi temixlemek adına bu iğneyi yapıyorlarmış. Bir çok kişi de olmuyor. Sanırım doktora bağlı. Size de vurdular mı acaba? Bir de çok heyecanlıyım ilk denemem ve daha önce hiç bir ilaç ya da yöntem denemedik sebep de bulunamadı ama 1 yıl çocğumuz olmayınca yıpranmadan direkt tüp bebek tercih edelim dedik. 29 yaşındayım. Rabbim hepimize inşallah sürecin sonunda hayırlı evlatlar nasip etsin. En zoru da her şey bitince tranfer için beklemekmiş 🙂
Merhaba. Bana adetimin 20. günü (dün) lucrin iğne yaptırdılar. Sanırım içerikleri aynı, markalar farklı. Biz de 15 ayda tüp bebek tedavisine başladık. Öncesinde üç ay klomen ve bir ay aşılama yaptırmıştık. Rapor almayı düşünüyorduk ama rapor almak 6 ay sürer diyince vazgeçtik. Daha fazla yıpranmadan başladık tüp bebeğe

Merhaba embriyo kalitesi hakkında bilginiz var mı benim de 30 Ekim'de toplandı 18 yumurtadan iki adet embriyo oluştu biri 5. Gün 4bb kalite biri 6. Gün 4cc kalite sizce iyi mi
Ben embriyo kalitesini sorduğumda hepsi transfer edilebilecek kalitede dendi. Başka bir açıklama yapmadılar ve ben de detayını bilmek istemedim sonra onu takıntı haline getiririm diye.

Merhaba. Bana adetimin 20. günü (dün) lucrin iğne yaptırdılar. Sanırım içerikleri aynı, markalar farklı. Biz de 15 ayda tüp bebek tedavisine başladık. Öncesinde üç ay klomen ve bir ay aşılama yaptırmıştık. Rapor almayı düşünüyorduk ama rapor almak 6 ay sürer diyince vazgeçtik. Daha fazla yıpranmadan başladık tüp bebeğe

Bize de ilk doktorumuz aşılama yapabiliriz dedi. Düşünüp araştırınca ihtimali daha yüksek olan tüp bebekle direkt başlamak istedik. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Rahmim uygun olursa bu ayın sonu transfer olacağım inşallah

merhabalar lucrinin yan etkisi falan var mı acaba

merhabalar lucrinin yan etkisi falan var mı acaba
İğne yerindeki kızarmayı saymazsak direkt bir yan etki hissetmedim. O akşam birazcık kasık ağrım oldu ama rahatça göz ardı edilebilir derecedeydi. Onun haricinde son bir haftada cilt dengem çok bozuldu. Sivilce ve egzamam çoştu açıkçası ama aynı zamanda bir hormon ilacı daha alıyorum belki ikisi birden fazla gelmiştir. Opudan önce de aynı cilt sorunlarını yaşamıştım.

Merhabalar benimde 5. Gün embriyolarım donduruldu Aralık ayında rabbim nasip ederse transfer işlemi gerçekleştirilecek buradan sizlere bir şey sormak istiyorum kullandığım iğnelerdenmi bilmiyorum yüzümde çok fazla sivilce artışı oldu sizin böyle bir sorununuz varmıydı varsa neler yaptınız

İğne yerindeki kızarmayı saymazsak direkt bir yan etki hissetmedim. O akşam birazcık kasık ağrım oldu ama rahatça göz ardı edilebilir derecedeydi. Onun haricinde son bir haftada cilt dengem çok bozuldu. Sivilce ve egzamam çoştu açıkçası ama aynı zamanda bir hormon ilacı daha alıyorum belki ikisi birden fazla gelmiştir. Opudan önce de aynı cilt sorunlarını yaşamıştım.
Merhabalar benimde yüzümde çok fazla sivilce artışı oldu bu durumu doktorunuzla konuştunuz mu hiç

Merhabalar benimde 5. Gün embriyolarım donduruldu Aralık ayında rabbim nasip ederse transfer işlemi gerçekleştirilecek buradan sizlere bir şey sormak istiyorum kullandığım iğnelerdenmi bilmiyorum yüzümde çok fazla sivilce artışı oldu sizin böyle bir sorununuz varmıydı varsa neler yaptınız
Bende de sivilce çok fazla özellikle yanaklarımın bütün dokusu bozuldu. Hiçbir şey yapmadım açıkçası doktora gidince vereceği ilacı zaten kullanamam. Cilt temizliği ve nemlendiriciye yüklendim

Bende de sivilce çok fazla özellikle yanaklarımın bütün dokusu bozuldu. Hiçbir şey yapmadım açıkçası doktora gidince vereceği ilacı zaten kullanamam. Cilt temizliği ve nemlendiriciye yüklendim
Bende aynı durumdayım gerçekten psikolojimi çok etkiliyor dışarı çıkmak istemiyorum o derece artış oldu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Canım ilaçlar hekese farklı etki ediyor.
Bol su iç.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için normalde su alışkanlığım yoktur bir bardak anca günde ama bu süreçte 1 lt çıkardım
Ben de! Ama zorluyorum kendimi sıvı almaya ama özellikle su içmeye. Transfer için de bir faydası olur diye umuyorum. 1,5 litreyi bulursam mutlu oluyorum

Ağustos ayından beri donuk bekleyen embriyolarım var benim de 🙈 12 kasımda transfer olacaktım normalde ama maalesef yumurta çatladı ve progesteron yüksek çıktı, ertelendi transferim 😔 şimdi ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum, tekrar transfer için hazırlanacağım 😂 sanıyorum Kasım sonu, Aralık başı gibi olacak yeni transfer tarihi 🤷🏻‍♀️

Ağustos ayından beri donuk bekleyen embriyolarım var benim de 🙈 12 kasımda transfer olacaktım normalde ama maalesef yumurta çatladı ve progesteron yüksek çıktı, ertelendi transferim 😔 şimdi ilaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum, tekrar transfer için hazırlanacağım 😂 sanıyorum Kasım sonu, Aralık başı gibi olacak yeni transfer tarihi 🤷🏻‍♀️
Ay eğer yumurtam erken çatladı diye kaçırırsam transferi oturur ağlarım herhalde. Çok yoruldum bu regliyi bekleme işinden. Eskiden gelmesin isterdim şimdi yolunu gözlüyorum dört gözle

Ay eğer yumurtam erken çatladı diye kaçırırsam transferi oturur ağlarım herhalde. Çok yoruldum bu regliyi bekleme işinden. Eskiden gelmesin isterdim şimdi yolunu gözlüyorum dört gözle
Bir de bana sorun vallahi çok üzüldüm ama ne yapayım hayırlısı böyleymiş. Kaderden öte yol yok😔 transfer için estrofeme başlamıştım, şimdi bıraktım. 1 hafta içinde regl olursun dedi doktorum ama 2 gün oldu daha olmadım😂 benim doktorum şansıma konferansa gitmişti o yüzden muayeneye geç kaldık biz. Bir hafta sonra gitmem gerekirken ben 10 gün sonra doktorumu görebildim 😔 O yüzden çatladı. Ne diyeyim şans 🤷🏻‍♀️

Merhaba! Konu malum :)

5 Ekim'de yumurtalarım toplandıktan sonra oluşan embriyoları dondurduk, teste gönderdik. İki gün önce 2 tane sağlıklı embriyom olduğunu öğrenmemizle birlikte transfer hazırlıklarına başladık. Transfer sürecini başlatacak reglimin Kasım ayının üçüncü veya dördüncü haftası bekliyorum. Hormon ilaçları sebebiyle bazı gecikmeler olması olasıymış. Bu da dondurulmuş olan 5. gün embriyolarımın Aralık ayında transfer edileceği anlamına geliyor, bir aksilik olmazsa inşallah.

Benimle benzer süreçte olanların sohbet edebileceği bir alan yaratmak istedim, keza acayip heyecanlıyım. Bu ilk tüp bebek denememiz, umut etmeye bile çekiniyorum ama beğendiğim bebek odası resimlerini kaydetmeye başladım bile :)
Merhabalar süreciniz hayırlı olsunn bende ilk transferimi ağustosta oldum malesef negatif sonuçlandı Aralık'ta 2 transferimi düşünüyorum. Yaşınız ve sorununuz nedir acaba?

Bende transfer sonrası oluştu negatif sonuçlandığı için demişti doktorum

Bir de bana sorun vallahi çok üzüldüm ama ne yapayım hayırlısı böyleymiş. Kaderden öte yol yok😔 transfer için estrofeme başlamıştım, şimdi bıraktım. 1 hafta içinde regl olursun dedi doktorum ama 2 gün oldu daha olmadım😂 benim doktorum şansıma konferansa gitmişti o yüzden muayeneye geç kaldık biz. Bir hafta sonra gitmem gerekirken ben 10 gün sonra doktorumu görebildim 😔 O yüzden çatladı. Ne diyeyim şans 🤷🏻‍♀️
Benim doktor da TV programina gidiyor her hafta 1 gün tatil, bir gün programda, sinir oliyorum. Show yapmayı birakip hastalarına doğru düzgün zaman ayirsa keske

Benim doktor da TV programina gidiyor her hafta 1 gün tatil, bir gün programda, sinir oliyorum. Show yapmayı birakip hastalarına doğru düzgün zaman ayirsa keske
Sizinki kötüymüş gerçekten 😔 ben doktorumu çok seviyorum ağustostan beri tedavimi devam ettiriyor, tüplerimi çıkarma ameliyatımı da yaptı. Ne olursa olsun başkasına gidemem. Sağlık olsun diyorum🥰

X