- 3 Temmuz 2024
- 61
- 66
- 29
Evet sabah 7:30 da çağırdılar 16:00 taburcu olucamHmm o halde sizin opu sabah 9.30 da mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sabah 7:30 da çağırdılar 16:00 taburcu olucamHmm o halde sizin opu sabah 9.30 da mı
Hayırlısı olsun güzel haberler almak çok güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTeşekkürler canım. İlk transferimdi. Öncesinde blastokiste gitmeyen bir OPU sürecim de oldu. Yani 2 OPU 1 transfer diyeyim. PGT'yi doktorum önerdi. Hem yaş hem de bazı kronik rahatsızlıklarımdan dolayı uzun süredir ilaç kullanıyorum. Genetiğe de bakarsak iyi olur demişti, kabul ettim ben de.
İkinci opu mu olacak canım? Nerede tedavi görüyorsunDaha önce yoktu bu kullandığımız gonalflerden kaynaklı polip olabiliyormuş yarın opu sırasında sürece karar verecekler
Hmm o halde sizin opu sabah 9.30 da mı
İlk olacak Ege üniversitesi raporlu hastayımİkinci opu mu olacak canım? Nerede tedavi görüyorsun
Merhaba benim de amh0.06 3 gün embiriyosu 8gundeyim evet yumurta buldunlari an amh dusuk olduğu için kaçırmak istemiyorlar benden 4yumurta çıktı 4dollendi ama 2yasadi 2si. Öldü şansı arttırmak.icin 2embiriyo koydu doktorum ama dondurulmuş embiriyom falan yok yedekte. Malesef ins.gerek kalmaz siz ne durumdasınızAnladım bu durumlar yaşanırken de zaten devlette olduğunuz için rapor da cıkmış oldu. Benim rapor çıkartmak için vaktim yoktu 2 -3 ay sürer dediler. Raporu devlette çıkartıp özelde yarı fiyatına yaptırma şansımız var normalde. Ama benim amı 0.03 olunca doktorum 1 ay bile büyük kayıp bizim için dedi
Canım çok sevindim hayırlı olsun bu süreçte neler ile karşılaştın trasferden sonra yattın mi normal hayatına devam ettin mi belirtiler oldumuPozitif (Çok şükür). Pgt normal, 5. gün embriyosu, tek transfer.
9. Gün Beta: 423
11. Gün Beta: 1202
13. Gün Beta: 2841
Bu Cumartesi ilk ultrason muayenem var. Umarım her şey yolundadır.
Benim tedaviye başlamadan önceki gün 5 yumurtam gözüküyordu, doktor dünki muayene 4 tanesinin tedaviye güzel cevap verdiğini söyledi. Yarın opu olacağım. Ben de 2 embriyo transfer ettirmeyi düşünüyorum. Inşallah yumurtalarim sağlıkla döllenir ve yaşarlar diye dua ediyorum.Merhaba benim de amh0.06 3 gün embiriyosu 8gundeyim evet yumurta buldunlari an amh dusuk olduğu için kaçırmak istemiyorlar benden 4yumurta çıktı 4dollendi ama 2yasadi 2si. Öldü şansı arttırmak.icin 2embiriyo koydu doktorum ama dondurulmuş embiriyom falan yok yedekte. Malesef ins.gerek kalmaz siz ne durumdasınız
Amin cnm çok teşekkür ederimBenim tedaviye başlamadan önceki gün 5 yumurtam gözüküyordu, doktor dünki muayene 4 tanesinin tedaviye güzel cevap verdiğini söyledi. Yarın opu olacağım. Ben de 2 embriyo transfer ettirmeyi düşünüyorum. Inşallah yumurtalarim sağlıkla döllenir ve yaşarlar diye dua ediyorum.
Size de hayırlı sağlıklı sonuçlar olsun inşallah gönlünüzde olani versin Rabbim
Inşallah bakalım teşekkür ederim. Sizin yaş kaç sorması ayıp. 0.6 amh erken menepoz mu yoksa olağan mı diye sormak istedim. Benim yaş 29 erken menepoz tanisi koydu☹Amin cnm çok teşekkür ederim
Yarın senin için de güzel bir gün olsun opu güzel geçsin yumurtaların hemen dollensin
Evet oluyordu. Teşekkür ederim umarım sende güzel sonuçlar alırsınAnladigim kadarıyla pozitif sonuç almissiniz hayirli olsun saglikla alim kucaginiza. Bisey sormak istiyorum. Dün transferim oldu ve dunden beri karın boşluklarimda agrilar girip cikiyor. Yerlesme agrisi icin erken oldugunu düşünüyorum. Birde adet agrisi gibi de değil
Sizde de varmiydi bu tip bir agri ?
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin değerleriniz baya yüksek çıkmış embriyo bölünmesiyle ikiz gebelik olmasınPozitif (Çok şükür). Pgt normal, 5. gün embriyosu, tek transfer.
9. Gün Beta: 423
11. Gün Beta: 1202
13. Gün Beta: 2841
Bu Cumartesi ilk ultrason muayenem var. Umarım her şey yolundadır.
33yasindayim ben de erken menepoz demişti doktorum opu oldun mu nasıl geçtiInşallah bakalım teşekkür ederim. Sizin yaş kaç sorması ayıp. 0.6 amh erken menepoz mu yoksa olağan mı diye sormak istedim. Benim yaş 29 erken menepoz tanisi koydu☹
Anladım, teşekkürler. Oldum, şimdi eve geldim. Iyi geçti, kolay bi işlemmis ama ilk kez ameliyat önlüğü giydim ilk kez anestezi aldım falan duygusal olarak ağır geldi biraz. Uyandığımda ağlıyodum. Doktorum 4 tane gordugunu soyluyordu ama 6 yumurta toplanmış, yarın ya da öbürgün bilgi verecekler bakalım33yasindayim ben de erken menepoz demişti doktorum opu oldun mu nasıl geçti
Süper cnm 6 tane amh düşük olanlar için yarın ins döllenme olur haberlerini alırsın güzel bir sürece girdin kuzum hayırlı olsun güzel sonuclar alırsın insAnladım, teşekkürler. Oldum, şimdi eve geldim. Iyi geçti, kolay bi işlemmis ama ilk kez ameliyat önlüğü giydim ilk kez anestezi aldım falan duygusal olarak ağır geldi biraz. Uyandığımda ağlıyodum. Doktorum 4 tane gordugunu soyluyordu ama 6 yumurta toplanmış, yarın ya da öbürgün bilgi verecekler bakalım
Merhaba ben 11 temmuzda Bülent Tıraş’ta transfer oldum pazartesi test yaptıracağım. Bülent hocada transfer olanlar var mı?Kızlar temmuz ayında transfer olacak olan var mı?
Yaaa değil mi ben de onu düşünüyordum bu amh ile bu yumurta orantılı mı acaba diye. Allah razı olsun, desteğiniz iyi hissettirdi. Çok teşekkür ederim, Rabbim sizin de gölünüzdekini hayırla sağlıkla versinSüper cnm 6 tane amh düşük olanlar için yarın ins döllenme olur haberlerini alırsın güzel bir sürece girdin kuzum hayırlı olsun güzel sonuclar alırsın ins
Merhaba, nasıl geçiyor her şey yolunda mıEvet sabah 7:30 da çağırdılar 16:00 taburcu olucam
Selam bende taburcu oldum 16 tane yumurta toplanmış detaylı bilgiyi pazartesiyi alıcam biraz kötü geçti açıkçası anestezi ağır geldi sanırım yumurta çok fazla olduğu için işlem 45 dk kadar sürmüş baya bi ağrım var hala daha dondurma mı taze transfer mi bilmiyoruz hakkımızda hayırlısı atlattık çok şükürMerhaba, nasıl geçiyor her şey yolunda mı