- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
- Konu Sahibi sacibelinde
Testi bende sakliyorum yaTestin duruyor mu ben bunuda saklicam hatıra kutum var çocuğumun bütün sağlık sonuçlarını hamileyken sakladım bununda saklicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi bende sakliyorum yaTestin duruyor mu ben bunuda saklicam hatıra kutum var çocuğumun bütün sağlık sonuçlarını hamileyken sakladım bununda saklicam
Sanırım 2 kere yumurtaladım bu ay bir adetten hemen sonra birde tam 15 gün sonra yumurtalanma belirtim vardı ama hiç test yapmadımKuzum ben bata 2 gün kalsiya ogrendim. 26 ekimdi benim bat sen çok güzel öğrendin valla erken mi yumurtladin ki bu ay
Benim eşim sağlık çalışanı sonuçları sakla ne olur ne olmaz lazım olur demişti hala duruyor dosya içindeTesti bende sakliyorum ya
İlk yumurtlamada da olabilir kuzum ama bazıları akıntı diyor belirti için bende olmadı daSanırım 2 kere yumurtaladım bu ay bir adetten hemen sonra birde tam 15 gün sonra yumurtalanma belirtim vardı ama hiç test yapmadım
Bende beyaz akıntı oldu yumurtalamada ay kaç gündür gebelik akıntımda var anlamalıydım yaİlk yumurtlamada da olabilir kuzum ama bazıları akıntı diyor belirti için bende olmadı da
Sağol kuzum güzel dileklerin için Olsun canim, her şeyin hayırlısı öncelikle. İnşallah bu ay olacak öyle düşün 1 ay önce bizde öyleydik, olmadı dedik. Kasım senin ayın olsun inşallahbu başlığa yazacağıma çok inanmıştım geçen hafta ama olmadı.
hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. ve bebeklerinizin çok güzel ömürleri olur
Oyy maşallah ne güzel artmış herşey çok güzel gidiyorKızlar selam. Benimde Sat 26 eylüldü. Reglime 2 gün kalasiya öğrendim gebeligimi 89 beta ile. Bugün tekrar baktırdım 1490 çıktı. Daha bu grup ıssızmış, yerimi alayım hepbirlikte rahat sıkıntısız bir gebelik geçirip bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza alırız inşallah
İnşallah canım beniim. Güzel niyetin en güzel şekilde gerçekleşsinİyi akşamlar arkadaşlar. Daha batım cumartesi günü. Test de yapmadım, pozitifi de görmedim. Bu aydan çok ümitliyim. Buraya da uğur olsun diye yazdım. Umarım bu ay burada sizlerle olurum.
Aynı bende 5 gün varken öğrendim benim yüksek ama ben bütün gebeliklerimde aynıydım perşembeye randevu aldım ama 6 haftalık veya 7 haftalık belki 2 aylık olana kadar alttan muayene olmicam benim rahmim ters görünmüyor bakarken rahmimi zedeliyorlarla olmadı özele giderim tek seferlikKızlar sanırım en erken ben öğrenmişim yaa bende bat a 5 gün kala 4.56 gibi düşük bir değerle öğrenmiştim tabi içim içimi yemişti sonra tam adet günümde baktırdım 270 i görünce rahatladım ama bakalım bundan sonrası çok öenmli. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız. Kimler ne zaman doktora gitmeyi düşünüyor?? Giden arkadaşlar yazabilir mi :)
Bende 5 gün kala öğrendim canim 10.82 cikmisti benim değer sonrasinda tekrar kan vermedim daha benim bat 3 Kasım. Ben 5. Haftanin icinde gitmeyi düşünüyorum 5+4te falan olabilir çünkü oncesinde gitsekte cok erken oldugu icin pek bisey göremiyoruzKızlar sanırım en erken ben öğrenmişim yaa bende bat a 5 gün kala 4.56 gibi düşük bir değerle öğrenmiştim tabi içim içimi yemişti sonra tam adet günümde baktırdım 270 i görünce rahatladım ama bakalım bundan sonrası çok öenmli. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız. Kimler ne zaman doktora gitmeyi düşünüyor?? Giden arkadaşlar yazabilir mi :)
Bende alttan muayne olmayı düşünmüyorum. Bir gebelik daha geçirdim sürekli alttan baktılar tbai tecrübesiz din. Bebeğimin 7 haftasında gelişimi durdu. Çok ön yargılıyım şuan hep bir acaba diyorumAynı bende 5 gün varken öğrendim benim yüksek ama ben bütün gebeliklerimde aynıydım perşembeye randevu aldım ama 6 haftalık veya 7 haftalık belki 2 aylık olana kadar alttan muayene olmicam benim rahmim ters görünmüyor bakarken rahmimi zedeliyorlarla olmadı özele giderim tek seferlik
Kesinlikle ama bat gününde kan verip değeri takip et bence :) Bende 2 günde bir değil de 4 günde bir kan vericem en son pazartesi 270di. Cuma vericeminşallah tekrarBende 5 gün kala öğrendim canim 10.82 cikmisti benim değer sonrasinda tekrar kan vermedim daha benim bat 3 Kasım. Ben 5. Haftanin icinde gitmeyi düşünüyorum 5+4te falan olabilir çünkü oncesinde gitsekte cok erken oldugu icin pek bisey göremiyoruz
Bende yaşadım en son düşük yaptığımda kanamam var diyorum kanama noktası bile belli ilaç vermedi bana düşürdüm bebeğimiBende alttan muayne olmayı düşünmüyorum. Bir gebelik daha geçirdim sürekli alttan baktılar tbai tecrübesiz din. Bebeğimin 7 haftasında gelişimi durdu. Çok ön yargılıyım şuan hep bir acaba diyorum
Çok geçmiş olsun Allah tekrardan yaşatmasın. Benim büyüktü o yüzden kürtaj oldumBende yaşadım en son düşük yaptığımda kanamam var diyorum kanama noktası bile belli ilaç vermedi bana düşürdüm bebeğimi
Benimde 7 haftalıktı bende kürtaj oldumÇok geçmiş olsun Allah tekrardan yaşatmasın. Benim büyüktü o yüzden kürtaj oldum