2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Selam nasılsın nasıl geçiyor sürecin kontrolün varmış bayadır yoktum buralarda seni merak ettim kontrol nasıl geçti herşey yolundadır umarım
Selam, çok şükür iyiyim. Evet bugün gittim , 6+2 deyim kalp atımı gördük ve duyduk çok şükür. Güm güm değildi ama henüz yeni başlamış. Böyle işte her şey yolunda gözüküyor. Teşekkür ederim aklına gelmişim, sen nasilsinnnnn?

İyiyim bende heyecanla 2. Reglimi bekliyorum transfer için 31 ağustosta olucam gibi zaman geçmek bilmiyor sanki bi yandan bu dinlenme bana psikolojik olarak çok iyi geldi ama artık zaman geçmemeye başladı tekrardan herşeye dikkat etme dönemine girdim çünkü ondan sanırım

Oyyyyyy kalp atışını duydun ya az ya da çok artık herşey sana daha gerçek gelir kalp atışını duymadan hissedilmiyo diyo arkadaşlarım hep sağlıkla gelsin inşallah

Hadi bakalım hayırla sağlıkla... Her şeye her zaman dikkat edeceksin inşallah transferden sonra da tutunma yerleşme den sonra artık yüz yüz sağlıklı yaşam

Oyyyyyy kalp atışını duydun ya az ya da çok artık herşey sana daha gerçek gelir kalp atışını duymadan hissedilmiyo diyo arkadaşlarım hep sağlıkla gelsin inşallah
Daha gerçek gelmesi evet ya daha canlı bir şey var aa içimde bi kalp daha atıyo diyosun. Çok farklı ve inanılmaz. Sana da ve gönlüyle isteyen cumlesine yaşatsın Rabbim

Arkadaşlar tekrar transfer sürecindeyim Climara forte bant ve Estrofem ihtiyacım var elinde olan arkadaşlardan dönüş yapmasını rica ediyorum

Selamlar nasılsın herşey yolunda mı nasıl gidiyor hamilelik
Selam teşekkür ederim hatırlayıp sordugun için Allah razı olsun.
Çok şükür iyi gidiyo , 9. Haftada pembe lekelenmem oldu korkmuştum doktora gittim sorun yok dedi. Ondan sonra her şey iyi ilerledi 3 aylık oldu bebiş sen nasılsın nasıl gidiyor? Kusura bakma yeni gördüm hiç gelmiyorum buralara girince çıkamıyorum sabahlara kadar okuyorum iyi kötü etkileniyorum , çevremdeki tecrubelilerle konuşmaya çalışıyorum daha çok

Sonunda bugün transfer oldum bende bakalım heyecanlı bekleyiş başladı aşırı kaygılıyım sanki transferden sonra böyle aşağdan aktı gitti gibi bi his var içimde sürekli işlem çok kolay olduğu için mi yoksa 30 dk dinlenip direk ayağa kaldırdıkları için mi böyle hissediyorum bilmiyorum

Psikolojik olarak öyle hissediyorsun. Ben yarım saat bile yatmadım. Hemen kalk dediler, hasta bakıcı abla 5 dk yatırdı sonra odaya geçtim çok sıkışmıştım direkt lavaboya gittim sonra 15 dk uzanıp kalktım evime geldim

Ayyy bunu duymak gerçekten şuan o kadar iyi geldi ki bana anlatamam Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…