Evet kesinlikle , transferden sonra kalanları dondurmak faydanıza olur. Allah göstermesin sonuç olumsuz olursa cözdürüp transfer ettirsiniz hem sürece ortasından dahil olmuş olursunuz en baştan başlamak yerine hem de dondurulmuş embriyo transferinin tutunma ihtimalini arttırdığını okuyup dinlemistim hocalardanEgenin özelinde bile yaptırsam süreç neredeyse aynı ilerleyecekti o yüzden ben acele etmedim ama eşimin son 1 yıl içerisinde sperm değeri 2 milyondan 300 bin e düştü tüp bebeğe gelmeye başladığımızda 600 bindi tüp bebek onaylanırken 300 bin di bu da geçen ayki sonucu bu ay daha da düştü mü bilemiyoruz tüp bebek yapıldıktan sonra da onun tedavileri devam edecek her geçen gün eşim için kayıp oluyor yumurta sayım fazla olduğu için fazla olanları dondurma istiycem öyle bir hakkım varmış iyisi olsun istiyoruz ama kötüsünü de düşünmek lazım olumsuz sonuç olursa hazırda kalmasını istiyorum
Bugün haberler biraz üzücü transferim muhtemelen iptal olacak cumartesi gününe toplama tarihi verdiler ama rahmimde polip görmüşler yüksek ihtimalle dondurma yapacaklar bu akşam çatlatma iğnemi vurucam toplama sırasındaki duruma göre belli olacak transfer toplama yapılıp ondan sonra polip halledilip sonrasında transfer olabilir dedi hemşireAnladım bu durumlar yaşanırken de zaten devlette olduğunuz için rapor da cıkmış oldu. Benim rapor çıkartmak için vaktim yoktu 2 -3 ay sürer dediler. Raporu devlette çıkartıp özelde yarı fiyatına yaptırma şansımız var normalde. Ama benim amı 0.03 olunca doktorum 1 ay bile büyük kayıp bizim için dedi
Pozitif (Çok şükür). Pgt normal, 5. gün embriyosu, tek transfer.Sonucunuzu nasıl geldi acaba
Çok sevindim hayırlı olsunPozitif (Çok şükür). Pgt normal, 5. gün embriyosu, tek transfer.
9. Gün Beta: 423
11. Gün Beta: 1202
13. Gün Beta: 2841
Bu Cumartesi ilk ultrason muayenem var. Umarım her şey yolundadır.
Üzücü olduğunu düşünmedim hiç, rahim sağlığınız artırılıp o şekilde en sağlıklı rahme embriyonuz yerleştirilecek, dondurulup çözünmüş embriyo transferidir belki sizin için hayırlı olan. Bu şekilde düşününBugün haberler biraz üzücü transferim muhtemelen iptal olacak cumartesi gününe toplama tarihi verdiler ama rahmimde polip görmüşler yüksek ihtimalle dondurma yapacaklar bu akşam çatlatma iğnemi vurucam toplama sırasındaki duruma göre belli olacak transfer toplama yapılıp ondan sonra polip halledilip sonrasında transfer olabilir dedi hemşire
Anladigim kadarıyla pozitif sonuç almissiniz hayirli olsun saglikla alim kucaginiza. Bisey sormak istiyorum. Dün transferim oldu ve dunden beri karın boşluklarimda agrilar girip cikiyor. Yerlesme agrisi icin erken oldugunu düşünüyorum. Birde adet agrisi gibi de değilBenim de bugün olduhayırlısı olsun
Ben de gittim, cumartesi sabah 8. 30 a opu randevusu verdi. Bu akşam 21.30 da ovitrelleyi vuracağım. Hayırlısı olsun hepimiz içinBugün haberler biraz üzücü transferim muhtemelen iptal olacak cumartesi gününe toplama tarihi verdiler ama rahmimde polip görmüşler yüksek ihtimalle dondurma yapacaklar bu akşam çatlatma iğnemi vurucam toplama sırasındaki duruma göre belli olacak transfer toplama yapılıp ondan sonra polip halledilip sonrasında transfer olabilir dedi hemşire
Merhaba , sunucunuz ne oldu acaba paylaşmak istersenizBende 29unda transfer oldum bekliyorum 8 temmuzda aciklancak
Merhaba , sunucunuz ne oldu paylaşmak isterseniz4 temmuzda transferimi oldum ben de. İnşallh pozitif haberler alırız
Bende bu akşam 22:30 da vurulucamBen de gittim, cumartesi sabah 8. 30 a opu randevusu verdi. Bu akşam 21.30 da ovitrelleyi vuracağım. Hayırlısı olsun hepimiz için
Hmm o halde sizin opu sabah 9.30 da mıBende bu akşam 22:30 da vurulucam
Öncelikle hayırlı olsunPozitif (Çok şükür). Pgt normal, 5. gün embriyosu, tek transfer.
9. Gün Beta: 423
11. Gün Beta: 1202
13. Gün Beta: 2841
Bu Cumartesi ilk ultrason muayenem var. Umarım her şey yolundadır.
Evt cok olunca da donduruluyormus rahim dinlendirme icinA olunxa donduruyorlar diye biliyprdum çok olunca da mı donduruyorlar
Teşekkürler canım. İlk transferimdi. Öncesinde blastokiste gitmeyen bir OPU sürecim de oldu. Yani 2 OPU 1 transfer diyeyim. PGT'yi doktorum önerdi. Hem yaş hem de bazı kronik rahatsızlıklarımdan dolayı uzun süredir ilaç kullanıyorum. Genetiğe de bakarsak iyi olur demişti, kabul ettim ben de.Öncelikle hayırlı olsunkaçıncı denemeniz acaba ? Neden pgt ye gönderdiler
Uzulme benimde polipim vardi alindi sonrasinda transfer oldum cok sikintili degilBugün haberler biraz üzücü transferim muhtemelen iptal olacak cumartesi gününe toplama tarihi verdiler ama rahmimde polip görmüşler yüksek ihtimalle dondurma yapacaklar bu akşam çatlatma iğnemi vurucam toplama sırasındaki duruma göre belli olacak transfer toplama yapılıp ondan sonra polip halledilip sonrasında transfer olabilir dedi hemşire
Toplama esnasında da alınabilir polip. Öncesinde bar mıydı rahim filminde yok muydu polipUzulme benimde polipim vardi alindi sonrasinda transfer oldum cok sikintili degil
Toplama esnasinda varmiydi birsey soylenmedi ama transfer hazirligi yapilirken hsg istendi orda suphelenip sulu ultrason cekildi sonrasinda histereskopi yapildi ayni esnada rahim cizme operasyonuda yapildiToplama esnasında da alınabilir polip. Öncesinde bar mıydı rahim filminde yok muydu polip
Anladım canım tüp bebeğe başlarken istemediler sanırım hsg?Toplama esnasinda varmiydi birsey soylenmedi ama transfer hazirligi yapilirken hsg istendi orda suphelenip sulu ultrason cekildi sonrasinda histereskopi yapildi ayni esnada rahim cizme operasyonuda yapildi
Daha önce yoktu bu kullandığımız gonalflerden kaynaklı polip olabiliyormuş yarın opu sırasında sürece karar vereceklerToplama esnasında da alınabilir polip. Öncesinde bar mıydı rahim filminde yok muydu polip