2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Evet kesinlikle , transferden sonra kalanları dondurmak faydanıza olur. Allah göstermesin sonuç olumsuz olursa cözdürüp transfer ettirsiniz hem sürece ortasından dahil olmuş olursunuz en baştan başlamak yerine hem de dondurulmuş embriyo transferinin tutunma ihtimalini arttırdığını okuyup dinlemistim hocalardan

Bugün haberler biraz üzücü transferim muhtemelen iptal olacak cumartesi gününe toplama tarihi verdiler ama rahmimde polip görmüşler yüksek ihtimalle dondurma yapacaklar bu akşam çatlatma iğnemi vurucam toplama sırasındaki duruma göre belli olacak transfer toplama yapılıp ondan sonra polip halledilip sonrasında transfer olabilir dedi hemşire

Üzücü olduğunu düşünmedim hiç, rahim sağlığınız artırılıp o şekilde en sağlıklı rahme embriyonuz yerleştirilecek, dondurulup çözünmüş embriyo transferidir belki sizin için hayırlı olan. Bu şekilde düşünün

Benim de bugün oldu hayırlısı olsun
Anladigim kadarıyla pozitif sonuç almissiniz hayirli olsun saglikla alim kucaginiza. Bisey sormak istiyorum. Dün transferim oldu ve dunden beri karın boşluklarimda agrilar girip cikiyor. Yerlesme agrisi icin erken oldugunu düşünüyorum. Birde adet agrisi gibi de değil
Sizde de varmiydi bu tip bir agri ?

Ben de gittim, cumartesi sabah 8. 30 a opu randevusu verdi. Bu akşam 21.30 da ovitrelleyi vuracağım. Hayırlısı olsun hepimiz için

Öncelikle hayırlı olsun kaçıncı denemeniz acaba ? Neden pgt ye gönderdiler
Teşekkürler canım. İlk transferimdi. Öncesinde blastokiste gitmeyen bir OPU sürecim de oldu. Yani 2 OPU 1 transfer diyeyim. PGT'yi doktorum önerdi. Hem yaş hem de bazı kronik rahatsızlıklarımdan dolayı uzun süredir ilaç kullanıyorum. Genetiğe de bakarsak iyi olur demişti, kabul ettim ben de.

Uzulme benimde polipim vardi alindi sonrasinda transfer oldum cok sikintili degil

Toplama esnasında da alınabilir polip. Öncesinde bar mıydı rahim filminde yok muydu polip
Toplama esnasinda varmiydi birsey soylenmedi ama transfer hazirligi yapilirken hsg istendi orda suphelenip sulu ultrason cekildi sonrasinda histereskopi yapildi ayni esnada rahim cizme operasyonuda yapildi

Toplama esnasinda varmiydi birsey soylenmedi ama transfer hazirligi yapilirken hsg istendi orda suphelenip sulu ultrason cekildi sonrasinda histereskopi yapildi ayni esnada rahim cizme operasyonuda yapildi
Anladım canım tüp bebeğe başlarken istemediler sanırım hsg?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…