• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

Merhaba kızlar benim de transferimin altıncı günü 5.gün aa kalite tek embriyo transferi oldum. Dün ve bugün idrarımda ağır bir koku var ama yanma, kaşıntı vs yok dün peçeteye çok çok az bir kahverengi leke geldi koku ondan sonra başladı birde transferin ikinci gününden beri beyaz bir akıntım geliyor (kokusuz) bunlar ilaçlardan mı olur bunları yaşayan oldu mu bazı yerlerde erken gebelik belirtisi yazıyor ama bir kaç gün daha test yapmayacağım

Merhaba kızlar benim de transferimin altıncı günü 5.gün aa kalite tek embriyo transferi oldum. Dün ve bugün idrarımda ağır bir koku var ama yanma, kaşıntı vs yok dün peçeteye çok çok az bir kahverengi leke geldi koku ondan sonra başladı birde transferin ikinci gününden beri beyaz bir akıntım geliyor (kokusuz) bunlar ilaçlardan mı olur bunları yaşayan oldu mu bazı yerlerde erken gebelik belirtisi yazıyor ama bir kaç gün daha test yapmayacağım
Progestan kullanıyor musunuz akıntıyı o yapar

Kızlar transferimin bugün sekizinci günü daha önce yaptığım testlerde hayalet çizgi bile çıkmıyordu 🥹 Ben mi yanlış görüyorum yoksa ikinci çizgi orada mı, yarın test günüm 🥹
IMG_3973.jpeg

Merhaba kızlar.Bende bu ayın 19'unda transfer oldum.2. Günümdeyim. Açıkçası umutlanmaktan bile korkuyorum. İLK denemem bu ama 10 yıldır doğal yollardan hamile kalmaya çalıştığım bir dönem var.Bu yüzden gerginim açıkçası, ümit edip,hayal kurup o hayallerin enkazı altında kalmanın nasıl hissettirdiğini en iyi biz biliyoruz. Kolay kolay dua eden biri değilim inançsızlıktan değil inanç farkimdan dolayı. Ancak bugün , anne olmayı canı gönülden isteyen,bekleyen,üzülen her kadın kardeşime kollarının ve yüreğindeki o boşluğun dolması için dua ediyorum. Umarım herkesin beklentisinin mutlu bir durağı vardır ve bu durak inşallah size çok çok yakındır 😢

Çok memnunum diyemem 2 transferde tutmadı simdi 26 kasımda histeroskopi yapılacak rahime çizik atılacak o şkeilde birdaha transfee yapılacak dondurulmuş embriyo var

Arkadaşlar benimde bir aksilik çıkmazsa c.tesi 5.Gün embriyosu transfer edilecek ilk transferim olacak,o yüzden merak ediyorum işlem sırasında ağrı acı oluyor mu

Merhaba hanımlar. Bende çok düşük amh ile zar zor 1 tane earyl blast dondurmuştum. Transfer için hazırlandık dün kontrolüm vardı rahim kalınlığı iyiydi ama 2 tane folikül göründü . Opu planlandı. Bana da dua ederseniz opudan 2 yumurtamda kaliteli çıksın da 5. Güne gelsin inşallah öyle olursa taze transfer yapılacak . Planım komple değişti Şaşkın ördek gibi hissediyorum. Early blast transferi olup gebe kalan da çok. Benim yavruşta inşallah kendine gelir çözülünce. 🙏

Back