Merhaba. Ben de aynı süreçteyim. Nasipse kasım sonu transfer olacağım. İlaçlardan adet gecikir dediniz ya. Ben de tam tersi oldu kasım 11 gibi 2. Adetimi olduktan 2 hafta sonra transfer olacaktım duruma göre. Ancak kadımın 1. De bi baktım adet olmuşum. Resmen 10 gün önce geldi. Ve normal bir regl gibi çok değil ve kahverengi geldi hep. 28 ekimde en son gittim doktora ve bana zoladex adında karnımdan iğne vurdular ve kahverengi şeklinfe gelmesi bu yüzden normal demişlerdi. Size de bu iğneyi yaptılar mı acaba? Sürecim çok şükür sıkıntısız ilerliyor ancak rahim sağlığı ve transfer öncesi temixlemek adına bu iğneyi yapıyorlarmış. Bir çok kişi de olmuyor. Sanırım doktora bağlı. Size de vurdular mı acaba? Bir de çok heyecanlıyım ilk denemem ve daha önce hiç bir ilaç ya da yöntem denemedik sebep de bulunamadı ama 1 yıl çocğumuz olmayınca yıpranmadan direkt
tüp bebek tercih edelim dedik. 29 yaşındayım. Rabbim hepimize inşallah sürecin sonunda hayırlı evlatlar nasip etsin. En zoru da her şey bitince tranfer için beklemekmiş