-
- Konu Sahibi sacibelinde
Canim kese görünür ama kalp atışı gorunmeyebilir ben ilk gebeligimde 5+3te falan gitmistim hepsini görmüştüm ama benim 1 hafta önde çıkmıştı ultrasonda belki onunda etkisi vardirBen yarın kan vermeye gidicem bir App te yarın 5. Hafta olarak gösteriyor acaba kese görünür mü ne dersiniz bilgisi deneyimi olan var mı ?
Ay inşallah sürekli dua ediyorumHer gebelik farklı bi süreç iyi düşünün iyi olur inşallah hayırlı olsun
Canım beta sonucu 3675kana baktırmadın mı bidaha ben duramazdım :)
Günaydın canm süper çok sevindimCanım beta sonucu 3675
Hoşgeldin canımm hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sen nasıl öğrendinKızlar az önce öğrendim ben de geldiiimmmm
Doktora ne zaman gidiceksin canııım de batın ne zamandı. Maşallah çok güzel yükselmiş bebişimizzCanım beta sonucu 3675
Canım çok sağol az önce idrar testiyle öğrendim daha kan vs vermedim yarın vereceğim nasipseHoşgeldin canımm hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sen nasıl öğrendin
Ay inşallahAllah biliyor 2. Çocuğu yapmak gibi bir niyetim yoktu kızım 4 yaşında çalışıyorum ev iş 2 çocuk bende bilmiyorum
Nasipleri varmış inşallah altından kalkarız
GözünaydınnnnKızlar ben 5+1 deyim bugün gittim doktora keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra çağırdı kalp atışını da duyarız dedi
Kese 5. Haftada görünüyor da kalp atışı 6.5 haftayı bulabiliyor ben yarın gidicem bakalımKızlar kalp atışı ve kese için ne zaman gidelim 6.haftayı bekleyeyim dimi
HoşgeldinnnnKızlar az önce öğrendim ben de geldiiimmmm
Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de 9 gün sonra gidicem şuan 4+3üz :)Kese 5. Haftada görünüyor da kalp atışı 6.5 haftayı bulabiliyor ben yarın gidicem bakalım
Hala kabullenemedimGüzel haberlerini bekliyoruz. Ben de 9 gün sonra gidicem şuan 4+3üz :)
Ayrıntılı ultrasonu ya Radyoloji uzmanları yada Perinatoloji uzmanları yapıyo özel hastanelerde randevu alınıyor ancak direkt randevu alamayabilirsiniz devlet hastanesinde. O yüzden kadın doğum doktorunuzla görüşüp onun yönlendirmesiyle olacaktır muhtemelen kendi doktorunuza sorabilirsiniz.Merhabalar birşey sormak istiyorum izmirde yaşıyorum 18 haftalık gebeyim ayrıntılı usg zamanım yaklaşıyor izmirde tepecikte ayrıntılı yapılıyormu direkt 182 arayıp randevu alabiliyormuyuz hangi bölüme alıcaz bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim
son adet 26 eylül bugun tam 5 haftalık olduk cumartesi gitmeyi düşünüyorum belki kalp atışınıda duyarım diye :)Doktora ne zaman gidiceksin canııım de batın ne zamandı. Maşallah çok güzel yükselmiş bebişimizz
cumartesi gitmeyi düşnüyorum inşallah sabredebilirsem haftaya çarşamba perşsembe giderim kalp atışıda duymak için :)Günaydın canm süper çok sevindimbu hafta hepsini görürsün o zaman sen hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin