- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
-
- Konu Sahibi sacibelinde
Ben daha başlamadım bileBu arada folik asite ne zaman başladınız? Ne kullanıyorsunuz? Bana folatrench önerdi. Ilk defa duydum adını
canım herkesin yumurtlama veya döllenme zamanı farklı değeri onlara bakarak karar verme bence burda önemli olan yükselişi ve doktorunun ne dediği inşallah sağlıkla alırsın kucağına :) düşük die düşünerek modunu düşürüp strese girmeBenim son reglim 24 Eylül 30 Ekim pazartesi bhcg baktırdım bugün çıktı daha 593 galiba düşük biraz
korkup kendini strese sokma bu önemli biraz rahat olmaya çalış sanırım benimkisinin yanında da yok bu sistemsel bişeydir belki.Kızlar beta sonuçlarınızın yanında yükselme işareti var mı? Lütfen söyleyin ya benim yok korkuyorum ben bir kimyasal bir düşük yaşadım kimyasalda yükselme işareti yoktu düşükte de hiç kan vermedim zaten geç öğrenmiştim
Belki diyorum bende sistem değişmiştir ay inşallah aynı şeyleri yaşamamkorkup kendini strese sokma bu önemli biraz rahat olmaya çalış sanırım benimkisinin yanında da yok bu sistemsel bişeydir belki.
Ay rahatladım az öncekorkup kendini strese sokma bu önemli biraz rahat olmaya çalış sanırım benimkisinin yanında da yok bu sistemsel bişeydir belki.
Cnm kaç haftalık
SENİNKİ NORMALE DÖNMÜŞ HORMONLARDANDA OLABİLİRMİŞ NETTEN BAKTIMDA. PAZAR GÜNÜ KESE GÖRMEYE GİDİCEM BENDE. SORARIM DOKTORA. FOLBİOL KULLANIYORUM BENDE PIHTILAŞMA TESTİNE DAYANARAK DOKTOR DEMİŞDİ O YÜZDEN FOLBİOL KULLANIYORUM AMA BİR YANDANDA İÇİM RAHAT DEĞİL YÜKSEKDOZ BEBEĞE ZARAR VERMEZ İNŞ. SEN NEDEN FOLBİOL KULLANIYORSUN ?2 gün önce sarıydı şimdi beyaz veya şeffaf oluyor
Sağol canım benim merakla bekliyorum artık gelecek günlericanım herkesin yumurtlama veya döllenme zamanı farklı değeri onlara bakarak karar verme bence burda önemli olan yükselişi ve doktorunun ne dediği inşallah sağlıkla alırsın kucağına :) düşük die düşünerek modunu düşürüp strese girme
canım çok çok teşekkür ederimSağol kuzum güzel dileklerin içinOlsun canim, her şeyin hayırlısı öncelikle. İnşallah bu ay olacak öyle düşün 1 ay önce bizde öyleydik, olmadı dedik. Kasım senin ayın olsun inşallah
İyi değil diye bişey yok. Doktorlar bebeğe de gebeliğe de zarar verecek bişey yapmaz aksine karından görünmeyen durumlar vajinal ultrasonda görünüp bir çok şey önlenebilir.Kizlar neden vajinal ultrasyon iyi değil merak ettim?
Folbiol çok ağır değil mi ya gebelik öncesi veriyolar onu geneldepozitifi gördüğümde başladım canım folbiol marka
Benim rahmim ters bundan dolayı alttan muayene olmuyorum zaten kalınlaşmaya çalışan bir Rahim var alttan bakarken detaylı bakıyor kanamam oluyor düşük riskim oluyor birde ulturasondan ulturosana değişiyor özelde 6+1 bebeğimin kalp atışını duymuştum ilk gebelikte ama devlette 10 haftalıkken duydu bebeği kalp atışını gördü o yüzden baktırmıyorumKizlar neden vajinal ultrasyon iyi değil merak ettim?
Maşallah darısı başımıza
Bende ilk çocuğumda doktor folbiol vermişti o yüzden ona başladım randevuya kadar kullanayım boş geçmiyeyim çünkü bu dönem folik asit çok önemliSENİNKİ NORMALE DÖNMÜŞ HORMONLARDANDA OLABİLİRMİŞ NETTEN BAKTIMDA. PAZAR GÜNÜ KESE GÖRMEYE GİDİCEM BENDE. SORARIM DOKTORA. FOLBİOL KULLANIYORUM BENDE PIHTILAŞMA TESTİNE DAYANARAK DOKTOR DEMİŞDİ O YÜZDEN FOLBİOL KULLANIYORUM AMA BİR YANDANDA İÇİM RAHAT DEĞİL YÜKSEKDOZ BEBEĞE ZARAR VERMEZ İNŞ. SEN NEDEN FOLBİOL KULLANIYORSUN ?
İlk çocuğumda da bunu kullanmıştım canım o yüzden buna başladım haftaya randevum bakalımFolbiol çok ağır değil mi ya gebelik öncesi veriyolar onu genelde
Koku hassasiyeti var ama bulantı yok şimdilik ama bel ağrım oluyor gün içinde birde kasık ağrısı böyle hafif hafif sanki adet öncesindeki gibi sizdede var mı olanKızlar mide bulantınız var mı ? Kokular vurmaya başladı benim