- 17 Ekim 2021
- 173
- 188
- 27
- Konu Sahibi sacibelinde
Hayırlı olsun canım bende dün gördüm çok şükür sıra kalp atışını beklemekte karnından mı göründü yoksa alttan mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım bende dün gördüm çok şükür sıra kalp atışını beklemekte karnından mı göründü yoksa alttan mı?
Teşekkür ederim karından gördü canımHayırlı olsun canım bende dün gördüm çok şükür sıra kalp atışını beklemekte karnından mı göründü yoksa alttan mı?
Tebrik ederimDün 5+1 de muayene oldum. Karından ultrasonla keseyi gördük. 2 hafta sonraya kalp atışları için randevu verdi.
Herkese mutlu bir hamilelik süreci diliyorum
Aldık çok şükürHayırlı haberle inşallah
evet yaaa aynen sanki adet olacakmışım gibi bir de akıntıda çok :)) normal sanırım yerleşme vsEvet oluyor arada bazen kesin adet olacak sanıyor insan ama degil
inşallah canım hayırlısı ile ALLah nasip etsinİyi akşamlar arkadaşlar. Daha batım cumartesi günü. Test de yapmadım, pozitifi de görmedim. Bu aydan çok ümitliyim. Buraya da uğur olsun diye yazdım. Umarım bu ay burada sizlerle olurum.
hayırlı olsun canmmm sağlıkla gelsin :) kaçıncı haftaydı senin
hayırlı olsun canmmm :)))Dün 5+1 de muayene oldum. Karından ultrasonla keseyi gördük. Beta 4362 çıktı. 2 hafta sonraya kalp atışları için randevu verdi.
Herkese mutlu bir hamilelik süreci diliyorum
Bende de aynı durum var, bazı gebeliklerde bu sanki regl öncesi gibi sancı 9 ay devam edebiliyormuş dün doktorum öyle söyledievet yaaa aynen sanki adet olacakmışım gibi bir de akıntıda çok :)) normal sanırım yerleşme vs
Canım ben gebelikten 3 ay önce başladım hala kullaniyorum benimki de pragnacare. Gebelik öncesi sadece ben değil eşime de kullandirdim hatta.Bu arada folik asite ne zaman başladınız? Ne kullanıyorsunuz? Bana folatrench önerdi. Ilk defa duydum adını
Teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallah bugün 5+1deyimmhayırlı olsun canmmm sağlıkla gelsin :) kaçıncı haftaydı senin
Ben folik asit değil folat kullanıyorum. Folik asit daha sentetik Folat direkt doğadaki hali diye. Venatura kullanıyorum.Bu arada folik asite ne zaman başladınız? Ne kullanıyorsunuz? Bana folatrench önerdi. Ilk defa duydum adını
Bat günü degilde yarin saglik ocaginda vereyim diyorum evde testler vardi koyulasmayi takip edeyim dedim ama 2 gun once yaptigim testle ayni çıktı koyulasmadi tedirgin oldum yarin sabah vericem insallah sorun yoktur ☹Kesinlikle ama bat gününde kan verip değeri takip et bence :) Bende 2 günde bir değil de 4 günde bir kan vericem en son pazartesi 270di. Cuma vericeminşallah tekrar
Ben folicus kullaniyorum 3 aydir ilk gebeligimde de bunu kullanmistimBu arada folik asite ne zaman başladınız? Ne kullanıyorsunuz? Bana folatrench önerdi. Ilk defa duydum adını
SARI LEKE ŞEKLİNDEMİ SİZİNDE ?evet yaaa aynen sanki adet olacakmışım gibi bir de akıntıda çok :)) normal sanırım yerleşme vs
pozitifi gördüğümde başladım canım folbiol markaBu arada folik asite ne zaman başladınız? Ne kullanıyorsunuz? Bana folatrench önerdi. Ilk defa duydum adını
2 gün önce sarıydı şimdi beyaz veya şeffaf oluyorSARI LEKE ŞEKLİNDEMİ SİZİNDE ?