- 2 Şubat 2015
- 57
- 20
- 88
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde daha önce iki kez sağlıksız gelmişti. İnşallah bir dahakinde sağlam çıkar.Benimkilerin 3 ude generikten sagliksiz geldi
İnşallah güzel sonuçlar alırsınGünaydın arkadaşlar kan verdim geldim çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum
Umudunu kaybetme kaçıncı denmem bilmiyorum inşallah bir dahakine tutunur bebeğinArkadaşlarım sonucum maalesef negatif, Allah hepimize pozitif sonuçlu bebeklerimizi kucağımıza alacağımız tedaviler nasip etsin
Bende 15 kasımda transfer oldum heyecanla bekliyorum tek embriyo transferi yaptırmak zorunda kaldım umarım pozitifliği görürüzBugün 2. Günüm benimde umarım pozitif gelir canım seninde bende heyecanla bekliyorum
Bende dun yaptirdim, tek embriyo. Inshallah pozitif olurBende 15 kasımda transfer oldum heyecanla bekliyorum tek embriyo transferi yaptırmak zorunda kaldım umarım pozitifliği görürüz
Progestan kullanıyor musunuz akıntıyı o yaparMerhaba kızlar benim de transferimin altıncı günü 5.gün aa kalite tek embriyo transferi oldum. Dün ve bugün idrarımda ağır bir koku var ama yanma, kaşıntı vs yok dün peçeteye çok çok az bir kahverengi leke geldi koku ondan sonra başladı birde transferin ikinci gününden beri beyaz bir akıntım geliyor (kokusuz) bunlar ilaçlardan mı olur bunları yaşayan oldu mu bazı yerlerde erken gebelik belirtisi yazıyor ama bir kaç gün daha test yapmayacağım
Fitil kullanmıyorum iğne oluyorumProgestan kullanıyor musunuz akıntıyı o yapar
Sonuç umarım pozitiftir kardeşimKızlar transferimin bugün sekizinci günü daha önce yaptığım testlerde hayalet çizgi bile çıkmıyordu Ben mi yanlış görüyorum yoksa ikinci çizgi orada mı, yarın test günüm
Eki Görüntüle 3506078
Bende bahçeci de transfer oldum..Memnun musun?Bahçeci mehmet hocadayım bende :)
Sıfır agri acı...Arkadaşlar benimde bir aksilik çıkmazsa c.tesi 5.Gün embriyosu transfer edilecek ilk transferim olacak,o yüzden merak ediyorum işlem sırasında ağrı acı oluyor mu
Teşekkür ederim bilgilendirme içinSıfır agri acı...