2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Selam kızlar hep güzel haberler alıyoruz şahane ben bugün tekrar doktora gittim kan verdim 931 çıktı karından kese gözükmedi vajinal ultrasonla 3.9 mm kese gözüktü perşembe tekrar gidicem devlete hem devlette hem özelde iki doktorla da iletişim halindeyim özele haftaya gidicem bakalım heyecanlıyım her şeyin yolunda gitmesini diliyorum 🙏

SELAMLAR BENİMDE SAT 27 EYLÜL DÜN KAN VERDİM 217 ÇIKTI. DÜŞÜK GİBİ AMA HERKESİN YUMURTA ÇATLAMA ZAMANI AYNI OLMADIĞINDAN FARKLILIK
Ben de düşük mü acaba diye düşünüyordum ama önemli olan rakamın yüksek olması değil artış miktarı 2-3 gün sonra tekrar bakılması gerekiyor zamana ihtiyaç var sabır 🙏

Ben de düşük mü acaba diye düşünüyordum ama önemli olan rakamın yüksek olması değil artış miktarı 2-3 gün sonra tekrar bakılması gerekiyor zamana ihtiyaç var sabır 🙏
Evet haklısınız yükselmesi önemli. Pazar günü bakacağım tekrar betaya. Şükür suan bir sorun yok.

Ben de bugün aşırı sinirliyim regl olmadan önce de çok sinirli olurdum o yüzden gerildim biraz hormonlar işte karın bölgem müthiş hareketli gazdan dolayı galiba ağrı gibi değil de

Kızlar selam. Benimde Sat 26 eylüldü. Reglime 2 gün kalasiya öğrendim gebeligimi 89 beta ile. Bugün tekrar baktırdım 1490 çıktı. Daha bu grup ıssızmış, yerimi alayım 🙏🙏 hepbirlikte rahat sıkıntısız bir gebelik geçirip bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza alırız inşallah 🥰🙏🙏
Bende geldim bende geldim topikdaşım 76.57 çıktı sonucum inşallah düzenli artar 🤲🙏sağlıkla alırız kucaklarmıza 🤲🙏

Bende geldim bende geldim topikdaşım 76.57 çıktı sonucum inşallah düzenli artar 🤲🙏sağlıkla alırız kucaklarmıza 🤲🙏
Ahhh ya gördüm diğer topikten de yorum attım kuzum. Valla çok sevindim maşallah. Testin de çok güzel gosterdi bu arada. Ben 89 la öğrendim aşırı aşırı silikti 😅😅 anneler grubunda olmamız gerektiğini düşündüm bende. Bazen bişi sormak istiyorum sonra deneyen kızları gorunce içim ciz ciz ediyor. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah 🙏🙏

Ahhh ya gördüm diğer topikten de yorum attım kuzum. Valla çok sevindim maşallah. Testin de çok güzel gosterdi bu arada. Ben 89 la öğrendim aşırı aşırı silikti 😅😅 anneler grubunda olmamız gerektiğini düşündüm bende. Bazen bişi sormak istiyorum sonra deneyen kızları gorunce içim ciz ciz ediyor. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah 🙏🙏
Amin inşallah daha bir çok kişi gelirde topiğe görürüz sen ne zaman öğrendim batın kaç benim daha batım bile gelmedi

Testin duruyor mu ben bunuda saklicam hatıra kutum var çocuğumun bütün sağlık sonuçlarını hamileyken sakladım bununda saklicam

X