- 28 Temmuz 2023
- 401
- 470
- 31
-
- Konu Sahibi sacibelinde
ben hiç doktora gitmedim sabretmeye çalışıyorum :) bu hafta kese gözükür diye düüşünüyorum ama haftaya sabredersem kalp atışınıda duyarımamin canım inşallah :) ultrasonda görülebilir aslında doktorunuzla görüştünüz mü ? bişey demedimi.
bana pazar günü hcg sonucundan sonra 10 güne görülür 7-8 kasım gibi gel dedi
Aslında en güzelini yapıyosun süpersin ben de duramıyorumben hiç doktora gitmedim sabretmeye çalışıyorum :) bu hafta kese gözükür diye düüşünüyorum ama haftaya sabredersem kalp atışınıda duyarım
Hayırlı olsun canm inşallah hepimiz sağlıkla alırızSelam kizlar bende dün hamile oldugumu öğrendim suan adetime 4 gün var dün değerim 10.82 çıktı henüz cok cok yenisat 9 ekim hepimiz saglicakla alalim kucagimiza
en son 10 gün önce verdiğimde 38di bu sabah tekrar verdim yarın çkar sonucum sağlık ocağı malumYarın tekrar kan vereyim diyorum artışı izlemlemek için. Sen tekrar verdin mi hiç
Amiiin insallahHayırlı olsun canm inşallah hepimiz sağlıkla alırız
selam bende 12 ile öğrenmiştim. son adet 26 eylül bende 13 gün önce öğrendim şimdi zaman geçmiyor :)Selam kizlar bende dün hamile oldugumu öğrendim suan adetime 4 gün var dün değerim 10.82 çıktı henüz cok cok yenisat 9 ekim hepimiz saglicakla alalim kucagimiza
Aynen cok erken öğrendim hemen doktora gitmek istemiyorum ama zamanda gecmiyorselam bende 12 ile öğrenmiştim. son adet 26 eylül bende 13 gün önce öğrendim şimdi zaman geçmiyor :)
sonucu mutlaka yaz canım tahminimce bu hafta görünür kese seninen son 10 gün önce verdiğimde 38di bu sabah tekrar verdim yarın çkar sonucum sağlık ocağı malum
kana baktırmadın mı bidaha ben duramazdım :)selam bende 12 ile öğrenmiştim. son adet 26 eylül bende 13 gün önce öğrendim şimdi zaman geçmiyor :)
Dün gece korkunç bi ağrıyla uyandım böyle şiddetli regl sancısı gibiydi bacaklarım bile sızladı onun dışında hiç bi belirtim yok. Kızımda belim ağrımıştı göğüslerim hassastı. Henüz doktora gitmedim kan vermedim Cumaya kadar beklemeyi düşüyorum 4+6dayımbenimde göğüslerim dolgunlaştı ve uçları belirgin büyüdü arada da hafif sızlama oluyor.
alt karın bölgemde arada kramp giriyor ve gaz var gibi :)) biraz da bel ağrım var ayrıca akıntımda devam ediyor .
şimdilik benimde belirtilerim bunlar :)
Hoşgeldin hayırlı olsunSelam kizlar bende dün hamile oldugumu öğrendim suan adetime 4 gün var dün değerim 10.82 çıktı henüz cok cok yenisat 9 ekim hepimiz saglicakla alalim kucagimiza
Her gebelik farklı bi süreç iyi düşünün iyi olur inşallah hayırlı olsunKızlar selaam benim sat 30 eylüldü. 30 ekimde adet olmam lazımdı 25 ekimde 4.56 gibi bir değerle öğrendim emin olamadım 5gün sonra yani bugün tekrarladım 270 çıktı. Benimde 9 kasımda randevum var inşallah sağlıkla hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırıız. Haziran ayında bir düşüğüm oldu biraz tedirginim açıkcası