Ekim 2024 transfer olacaklar

benimde aynı 2 tane 6.gün embriyosu olacak veilk deneme. ama transfer günüm 31 ekim. umarım güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba benim adetim bugün başladı çok gecikti 31 ekimde ilk randevum var. İlaçlar kaç gün sürüyor yani döngünün kaçıncı günü transfer oluyor acaba. İnşallah hayırlısıyla ilkte pozitifi görürüz haber bekliyorum sizden 🌸

2024 Ekim transfer olacaklar gelin toplanalım
28 ekim de çift embriyo transferim oldu.
34 yaşındayım. Tüp bebekle 2.5 yaşında bi oğlum var. Çift rahimliyim, polikistik over var ve 2 embriyo da tek rahme verildi. Oğlum 2. Trensferde oldu ilkinde tutmamıştı. Hikayem bu şekilde.
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Güzel sonuçlar almak ümidiyle..

28 ekim de çift embriyo transferim oldu.
34 yaşındayım. Tüp bebekle 2.5 yaşında bi oğlum var. Çift rahimliyim, polikistik over var ve 2 embriyo da tek rahme verildi. Oğlum 2. Trensferde oldu ilkinde tutmamıştı. Hikayem bu şekilde.
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Güzel sonuçlar almak ümidiyle..
Umarım rabbim bize de mucizelerini yaşatsın

Merhaba benim adetim bugün başladı çok gecikti 31 ekimde ilk randevum var. İlaçlar kaç gün sürüyor yani döngünün kaçıncı günü transfer oluyor acaba. İnşallah hayırlısıyla ilkte pozitifi görürüz haber bekliyorum sizden 🌸
Ben döngünün 3.gününde başladım işte 14ekimde transfer için ilaç kullanmaya başladım yarın yani 31 ekimde transferim var. Benim döngüye göre tam adetin 21.günü transfer oluyor.

X