Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Merhaba. Ben de aynı süreçteyim. Nasipse kasım sonu transfer olacağım. İlaçlardan adet gecikir dediniz ya. Ben de tam tersi oldu kasım 11 gibi 2. Adetimi olduktan 2 hafta sonra transfer olacaktım duruma göre. Ancak kadımın 1. De bi baktım adet olmuşum. Resmen 10 gün önce geldi. Ve normal bir regl gibi çok değil ve kahverengi geldi hep. 28 ekimde en son gittim doktora ve bana zoladex adında karnımdan iğne vurdular ve kahverengi şeklinfe gelmesi bu yüzden normal demişlerdi. Size de bu iğneyi yaptılar mı acaba? Sürecim çok şükür sıkıntısız ilerliyor ancak rahim sağlığı ve transfer öncesi temixlemek adına bu iğneyi yapıyorlarmış. Bir çok kişi de olmuyor. Sanırım doktora bağlı. Size de vurdular mı acaba? Bir de çok heyecanlıyım ilk denemem ve daha önce hiç bir ilaç ya da yöntem denemedik sebep de bulunamadı ama 1 yıl çocğumuz olmayınca yıpranmadan direkt tüp bebek tercih edelim dedik. 29 yaşındayım. Rabbim hepimize inşallah sürecin sonunda hayırlı evlatlar nasip etsin. En zoru da her şey bitince tranfer için beklemekmiş 🙂
Merhaba. Bana adetimin 20. günü (dün) lucrin iğne yaptırdılar. Sanırım içerikleri aynı, markalar farklı. Biz de 15 ayda tüp bebek tedavisine başladık. Öncesinde üç ay klomen ve bir ay aşılama yaptırmıştık. Rapor almayı düşünüyorduk ama rapor almak 6 ay sürer diyince vazgeçtik. Daha fazla yıpranmadan başladık tüp bebeğe

Merhaba embriyo kalitesi hakkında bilginiz var mı benim de 30 Ekim'de toplandı 18 yumurtadan iki adet embriyo oluştu biri 5. Gün 4bb kalite biri 6. Gün 4cc kalite sizce iyi mi
Ben embriyo kalitesini sorduğumda hepsi transfer edilebilecek kalitede dendi. Başka bir açıklama yapmadılar ve ben de detayını bilmek istemedim sonra onu takıntı haline getiririm diye.

Merhaba. Bana adetimin 20. günü (dün) lucrin iğne yaptırdılar. Sanırım içerikleri aynı, markalar farklı. Biz de 15 ayda tüp bebek tedavisine başladık. Öncesinde üç ay klomen ve bir ay aşılama yaptırmıştık. Rapor almayı düşünüyorduk ama rapor almak 6 ay sürer diyince vazgeçtik. Daha fazla yıpranmadan başladık tüp bebeğe

Bize de ilk doktorumuz aşılama yapabiliriz dedi. Düşünüp araştırınca ihtimali daha yüksek olan tüp bebekle direkt başlamak istedik. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Rahmim uygun olursa bu ayın sonu transfer olacağım inşallah

X