-
- Konu Sahibi sacibelinde
Süper aramızda bir gün var ben bugün keseyi gördüm darısı başınızaCanım beta sonucu 3675
SELAMLAR BENİMDE SAT 27 EYLÜL DÜN KAN VERDİM 217 ÇIKTI. DÜŞÜK GİBİ AMA HERKESİN YUMURTA ÇATLAMA ZAMANI AYNI OLMADIĞINDAN FARKLILIK GÖSTERİYOR.Süper aramızda bir gün var ben bugün keseyi gördüm darısı başınızaertelemenize gerek yok vakit geçmiyor çünkü
Hayırlı haberle inşallahKese 5. Haftada görünüyor da kalp atışı 6.5 haftayı bulabiliyor ben yarın gidicem bakalım
Hayırlı olsun canım çok sevindimSüper aramızda bir gün var ben bugün keseyi gördüm darısı başınızaertelemenize gerek yok vakit geçmiyor çünkü
Hoşgeldin canım sağlıkla gelsinlerMerhabalar..bizde yerimizi alalımSAT 28 eylul bugün betahcg sonucum 313 çıktı hayırlısıyla gelsin kuzularimiz inşallah
Ben de düşük mü acaba diye düşünüyordum ama önemli olan rakamın yüksek olması değil artış miktarı 2-3 gün sonra tekrar bakılması gerekiyor zamana ihtiyaç var sabırSELAMLAR BENİMDE SAT 27 EYLÜL DÜN KAN VERDİM 217 ÇIKTI. DÜŞÜK GİBİ AMA HERKESİN YUMURTA ÇATLAMA ZAMANI AYNI OLMADIĞINDAN FARKLILIK
Evet haklısınız yükselmesi önemli. Pazar günü bakacağım tekrar betaya. Şükür suan bir sorun yok.Ben de düşük mü acaba diye düşünüyordum ama önemli olan rakamın yüksek olması değil artış miktarı 2-3 gün sonra tekrar bakılması gerekiyor zamana ihtiyaç var sabır
Evet oluyor arada bazen kesin adet olacak sanıyor insan ama degilKızlar arada hafif karın ağrısı oluyormu sizdede hafif adet ağrısı gibi arada kasıklarıma giriyor sizde de oluyor mu
Bende geldim bende geldim topikdaşım 76.57 çıktı sonucum inşallah düzenli artarKızlar selam. Benimde Sat 26 eylüldü. Reglime 2 gün kalasiya öğrendim gebeligimi 89 beta ile. Bugün tekrar baktırdım 1490 çıktı. Daha bu grup ıssızmış, yerimi alayımhepbirlikte rahat sıkıntısız bir gebelik geçirip bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza alırız inşallah
Ahhh ya gördüm diğer topikten de yorum attım kuzum. Valla çok sevindim maşallah. Testin de çok güzel gosterdi bu arada. Ben 89 la öğrendim aşırı aşırı siliktiBende geldim bende geldim topikdaşım 76.57 çıktı sonucum inşallah düzenli artarsağlıkla alırız kucaklarmıza
Amin inşallah daha bir çok kişi gelirde topiğe görürüz sen ne zaman öğrendim batın kaç benim daha batım bile gelmediAhhh ya gördüm diğer topikten de yorum attım kuzum. Valla çok sevindim maşallah. Testin de çok güzel gosterdi bu arada. Ben 89 la öğrendim aşırı aşırı siliktianneler grubunda olmamız gerektiğini düşündüm bende. Bazen bişi sormak istiyorum sonra deneyen kızları gorunce içim ciz ciz ediyor. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah
Testin duruyor mu ben bunuda saklicam hatıra kutum var çocuğumun bütün sağlık sonuçlarını hamileyken sakladım bununda saklicamAhhh ya gördüm diğer topikten de yorum attım kuzum. Valla çok sevindim maşallah. Testin de çok güzel gosterdi bu arada. Ben 89 la öğrendim aşırı aşırı siliktianneler grubunda olmamız gerektiğini düşündüm bende. Bazen bişi sormak istiyorum sonra deneyen kızları gorunce içim ciz ciz ediyor. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah
Kuzum ben bata 2 gün kalsiya ogrendim. 26 ekimdi benim batAmin inşallah daha bir çok kişi gelirde topiğe görürüz sen ne zaman öğrendim batın kaç benim daha batım bile gelmedi