2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
bu başlığa yazacağıma çok inanmıştım geçen hafta ama olmadı.
hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. ve bebeklerinizin çok güzel ömürleri olur
Sağol kuzum güzel dileklerin için Olsun canim, her şeyin hayırlısı öncelikle. İnşallah bu ay olacak öyle düşün 1 ay önce bizde öyleydik, olmadı dedik. Kasım senin ayın olsun inşallah

Oyy maşallah ne güzel artmış herşey çok güzel gidiyor

Şuan topikte kaç kişiyiz ah topik için birimiz başvursa belirlense herşey ben liste nasıl yapılıyor vs bilmiyorum o yüzden başvurmadım şöyle güzel güzel tanışsak birbirimizle konuşsak belirtisi olan yazsa tahmini doğumları konuşsak ben bugün kıpır kıpırım yerimde duramıyorum ya 2. Kez anne olucam ama her hamilelik ayrı bir duygu

Kızlar sanırım en erken ben öğrenmişim yaa bende bat a 5 gün kala 4.56 gibi düşük bir değerle öğrenmiştim tabi içim içimi yemişti sonra tam adet günümde baktırdım 270 i görünce rahatladım ama bakalım bundan sonrası çok öenmli. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız. Kimler ne zaman doktora gitmeyi düşünüyor?? Giden arkadaşlar yazabilir mi :)

Aynı bende 5 gün varken öğrendim benim yüksek ama ben bütün gebeliklerimde aynıydım perşembeye randevu aldım ama 6 haftalık veya 7 haftalık belki 2 aylık olana kadar alttan muayene olmicam benim rahmim ters görünmüyor bakarken rahmimi zedeliyorlarla olmadı özele giderim tek seferlik

Bende 5 gün kala öğrendim canim 10.82 cikmisti benim değer sonrasinda tekrar kan vermedim daha benim bat 3 Kasım. Ben 5. Haftanin icinde gitmeyi düşünüyorum 5+4te falan olabilir çünkü oncesinde gitsekte cok erken oldugu icin pek bisey göremiyoruz

Bende alttan muayne olmayı düşünmüyorum. Bir gebelik daha geçirdim sürekli alttan baktılar tbai tecrübesiz din. Bebeğimin 7 haftasında gelişimi durdu. Çok ön yargılıyım şuan hep bir acaba diyorum

Kesinlikle ama bat gününde kan verip değeri takip et bence :) Bende 2 günde bir değil de 4 günde bir kan vericem en son pazartesi 270di. Cuma vericeminşallah tekrar

Bende alttan muayne olmayı düşünmüyorum. Bir gebelik daha geçirdim sürekli alttan baktılar tbai tecrübesiz din. Bebeğimin 7 haftasında gelişimi durdu. Çok ön yargılıyım şuan hep bir acaba diyorum
Bende yaşadım en son düşük yaptığımda kanamam var diyorum kanama noktası bile belli ilaç vermedi bana düşürdüm bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…