Merhaba canım sonucun ne oldu inşallah pozitiftirCnm benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım sonucun ne oldu inşallah pozitiftirCnm benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
Merhaba cnm negatif malesef. Başka bir merkez de tekrardan sillbastan başlayacağım embriyom da yok.Merhaba canım sonucun ne oldu inşallah pozitiftir
Yaa Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah dualarım seninle benim de 4 gündür sulu şeklinde lekelenmem varMerhaba cnm negatif malesef. Başka bir merkez de tekrardan sillbastan başlayacağım embriyom da yok.
İnşallah yerleşme kanamasıdır cnm. Kaçıncı günün bugün?Yaa Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah dualarım seninle benim de 4 gündür sulu şeklinde lekelenmem var
17 gün canım, inşallah yerleşmedir ya sen nerde tekrar başlayacaksın canımİnşallah yerleşme kanamasıdır cnm. Kaçıncı günün bugün?
İzmir irenbe de Alper beyden randevu aldım yarın için adetin 3. Günü.17 gün canım, inşallah yerleşmedir ya sen nerde tekrar başlayacaksın canım
Hayırlısı olsun inşallah, allahın izniyle olacak bu seferİzmir irenbe de Alper beyden randevu aldım yarın için adetin 3. Günü.
Bakalım başlar mi opu için tedavi ye. Yada 2. Adette mi gelir der bilmiyorum. Beklemeliyim acaba benimde kafam karışık. Transfer sonrası ilk adet ya bilmiyorum artik
İnşallah cnm Rabbime bıraktık artiik ne diyelim.elimİZden geleni yaptıkHayırlısı olsun inşallah, allahın izniyle olacak bu sefer
Aynen öyle canım Rabbim tez zamanda nâsip etsin inşallahİnşallah cnm Rabbime bıraktık artiik ne diyelim.elimİZden geleni yaptık
Merhaba herkese hayırlı olsun ben 30 ekim de 5.gün dondurulmuş 2 adet transfer oldum bu ikinci tüp bebek ilkinde 3.gün transfer taze olmuştum 2 adet ikiside tutmuş fakat 8.haftada kalpleri durmuştu şimdi yine tuttu hamile olduğumu öğrendim 7.gün test negatif çıktı erken gittim kan verdim 93 çıktı sonra kaset test yaptım aynı gün silik çizgi çıktı 8 günden beri kahverengi silince gelen leke var korktum gittim test verdim değerim 2 günde 273 olmuş ama silince hala gelen leke var sizde durumlar nedir belirtiniz varmı bende hiç belirti yok2024 Ekim transfer olacaklar gelin toplanalım
Merhaba canım nasılsın? Çok şükür kese ve kalp atışını duydum senin nasıl gidiyorOlabilir.. doktor ne zaman çağırdı kese için ?
Merhaba canım, normaldir yerleşme kanaması olabilir benim de vardı halen de varMerhaba herkese hayırlı olsun ben 30 ekim de 5.gün dondurulmuş 2 adet transfer oldum bu ikinci tüp bebek ilkinde 3.gün transfer taze olmuştum 2 adet ikiside tutmuş fakat 8.haftada kalpleri durmuştu şimdi yine tuttu hamile olduğumu öğrendim 7.gün test negatif çıktı erken gittim kan verdim 93 çıktı sonra kaset test yaptım aynı gün silik çizgi çıktı 8 günden beri kahverengi silince gelen leke var korktum gittim test verdim değerim 2 günde 273 olmuş ama silince hala gelen leke var sizde durumlar nedir belirtiniz varmı bende hiç belirti yok
Ben düşük yaptımMerhaba herkese hayırlı olsun ben 30 ekim de 5.gün dondurulmuş 2 adet transfer oldum bu ikinci tüp bebek ilkinde 3.gün transfer taze olmuştum 2 adet ikiside tutmuş fakat 8.haftada kalpleri durmuştu şimdi yine tuttu hamile olduğumu öğrendim 7.gün test negatif çıktı erken gittim kan verdim 93 çıktı sonra kaset test yaptım aynı gün silik çizgi çıktı 8 günden beri kahverengi silince gelen leke var korktum gittim test verdim değerim 2 günde 273 olmuş ama silince hala gelen leke var sizde durumlar nedir belirtiniz varmı bende hiç belirti yok
Ahhh çok üzüldüm bende ilkinde 8haftalıkken kaybettim bebeklerim kalpleri durdu nedesem boş biliyorum Allah sabır ve güç versinBen düşük yaptım
AminAhhh çok üzüldüm bende ilkinde 8haftalıkken kaybettim bebeklerim kalpleri durdu nedesem boş biliyorum Allah sabır ve güç versin