2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Hayırlısı olsun güzel haberler almak çok güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba benim de amh0.06 3 gün embiriyosu 8gundeyim evet yumurta buldunlari an amh dusuk olduğu için kaçırmak istemiyorlar benden 4yumurta çıktı 4dollendi ama 2yasadi 2si. Öldü şansı arttırmak.icin 2embiriyo koydu doktorum ama dondurulmuş embiriyom falan yok yedekte. Malesef ins.gerek kalmaz siz ne durumdasınız

Pozitif (Çok şükür). Pgt normal, 5. gün embriyosu, tek transfer.
9. Gün Beta: 423
11. Gün Beta: 1202
13. Gün Beta: 2841

Bu Cumartesi ilk ultrason muayenem var. Umarım her şey yolundadır.
Canım çok sevindim hayırlı olsun bu süreçte neler ile karşılaştın trasferden sonra yattın mi normal hayatına devam ettin mi belirtiler oldumu
Sağlıcakla kucağına al ins

Benim tedaviye başlamadan önceki gün 5 yumurtam gözüküyordu, doktor dünki muayene 4 tanesinin tedaviye güzel cevap verdiğini söyledi. Yarın opu olacağım. Ben de 2 embriyo transfer ettirmeyi düşünüyorum. Inşallah yumurtalarim sağlıkla döllenir ve yaşarlar diye dua ediyorum.
Size de hayırlı sağlıklı sonuçlar olsun inşallah gönlünüzde olani versin Rabbim

Amin cnm çok teşekkür ederim
Yarın senin için de güzel bir gün olsun opu güzel geçsin yumurtaların hemen dollensin

Amin cnm çok teşekkür ederim
Yarın senin için de güzel bir gün olsun opu güzel geçsin yumurtaların hemen dollensin
Inşallah bakalım teşekkür ederim. Sizin yaş kaç sorması ayıp. 0.6 amh erken menepoz mu yoksa olağan mı diye sormak istedim. Benim yaş 29 erken menepoz tanisi koydu☹

Evet oluyordu. Teşekkür ederim umarım sende güzel sonuçlar alırsın

Pozitif (Çok şükür). Pgt normal, 5. gün embriyosu, tek transfer.
9. Gün Beta: 423
11. Gün Beta: 1202
13. Gün Beta: 2841

Bu Cumartesi ilk ultrason muayenem var. Umarım her şey yolundadır.
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin değerleriniz baya yüksek çıkmış embriyo bölünmesiyle ikiz gebelik olmasın

33yasindayim ben de erken menepoz demişti doktorum opu oldun mu nasıl geçti
Anladım, teşekkürler. Oldum, şimdi eve geldim. Iyi geçti, kolay bi işlemmis ama ilk kez ameliyat önlüğü giydim ilk kez anestezi aldım falan duygusal olarak ağır geldi biraz. Uyandığımda ağlıyodum. Doktorum 4 tane gordugunu soyluyordu ama 6 yumurta toplanmış, yarın ya da öbürgün bilgi verecekler bakalım

Süper cnm 6 tane amh düşük olanlar için yarın ins döllenme olur haberlerini alırsın güzel bir sürece girdin kuzum hayırlı olsun güzel sonuclar alırsın ins

Süper cnm 6 tane amh düşük olanlar için yarın ins döllenme olur haberlerini alırsın güzel bir sürece girdin kuzum hayırlı olsun güzel sonuclar alırsın ins
Yaaa değil mi ben de onu düşünüyordum bu amh ile bu yumurta orantılı mı acaba diye. Allah razı olsun, desteğiniz iyi hissettirdi. Çok teşekkür ederim, Rabbim sizin de gölünüzdekini hayırla sağlıkla versin

Merhaba, nasıl geçiyor her şey yolunda mı
Selam bende taburcu oldum 16 tane yumurta toplanmış detaylı bilgiyi pazartesiyi alıcam biraz kötü geçti açıkçası anestezi ağır geldi sanırım yumurta çok fazla olduğu için işlem 45 dk kadar sürmüş baya bi ağrım var hala daha dondurma mı taze transfer mi bilmiyoruz hakkımızda hayırlısı atlattık çok şükür

Merhaba arkadaşlar herkes pozitif musmutlu haberler alır inşallah ben bugün transfer oldum bu benim 5.denemem bir kere pozitif almıştım ancak kalp atışını duyamamıştık tekrar pozitifi yakalamaya çalışıyorum İlk defa 4.gün embriyosu transfer edildi bana ya 3. Ya 5. Gün oluyordu normalde 4.gün transfer olan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…