Diyarbakır bahçeci. Zeki akkumun yanındaHangi hastanede tedavi gördünüz acaba
Ne durumdasınız her şey yolunda mıKızlar bugün yüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı
Arkadaşlar merhaba bugün test günümdü 9. Gun 3aa kalitede 4.04 çıktı sonucum yorumlayacak olan var
Arkadaşlar merhaba bugün test günümdü 9. Gun 3aa kalitede 4.04 çıktı sonucum yorumlayacak olan var mi
Nagatif maalesef cnmArkadaşlar merhaba bugün test günümdü 9. Gun 3aa kalitede 4.04 çıktı sonucum yorumlayacak olan var mi
Dün sabahtan Bugün sabaha kadar bişey yoktu bıgün yine ara ara akıntım oldu korkuyorum umudumu kaybeytimNe durumdasınız her şey yolunda mı
Bugünler normal adet gününüz olabilir mu acaba? Doktor bana adet gününde biraz kanama olabilir korkma dedi deDün sabahtan Bugün sabaha kadar bişey yoktu bıgün yine ara ara akıntım oldu korkuyorum umudumu kaybeytim
Teşekkür ederim Evet yakın bugün plmasa bile 1 yada 2 gün içinde olurdum tüp bebek yapmasaydım ama dün sabah kalktıpımda baya akmıştı bugün 2-3 defa akıntım oldu normalde adetimde bu şekilde olunca 1 yada 2 gün önce kahverengi akıntıyla başlar o yüzden korkuyorum umudum kalmadıBugünler normal adet gününüz olabilir mu acaba? Doktor bana adet gününde biraz kanama olabilir korkma dedi de
EvetKızlar temmuz ayında transfer olacak olan var mı?
Bence kanaman kirmiziya dönmedikçe korkmamalısın kahverengi demistin değil miTeşekkür ederim Evet yakın bugün plmasa bile 1 yada 2 gün içinde olurdum tüp bebek yapmasaydım ama dün sabah kalktıpımda baya akmıştı bugün 2-3 defa akıntım oldu normalde adetimde bu şekilde olunca 1 yada 2 gün önce kahverengi akıntıyla başlar o yüzden korkuyorum umudum kalmadı
EvetBence kanaman kirmiziya dönmedikçe korkmamalısın kahverengi demistin değil mi
İnşallah dediğin gibidir dileğimiz bu teşekkür ederimBence kanaman kirmiziya dönmedikçe korkmamalısın kahverengi demistin değil mi
Hayır canm yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Bazı kişilerin kahverengiden bebeği düşerken bazı kişilerin kırmızı günlerce devam edem kanama da düşmez. Ne olursa olsun. Her kanama da lekede doktora gidilmeli. Doktor gelme diyorsa değiştirin doktorunuzuBence kanaman kirmiziya dönmedikçe korkmamalısın kahverengi demistin değil mi
Doktora git yine de test zamanıysa da test ver canım. Lekelenme herkeste aynı nedenden olmaz. Riske hiç bir zaman atma.İnşallah dediğin gibidir dileğimiz bu teşekkür ederim
Ben devlet hastanesinde yaptım Aradım dün hastaneyi sekreter olabilir dinlen dediDoktora git yine de test zamanıysa da test ver canım. Lekelenme herkeste aynı nedenden olmaz. Riske hiç bir zaman atma.
Bana da öyle dediler ama öyle değilmiş doktoruma gittim ve kanama alanım vardı kırmızıya döndü. Dinlen hcg tekrarla canım zaten düzgün artış varsa sorun olmazBen devlet hastanesinde yaptım Aradım dün hastaneyi sekreter olabilir dinlen dedi
Daha testi bugün yaptım çıkmadı o yüzden regli olacağımı düşünüyorum normal zamanlardada regliden önce kahverengi kanamayla başlar 1 gün önce 3 gün önceden bile kahverengi kanamanın başladığı oluyor o yüzden umudum kaybettimBana da öyle dediler ama öyle değilmiş doktoruma gittim ve kanama alanım vardı kırmızıya döndü. Dinlen hcg tekrarla canım zaten düzgün artış varsa sorun olmaz
Umudunu kaybetme. Regl zamanı lekelenme normal tüp bebekte çok fazla oluyorDaha testi bugün yaptım çıkmadı o yüzden regli olacağımı düşünüyorum normal zamanlardada regliden önce kahverengi kanamayla başlar 1 gün önce 3 gün önceden bile kahverengi kanamanın başladığı oluyor o yüzden umudum kaybettim
2 gündür olması canımı sıktı Ya gerçekten çok teşekkür ederimUmudunu kaybetme. Regl zamanı lekelenme normal tüp bebekte çok fazla oluyor
Evet negatifmis maalesefNagatif maalesef cnm