2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Ne durumdasınız her şey yolunda mı

Arkadaşlar merhaba bugün test günümdü 9. Gun 3aa kalitede 4.04 çıktı sonucum yorumlayacak olan var mi
Nagatif maalesef cnm

Bugünler normal adet gününüz olabilir mu acaba? Doktor bana adet gününde biraz kanama olabilir korkma dedi de
Teşekkür ederim Evet yakın bugün plmasa bile 1 yada 2 gün içinde olurdum tüp bebek yapmasaydım ama dün sabah kalktıpımda baya akmıştı bugün 2-3 defa akıntım oldu normalde adetimde bu şekilde olunca 1 yada 2 gün önce kahverengi akıntıyla başlar o yüzden korkuyorum umudum kalmadı

Bence kanaman kirmiziya dönmedikçe korkmamalısın kahverengi demistin değil mi

Bence kanaman kirmiziya dönmedikçe korkmamalısın kahverengi demistin değil mi
Hayır canm yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Bazı kişilerin kahverengiden bebeği düşerken bazı kişilerin kırmızı günlerce devam edem kanama da düşmez. Ne olursa olsun. Her kanama da lekede doktora gidilmeli. Doktor gelme diyorsa değiştirin doktorunuzu

Ben devlet hastanesinde yaptım Aradım dün hastaneyi sekreter olabilir dinlen dedi
Bana da öyle dediler ama öyle değilmiş doktoruma gittim ve kanama alanım vardı kırmızıya döndü. Dinlen hcg tekrarla canım zaten düzgün artış varsa sorun olmaz

Bana da öyle dediler ama öyle değilmiş doktoruma gittim ve kanama alanım vardı kırmızıya döndü. Dinlen hcg tekrarla canım zaten düzgün artış varsa sorun olmaz
Daha testi bugün yaptım çıkmadı o yüzden regli olacağımı düşünüyorum normal zamanlardada regliden önce kahverengi kanamayla başlar 1 gün önce 3 gün önceden bile kahverengi kanamanın başladığı oluyor o yüzden umudum kaybettim

Umudunu kaybetme. Regl zamanı lekelenme normal tüp bebekte çok fazla oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…