Aralık 2024 Transfer Olacaklar

28 eylülde opu oldum bende 20 tane yumurtamdan sadece 4 tanesi 5.güne gelmiş ve donduruldu (2li 2li dondurduk dediler neden öyle yaptılar bilmiyorum. 2. Adette gel dediler. Opudan beş gün sonra adet oldum şimdi aralıkta adeti bekliyorum ne olacak
Büyük ihtimal çift transfer edilecek

Evet canim.
Bu ay yine gideceğin 4. Denemeye :KK43:
Sen nasılsın neler yapıyorsun ?
Allah inşallah bunu son denemen yapar öyle de güzel olsun ki iyi ki bu kadar bekletmiş diyesin inşallah.
Ben de canım anca başlayabildim çarşamba yumurta toplama olacak bakalım inşallah hayırlısıyla
Senin vardı de mi dondurulmuşların

Allah inşallah bunu son denemen yapar öyle de güzel olsun ki iyi ki bu kadar bekletmiş diyesin inşallah.
Ben de canım anca başlayabildim çarşamba yumurta toplama olacak bakalım inşallah hayırlısıyla
Senin vardı de mi dondurulmuşların
Evet canim vardı.
Senin de sürecin hayırlı olsun.
Kaç yumurta görünüyor ?

Evet canim vardı.
Senin de sürecin hayırlı olsun.
Kaç yumurta görünüyor ?
Amin hepimizin inşallah🙏
Benim sağ tarafım yoktu ya solda da 4 görünüyor dedi
Bir tane iyi büyümüş 2 tane de büyümüş ama hala küçükler ,toplamaya yetişirler inşallah diğeri kalmış öyle tepkisiz. Yani en iyi ihtimalle 3 toplanır ya da 1 tane mi bilmiyorum:KK43:( tek ya da 3 önemli değil tabikide altın yumurta olsun yeter :))
Ne zaman peki transferin belli mi

Amin hepimizin inşallah🙏
Benim sağ tarafım yoktu ya solda da 4 görünüyor dedi
Bir tane iyi büyümüş 2 tane de büyümüş ama hala küçükler ,toplamaya yetişirler inşallah diğeri kalmış öyle tepkisiz. Yani en iyi ihtimalle 3 toplanır ya da 1 tane mi bilmiyorum:KK43:( tek ya da 3 önemli değil tabikide altın yumurta olsun yeter :))
Ne zaman peki transferin belli mi
Reglim gelince ilaçlara başlayacağım bende.
Bu hafta gelir diye tahmin ediyorum.

Çok haklısın önemli olan o altın yumurtayı bulabilmek. Bir olsun bizim olsun.

merhabaaa, 29 yaşındayım sebepsiz infertilite, 15 ekimde dondurulmuş çift embriyo transferi oldum, tutmadı. Tutmamasına doktorum bile şaşırdı.:KK48: Aralık ortası son kalan çift embriyo ile 2. transferimi yapacak, embriyo glue deneyecekler. O da tutmazsa 2. Tüp bebek tedavinden önce histeroskopi ameliyatı önerdi, rahimim hafif T şekli ama gebeliğe engel değil sadece tedbir amaçlı yapalım dediler. Kararsızım genetik tarama mı yaptırsam ama doktor onu da önermedi şuanlık.

Merhaba embriyo kalitesi hakkında bilginiz var mı benim de 30 Ekim'de toplandı 18 yumurtadan iki adet embriyo oluştu biri 5. Gün 4bb kalite biri 6. Gün 4cc kalite sizce iyi mi
Merhaba orta kalite iyi benimde 4bb bi oğlum var bitanede 4cb var onu transferini olcam inşallah nasipse

X